Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Bjelos precka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovaj Leonardo je igrac kvaliteta za...mozda Sindjelic.
daj mu mesec dana!
Na Čairu sam ali po komentarima vidim da bi se samo nervirao. Bolje to ne gledam.
Utakmica ne mari. Borbena iako Radnički gubi. Teško je vreme pa nije baš top fudbal ali tu su negde. Čuka pred kraj bolja. Ne znam ko igra po desnom krilu u Čuki ali decu pravi levom beku Radničkog.kao da je na Cairu bolje
Ovaj Leonardo je igrac kvaliteta za...mozda Sindjelic.
EVERTON!
JEDAN posteni sut nemasmo...
Protiv Backe...
E moj Partizane...

Tomić posle novog neuspeha Partizana: Apsolutno sam spreman da podnesem odgovornost! http://sport.blic.rs/35yks0r
Ovaj počeo svaka tri dana da podnosi odgovornost umesto ostavku. Šta ko ima od njegovih preuzimanja odgovornosti?
Ocekivan ishod ako se ima u vidu formacija i tim koji na teren salje Tomic. Dakle vidi se da nije u pitanju Zaglebje ili Backa vec Partizan i njegova jalova i bezidejna igra. Nije to ni neuigranost vec pogresna formacija, taktika i zato je trener odgovoran.
Kljucni problem je katastrofalna pas igra od poslednje linije nadalje, zavrsni pas ne postoji jer nema igraca sposobnog da kreira sansu, pas u prostor je nezamisliv, kretanje bez lopte ocajno a sve to za posledicu ima da se sansa ne moze ni stvoriti sem slucajno.
Tek u drugom delu ulaskom nespremnog Leonarda stvorena je jedna odlicna sansa njegovim proigravanjem Brasanca i tu se npr video njegov individualni kvalitet kao i u par prodora ali to je sve bilo posledica anarhije u igri i individualnog pristupa.
Cinjenica je da Brasanac ne moze da igra u paru sa Evertonom jer kada se na to nadoveze mlada i nestabilna poslednja linija vidi se da tu nema sigurnog prenosa lopte i pas igre. Radovic nije plej i on se u pozicionoj igri ne snalazi, dakle moze igrati krilo ili poluspica u najboljem slucaju.
Igrači na poluvremenu na raportu kod 'Grobara'
Fudbaleri Partizana odigrali su još jedno loše poluvreme zbog čega navijači nisu bili zadovoljni.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=24&nav_id=1158672