ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao da je na Cairu bolje
Utakmica ne mari. Borbena iako Radnički gubi. Teško je vreme pa nije baš top fudbal ali tu su negde. Čuka pred kraj bolja. Ne znam ko igra po desnom krilu u Čuki ali decu pravi levom beku Radničkog.

Tomić ako posle ove sramote danas ne podnese ostavku onda je najveći šljam koji postoji u Partizanu. I to u kakvoj konkurenciji.

Ništa, ni prvenstvo nije prioritet.
Napadamo kup :mrgreen:

brazil-meni-ne-treba-.jpg

:hahaha:

Tomić posle novog neuspeha Partizana: Apsolutno sam spreman da podnesem odgovornost! http://sport.blic.rs/35yks0r

Ovaj počeo svaka tri dana da podnosi odgovornost umesto ostavku. Šta ko ima od njegovih preuzimanja odgovornosti?

To je ta fora sa snošenjem odgovornosti. Kažeš, "ja snosim odgovornost" i nikom ništa. Videli od "mandatara za izbor Vlade", pa kažu "ako može on, možemo i mi".
Ovi nazovi Grobari su pozvali igrače na raport na poluvremenu. Ne znam šta su im radili, verovatno su ih fenirali. A i njima se može, rekao "mandatar za izbor Vlade" da država nema snage da se obračuna s huliganima. Koje njuške, to sve diluje drogu i reketira privrednike...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=24&nav_id=1158672

Ocekivan ishod ako se ima u vidu formacija i tim koji na teren salje Tomic. Dakle vidi se da nije u pitanju Zaglebje ili Backa vec Partizan i njegova jalova i bezidejna igra. Nije to ni neuigranost vec pogresna formacija, taktika i zato je trener odgovoran.
Kljucni problem je katastrofalna pas igra od poslednje linije nadalje, zavrsni pas ne postoji jer nema igraca sposobnog da kreira sansu, pas u prostor je nezamisliv, kretanje bez lopte ocajno a sve to za posledicu ima da se sansa ne moze ni stvoriti sem slucajno.
Tek u drugom delu ulaskom nespremnog Leonarda stvorena je jedna odlicna sansa njegovim proigravanjem Brasanca i tu se npr video njegov individualni kvalitet kao i u par prodora ali to je sve bilo posledica anarhije u igri i individualnog pristupa.
Cinjenica je da Brasanac ne moze da igra u paru sa Evertonom jer kada se na to nadoveze mlada i nestabilna poslednja linija vidi se da tu nema sigurnog prenosa lopte i pas igre. Radovic nije plej i on se u pozicionoj igri ne snalazi, dakle moze igrati krilo ili poluspica u najboljem slucaju.

Ocekivan ishod ako se ima u vidu formacija i tim koji na teren salje Tomic. Dakle vidi se da nije u pitanju Zaglebje ili Backa vec Partizan i njegova jalova i bezidejna igra. Nije to ni neuigranost vec pogresna formacija, taktika i zato je trener odgovoran.
Kljucni problem je katastrofalna pas igra od poslednje linije nadalje, zavrsni pas ne postoji jer nema igraca sposobnog da kreira sansu, pas u prostor je nezamisliv, kretanje bez lopte ocajno a sve to za posledicu ima da se sansa ne moze ni stvoriti sem slucajno.
Tek u drugom delu ulaskom nespremnog Leonarda stvorena je jedna odlicna sansa njegovim proigravanjem Brasanca i tu se npr video njegov individualni kvalitet kao i u par prodora ali to je sve bilo posledica anarhije u igri i individualnog pristupa.
Cinjenica je da Brasanac ne moze da igra u paru sa Evertonom jer kada se na to nadoveze mlada i nestabilna poslednja linija vidi se da tu nema sigurnog prenosa lopte i pas igre. Radovic nije plej i on se u pozicionoj igri ne snalazi, dakle moze igrati krilo ili poluspica u najboljem slucaju.

Upravo to. Nagomilali smo krilne igrace i nabacali smo ih po celom terenu da igraju neprirodne pozicije. Taj Radovic ne moze da dodje do izrazaja na poziciji kreativca. To je mesto za Sasu Ilica ili za Sasu Marjanovica a njega trebamo prebaciti na mesto spica jer je to igrao u Legiji. Sto se tice Brasanca on ne moze igrati u paru sa Evertonom jer se guse. Isto kao u Zvezdi Donald i Le Talek. Umesto Brasanca nam treba jedan igrac veznjak koji zna sa loptom. Neka bude taj Leonardo iako ga nisam gledao a koliko sam citao i on je krilni igrac. Nego ajd neka igra po levoj strani terena uz Mihajlovica.
Ja stvarno ne znam sta je g-din "preuzimam odgovornost" radio na pripremama sa ekipom? Oni kao da se prvi put vide.

1478244_FK_Partizan_Beograd.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back