ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, sto se situacije u Partizanu tice, evidentno je da Tomic nema (jos uvek), kapacitet i iskustvo da vodi Partizan. Kuca se zida od temelja, a ne od krova, pa se tako i klub gradi od trenera pa na dalje, preko igraca.

Kad se vec poredimo sa proslogodisnjom Zvezdinom sezonom i ocekujemo titulu, tesko cemo je docekati sa Tomicem na klupi, jer on nije namazan kao debeli Crnogorac. On je lutao par kola, video ko moze a ko ne moze, doveo sta mu fali i uz rasterecen raspored se prosetao do titule koju je osvojio vec u oktobru.

Ako ova nazovi uprava misli da ostane u klubu posle Skupstine, treba da uradi samo par stvari... Tomic u Teleoptik ili na mesto pomocnog trenera Miroslavu Djukicu. Kako znaju i umeju, makar plakali, molili, otimali, lagali, pljackali, da dovedu Djukica za trenera; druga stvar da se proda ili protera Bozinov i dovede Ibrahima Balde, da Partizan zaigra 4-4-2 sa njim i Djurdjicem u spicu. Mire na krilo ili na klupu, Neca levo, sredina brazilska veza Everton-Leonardo (kao Juca-Moreira), odbrana se manje-vise zna. Nije mnogo, verujem da je izvodljivo, insistiram da bude izvodljivo!!! Od preostalih igraca prihodovati sto vise para, vratiti u rotaciju par klinaca iz prolecnog dela, zatvoriti budzet za ovu sezonu i pojuriti titulu svim silama. Ni levo ni desno, samo titula!!!

Dakle, sto se situacije u Partizanu tice, evidentno je da Tomic nema (jos uvek), kapacitet i iskustvo da vodi Partizan. Kuca se zida od temelja, a ne od krova, pa se tako i klub gradi od trenera pa na dalje, preko igraca.

Kad se vec poredimo sa proslogodisnjom Zvezdinom sezonom i ocekujemo titulu, tesko cemo je docekati sa Tomicem na klupi, jer on nije namazan kao debeli Crnogorac. On je lutao par kola, video ko moze a ko ne moze, doveo sta mu fali i uz rasterecen raspored se prosetao do titule koju je osvojio vec u oktobru.

Ako ova nazovi uprava misli da ostane u klubu posle Skupstine, treba da uradi samo par stvari... Tomic u Teleoptik ili na mesto pomocnog trenera Miroslavu Djukicu. Kako znaju i umeju, makar plakali, molili, otimali, lagali, pljackali, da dovedu Djukica za trenera; druga stvar da se proda ili protera Bozinov i dovede Ibrahima Balde, da Partizan zaigra 4-4-2 sa njim i Djurdjicem u spicu. Mire na krilo ili na klupu, Neca levo, sredina brazilska veza Everton-Leonardo (kao Juca-Moreira), odbrana se manje-vise zna. Nije mnogo, verujem da je izvodljivo, insistiram da bude izvodljivo!!! Od preostalih igraca prihodovati sto vise para, vratiti u rotaciju par klinaca iz prolecnog dela, zatvoriti budzet za ovu sezonu i pojuriti titulu svim silama. Ni levo ni desno, samo titula!!!

Mislim da je on preskup za nase uslove. Po transfermarktu on je procenjen na 3 miliona.

Svakako da Tomic nije Grof, njemu nema ko da ulazi u protivnicke svlacionice radi prijatelskog caskanja na poluvremenu. Nakon soka zbog eliminacije upalice se valjak sigurno.:D

Volim i ja optimizam, ali ne bez pokrica. Procitaj sta je danas izjavio na Mocartu, Partizan treba da izgleda kao na utakmici protiv Poljaka u Bg. Utakmica na kojoj smo jalovo napadali sa igracem vise. Ovo je stvarno previse.

Mislim da je on preskup za nase uslove. Po transfermarktu on je procenjen na 3 miliona.

Baci opet pogled na transfermarkt, videces da je bez kluba, dakle vrednost mu je 0 (nula). Dovodi se bez obestecenja, samo za platu, a takav rmpalija nam fali u napadu. Sansa za njega i za nas.

vi sto ste doveli jake igrace doveli ste ih... ne mozes ti ispasti iz Evrope i dovoditi igraca od 3 miliona evra... ne ide to

a ako mogu da primetim, poredeci prve timove Partizana i Zvezde ne vidi se neka razlika izmedju njih... poprilicno izjednaceni, ali razlika je sto Zvezda za razliku od Partizana ima jos jedan jak tim

Volim i ja optimizam, ali ne bez pokrica. Procitaj sta je danas izjavio na Mocartu, Partizan treba da izgleda kao na utakmici protiv Poljaka u Bg. Utakmica na kojoj smo jalovo napadali sa igracem vise. Ovo je stvarno previse.

Baci opet pogled na transfermarkt, videces da je bez kluba, dakle vrednost mu je 0 (nula). Dovodi se bez obestecenja, samo za platu, a takav rmpalija nam fali u napadu. Sansa za njega i za nas.

Imamo Vlahovica kao takvog tipa napadaca. Verovatno smatraju u klubu da ga treba ubaciti u vatru da bi ga dobro prodali. A i zasto bi sada dolazio takav igrac kad ne igramo u evropi? Koje su mu ambicije osim plate? Jes da ne dolazi iz nekog jakog kluba ali ako je nabio visoku cenu onda valjda ima i neke "standarde" da ne uvredim Partizan previse.
Mislim da ova uprava sa ovakvom politikom zmije u dzepu ni u ludilu ne bi dala platu koju ima ovakav razbijac.

