Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
Au prijatelju nisam baš nešto gladan
Nešto me baš palo na pamet Sada razmišljam tako u ženama bog te mazo pa i smrt je ženskog roda zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au prijatelju nisam baš nešto gladan
Naime radi se o sledećem dok sam na poslu dopisujem se preko email sa jednom drugaricom inače smo i prijatelji u životu ,srećomose otprilike četiri do pet puta godišnje na kojekakvim slavljima rođendanima novim godinama ..hoću da kažem da ja poznam njenog muža, ona pozna moju ženu Ja imam dvoje djece ona nema djece ne znam koliko je to relevantno za ovu priču, Dakle mi razmenjujemo poruke otprilike na dnevnom nivou ja sam joj priznao da ne govorim Mojoj ženi da se dopisujem s njom a ona je meni rekla isto tako da njen muž nezna se ona dopisuje sa mnom. Nisu to neke zavodnicke poruke ni sa jedne strane nego su to obične priče iz naših prošlih života dok smo živeli u ex yu i o događajima koji su se dogodili pričamo o filmovima knjigama koji smo čitali i nekim običnim stvarima međutim, ja sam primetio da meni u glavi ona ne izlazi iz misli... šta da radim da joj priznam ,da kažem ženi d,a kažem njenom mužu ili da jednostavno prekinem svaku to komunikaciju šta mi je činiti zato što ja osjecam tu neku vrstu njezne radoznalosti..?
Imam osećaj da sam hipokrita da joj prećutkuje neke stvari što su bitne i što bi ona možda trebala da zna. Eto pa ako ima neko pametan da me posavjetuj.
Nećeš mi verovati ali mi se svi poznamo samo što se ne viđamo često nismo ono neko društvo nego kada su neke velike proslave nove godine ili ti skup kod nekih zajedničkih prijatelja onda se vidimoВрло битно !
Него треба вас двоје да упознате, ти своју жену са њеним мужем ...
Nećeš mi verovati ali mi se svi poznamo samo što se ne viđamo često nismo ono neko društvo nego kada su neke velike proslave nove godine ili ti skup kod nekih zajedničkih prijatelja onda se vidimo
Pa koliko imate godina kad se dopisujete preko mejla?Naime radi se o sledećem dok sam na poslu dopisujem se preko email sa jednom drugaricom inače smo i prijatelji u životu ,srećomose otprilike četiri do pet puta godišnje na kojekakvim slavljima rođendanima novim godinama ..hoću da kažem da ja poznam njenog muža, ona pozna moju ženu Ja imam dvoje djece ona nema djece ne znam koliko je to relevantno za ovu priču, Dakle mi razmenjujemo poruke otprilike na dnevnom nivou ja sam joj priznao da ne govorim Mojoj ženi da se dopisujem s njom a ona je meni rekla isto tako da njen muž nezna se ona dopisuje sa mnom. Nisu to neke zavodnicke poruke ni sa jedne strane nego su to obične priče iz naših prošlih života dok smo živeli u ex yu i o događajima koji su se dogodili pričamo o filmovima knjigama koji smo čitali i nekim običnim stvarima međutim, ja sam primetio da meni u glavi ona ne izlazi iz misli... šta da radim da joj priznam ,da kažem ženi d,a kažem njenom mužu ili da jednostavno prekinem svaku to komunikaciju šta mi je činiti zato što ja osjecam tu neku vrstu njezne radoznalosti..?
Imam osećaj da sam hipokrita da joj prećutkuje neke stvari što su bitne i što bi ona možda trebala da zna. Eto pa ako ima neko pametan da me posavjetuj.
Nećeš mi zameriti ne bih ti baš odao tačno koliko imamo godina ali recimo da smo odrasli i zreli ljudi već formirani.. davnih danaPa koliko imate godina kad se dopisujete preko mejla?
Moja drugarica ima muza i dvoje dece, i popricava se s komsijom koji ima zenu i dvoje dece, zale se jedno drugom kako im partneri ne zele vise dece a oni bi eto imali po cetvoro.
Muz moje drugarice kad vidi tog komsiju kaze mojoj drugarici -Evo ga ovaj tvoj!
U principu, prekini dopisivanje, i ne stresiraj zenu aka ne pricaj joj nista. Uozbilji se.
Eventualno ako bas hoces batine prijavi njenom muzu.
U principu, prekini dopisivanje, i ne stresiraj zenu aka ne pricaj joj nista. Uozbilji se.
Nećeš mi zameriti ne bih ti baš odao tačno koliko imamo godina ali recimo da smo odrasli i zreli ljudi već formirani.. davnih dana
Ovo bih samo istakla i naglasila - Ko ne voli zimu, ne voli ni ljude!Hahaha.... nije to ništa u ponedeljak je bilo -35 a sa faktorom je bilo negde oko minus 42 c, i da ti budem iskren Dugo sam već ovdje tako da sam se navikao na zimu i počeo sam zamisli čak i da više volim zimu od leta kad se uželim leta ovde kod nas fino kupim kartu na avion odemu Meksiko ili Cuba ,malo se od suncam i Vratim se nazad u ovaj sneg..