Ovakve malverzacije me nimalo ne cude s obzirom na ljude koji vode Partizan. Pogotovo mislim na Vazuru koji je glupan do zla boga. Stavili "klinca" od 28 godina nabili mu platu 5000 evra i moc da radi sta hoce ali se malo zaigrao. Neiskusan, ponesen ogromnim novcem i pozicijom u klubu misli da moze da falsifikuje clanske karte pecatom pokojnog Grubora i da mu to prodje a da niko ne primeti. Ne bi me cudilo da su ga na to nagovorile stare kuke Vucela. Zeka i Curkovic. Oni cisti a ovaj glupan ima da napipa zatvor. Nego ko moze da bude sa inicijalima D.V. u FK a da izdaje clanske karte? Dusko Vujosevic mi je prvo pao na pamet ali on nema veze sa FK.

- - - - - - - - - -

Vučelić: Ova kampanja je po meri intelekta

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:617193-Vucelic-Ova-kampanja-je-po-meri-intelekta

Ovaj ko da me cuo. :)

Imamo Vlahovica kao takvog tipa napadaca. Verovatno smatraju u klubu da ga treba ubaciti u vatru da bi ga dobro prodali. A i zasto bi sada dolazio takav igrac kad ne igramo u evropi? Koje su mu ambicije osim plate? Jes da ne dolazi iz nekog jakog kluba ali ako je nabio visoku cenu onda valjda ima i neke "standarde" da ne uvredim Partizan previse.
Mislim da ova uprava sa ovakvom politikom zmije u dzepu ni u ludilu ne bi dala platu koju ima ovakav razbijac.

Vlahovic je itekako u planu, bas na toj poziciji ali je jos uvek dete od 16 godina. U igri sa 2 napadaca ce biti mesta za njega dovoljno da se razvija.

Sto se tice dovodjenja Baldea ili Djukica za trenera, koliko je to realno ili ne... iskreno, ako su vec neka uprava neka se iscimaju i potrude oko igraca (trenera), ako ne, onda moze i ova sezona da se pusti niz kanalizaciju. Ne verujem da je kraj u Evropi ujedno kraj i za dovodjenje igraca u klub.

Poslednja izmena:
13873211_1028658273898897_3914384249762813844_n.jpg

Umro Vladica Kovačević...

Funkcioneri FK Partizan falsifikovali članske karte da nameste izbore?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...falsifikovali-clanske-karte-da-nameste-izbore
Мислим да би требало да сачекамо да чујемо и другу страну.

Очигледно да су инспекцију послали ови уз Бјековића и Ђуру ако не и они лично, јер нису имали довољно гласова на прошлој скупштини па сада гребу и рукама и ногама да накрпе бар 30.

Нашој легенди нека је лака земља.

zabole me stomak dok sam citao http://www.kurir.rs/sport/fudbal/re...ic-i-vazura-uzeli-1000000-evra-clanak-2370853

REŽIRANA FRKA SA ANDRIJOM ŽIVKOVIĆEM: Zečević, Vučelić i Vazura uzeli 1.000.000 evra?
Fudbal 19:19, 28.07.2016. 73

Čelnici crno-belih od oca Andrije Živkovića, navodno, dobili veliki novac na ime scenarija po kom je mladi igrač bez obeštećenja prešao u Benfiku

velike su sanse da je istina

Ja Kuriru nista ne verujem pogotovo kada na kraju teksta izbacuju one crtice sa hronologijom. To su neke gluposti koje oni izbacuju zarad tiraza. Iako me ne bi cudilo da se sa onim Vazurom kome je dupe zinulo za novac tako nesto moglo dogovoriti. Druga stvar je sto je to gotovo nemoguce dokazati jer ne postoje papiri.

Ne znam bas. Ako su od skoro primljeni novi clanovi skupstine i gle cuda svi na strani postojece garniture onda se tu desavaju itekako velike malverzacije. To se uradilo prilicno tajno jer se do juce nije znalo nista o novim clanovima dok Novosti nisu objavile da je UBPOK upao u Partizan.
Има и оних на другој страни типа снсовац Одаловић и њему слични.

Баш ме занима каква ће бити реакција Пантића на ово.

Има и оних на другој страни типа снсовац Одаловић и њему слични.

Баш ме занима каква ће бити реакција Пантића на ово.

Evo sa njegovog Youtube kanala.

DanasConferences18 hours ago
Bjeković nema većinu, pao je ispod 20 glasova i sada policija treba da ga izabere za predsednika, pošto normalno ne može. Terzić javno objavljuje da plaća stotine hiljada evra na ruke u svlačionici i nema policije, ovde mi proveravamo pečat Darka Grubora.Kao da Darko Grubor ima svoj pečat, prosto smešno. Bjeković je pukao, navijači su se okrenuli od njega, gomila ljudi je podnela ostavke, prosto on iz nedelje u nedelju ima sve manje glasova i sada policija sedi u Partizanu i državnim terorom pokušava da na silu uvede Bjekovića na mesto predsednika. Toliko o SNS strujama i kako su obe struje iste. Jedina SNS struja u Partizanu je Bjeković.

zabole me stomak dok sam citao http://www.kurir.rs/sport/fudbal/re...ic-i-vazura-uzeli-1000000-evra-clanak-2370853

REŽIRANA FRKA SA ANDRIJOM ŽIVKOVIĆEM: Zečević, Vučelić i Vazura uzeli 1.000.000 evra?
Fudbal 19:19, 28.07.2016. 73

Čelnici crno-belih od oca Andrije Živkovića, navodno, dobili veliki novac na ime scenarija po kom je mladi igrač bez obeštećenja prešao u Benfiku

velike su sanse da je istina

Kad vidis sam naslov, izvor i da se gle cuda bas poklopilo sa upadom vodjine policije i ove tzv afere oko potpisa jasno da to nema veze sa vezom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back