Malena, je l mi nemacki pokriva austrijski?Ovo bih samo istakla i naglasila - Ko ne voli zimu, ne voli ni ljude!
![]()
Mislim da Disko govori o njegovoj supruzi/zeni, a ne o zeni sa kojom se dopisuje.Шта ово значи? Она неће стрес? Изгледа да хоће!
Наравно да јесте - нисте клинци.
Pokriva, nego sta.Malena, je l mi nemacki pokriva austrijski?
Engleski znam, jos nemacki da savladam.
Meni ovo deluje ozbiljnije od flerta. Medjutim, super je da se muskarci i zene druze, samo ovo dvoje se dopisuju krisom a to nije bas druzenje. Neka izadju nekad sve cetvoro. Sta hvali...Mislim da Disko govori o njegovoj supruzi/zeni, a ne o zeni sa kojom se dopisuje.
Njoj je bolje da nista ne govori.
Pa da.Meni ovo deluje ozbiljnije od flerta. Medjutim, super je da se muskarci i zene druze, samo ovo dvoje se dopisuju krisom a to nije bas druzenje. Neka izadju nekad sve cetvoro. Sta hvali...

Hm, pedercina i nije bas.E a to "dok sam na poslu"
Ja ti provalim da kad mi se muskarac javlja dok je na poslu, obavezno je zauzet ahahhahaa
Iscimam ti ja moju ljubav za vreme Korone i on sav zadovoljan, cujemo se, kaze mi, zovem te sutra, ja kao super ima inicijativu, on me zove. Ali sve me nesto zove u radno vreme. Meni sumljivo, i naravno ispostavi se da ima curu. I ja mu se tu nakrshim, kazem "Svi zauzeti muskarci se javljaju za vreme posla, pitam se da li vi uopste radite ili vam samo tece staz, majku li prevarantsku"![]()
![]()
I tu mu kazem jos i da je psihopata, seljacina i pedercina.

Osobina brate. Sto lepo odmah nije rekao sta i kako, nego i bi i ne bi. To je zato sto se plasi. S razlogom ocigledno.Hm, pedercina i nije bas.![]()

Тако све почиње. Повуци ручну на време ако ти је до жене и брака. Брзо пређе у страст и распламса се. Како хоћеш..Naime radi se o sledećem dok sam na poslu dopisujem se preko email sa jednom drugaricom inače smo i prijatelji u životu ,srećomose otprilike četiri do pet puta godišnje na kojekakvim slavljima rođendanima novim godinama ..hoću da kažem da ja poznam njenog muža, ona pozna moju ženu Ja imam dvoje djece ona nema djece ne znam koliko je to relevantno za ovu priču, Dakle mi razmenjujemo poruke otprilike na dnevnom nivou ja sam joj priznao da ne govorim Mojoj ženi da se dopisujem s njom a ona je meni rekla isto tako da njen muž nezna se ona dopisuje sa mnom. Nisu to neke zavodnicke poruke ni sa jedne strane nego su to obične priče iz naših prošlih života dok smo živeli u ex yu i o događajima koji su se dogodili pričamo o filmovima knjigama koji smo čitali i nekim običnim stvarima međutim, ja sam primetio da meni u glavi ona ne izlazi iz misli... šta da radim da joj priznam ,da kažem ženi d,a kažem njenom mužu ili da jednostavno prekinem svaku to komunikaciju šta mi je činiti zato što ja osjecam tu neku vrstu njezne radoznalosti..?
Hvala za savet Mada znaš pokušao sam da povučem ručnu tako silovito i jako da je pukla sajla i sada izgleda jurim nizbrdo a gde ću se zaustaviti pojma nemamТако све почиње. Повуци ручну на време ако ти је до жене и брака. Брзо пређе у страст и распламса се. Како хоћеш..
pa zato smo imali onaj tekst na sajtu pre neki dan da ne treba riba da silovito naskace na penist niti da naglo menja smer ili brzinu. izgleda da su penisti senzibilna bica a ne prosta mehanika.tako silovito i jako da je pukla
Ако ти је слала коју фотку у чипканим гаћицама пошаљи да видимо и да стручни тим крсте процени и да ти благослов дал да наставиш флерт или неRecimo da smo juče razmenili više od 40 poruka

Au jesi zločest ali nemam sliku ,izvini..Ако ти је слала коју фотку у чипканим гаћицама пошаљи да видимо и да стручни тим крсте процени и да ти благослов дал да наставиш флерт или не![]()
Sredoje nikad čuo Hajde mi malo razbistri...ebite me y doope ako Dzimi nije "Sredoje"
a svi znamo tko je Sredoje![]()