No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.420
uvek velike nadoknade kada blizanci nemaju 3 boda u dzepu
Pre će biti da kada se igra protiv blizanaca da su uvek valjanja i previjanja protivnika po terenu do besvesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek velike nadoknade kada blizanci nemaju 3 boda u dzepu
Kakva i kad je vladala ta histerija za Ilievim i Tomicem?Nijedan Grobar s ovog foruma nije bio bas odusevljen tim izborom..Ilievim narocito a za Tomica se uvek tvrdilo da ima njuh za igraca i da je dobar kao sportski direktor ali kao trener velika nepoznanica...Nego ajde cisto da lupnes neki post
)

Pre će biti da kada se igra protiv blizanaca da su uvek valjanja i previjanja protivnika po terenu do besvesti.
Otprilike iz arhive sam otišao u period kada su postavljali Tomića + naleteo kasnije i na ovaj post Neozbiljnog.ladno si pretrazivao ljudima komentare od pre 7, 8 meseci
- - - - - - - - - -
to je svugde tako kada slabiji tim ima povoljan rezultat... ali 5 minuta...
E stvarno me boli uvo za vas ali ova vaša patetika kako je sve crno u klubu kako ilev radi protiv vas čak i meni ide na k...nedaj Bože i moja Zvezda sutra da ispadne bice slično 'sve crno ništa nevalja grof veze nema stranci macke u dzaku i svakojake gluposti' (jeste brine me štopet i u šoku sam što nismo doveli tamo gde gori pod nogana) ali vi ovde pljujete Ilieva čovek je doveo Mihajlovica Evertona Radovica Jankovica Leonarda Šaranova i Djurdjica za koga mi se čini da je prošao zenit al aj nek mi neko citira svoj post da nije bio njime zadovoljan njehovim dolaskom svi su bili prezadovolkni? Ako vi mislite da to nisu dobri igrači sa kojima se može napraviti dobra igra ond stvarno neznam koga vi očekujete da vam dovede možda Xavi iz emirata? ****** pogledajte ranije prelazne rokove pojačanja fkn Kojić Grbić Predrag Luka onaj veznjak iz Rada sa kozare kako se zove onda Alen Stevanovic Nenad Marinkovic nemogu ni da pohvatam kakve stw sve levate dovodili kao pojačanja ****** i vi ljudi terate sportskog direktora ****** vama nevalja Iliev čovek očigledno ima nos za igrača i to stvarno ko oće realno da sagleda sitaciju može da vidi naravno da nije savrsen mlad je jos neiskusan imo je par izjava glupih al meni je drago da vidim da u nasem fudbalu ina ljudi koji znaju svoj poso...aj prijatno smenite tomica da se uigrate da bude dobar derbi 4:3 za nas i svi sretni dobro može i 4:2 nemoratw 3 da date
E stvarno me boli uvo za vas ali ova vaša patetika kako je sve crno u klubu kako ilev radi protiv vas čak i meni ide na k...nedaj Bože i moja Zvezda sutra da ispadne bice slično 'sve crno ništa nevalja grof veze nema stranci macke u dzaku i svakojake gluposti' (jeste brine me štopet i u šoku sam što nismo doveli tamo gde gori pod nogana) ali vi ovde pljujete Ilieva čovek je doveo Mihajlovica Evertona Radovica Jankovica Leonarda Šaranova i Djurdjica za koga mi se čini da je prošao zenit al aj nek mi neko citira svoj post da nije bio njime zadovoljan njehovim dolaskom svi su bili prezadovolkni? Ako vi mislite da to nisu dobri igrači sa kojima se može napraviti dobra igra ond stvarno neznam koga vi očekujete da vam dovede možda Xavi iz emirata? ****** pogledajte ranije prelazne rokove pojačanja fkn Kojić Grbić Predrag Luka onaj veznjak iz Rada sa kozare kako se zove onda Alen Stevanovic Nenad Marinkovic nemogu ni da pohvatam kakve stw sve levate dovodili kao pojačanja ****** i vi ljudi terate sportskog direktora ****** vama nevalja Iliev čovek očigledno ima nos za igrača i to stvarno ko oće realno da sagleda sitaciju može da vidi naravno da nije savrsen mlad je jos neiskusan imo je par izjava glupih al meni je drago da vidim da u nasem fudbalu ina ljudi koji znaju svoj poso...aj prijatno smenite tomica da se uigrate da bude dobar derbi 4:3 za nas i svi sretni dobro može i 4:2 nemoratw 3 da date
Prvo, Ilijev nije doveo ni Mihajlovića, ni Šaranova...
Drugo, doveo je gomilu nespremnih igrača pred evropske kvalifikacije
Treće, Đurđić i Radović su mogli doći zimus i da se dobro uigraju i fizički spreme, ali ih tada Ilijev nije hteo, već je jurio raznorazne Sume i slične bombe. E kada je ispušio tamo, na kraju je molio ovu dvojicu da dođu u Partizan.
Četvrto, jednu grupu škart igrača menjamo drugom grupom škart igrača (JSL vedete)...
Na kraju, Partizan nema toliko lošu ekipu na papiru, ali tu treba mnogo vremena da se ti igrači uigraju i dostignu formu.
Naravno, treba i trener koji je u stanju da radi pod pritiskom, a Tomić to nažalost ne može.
Tomić ima dobru ideju, tu fudbalsku filozofiju, ali ne shvata da je trenerski posao jedna strateška i psihološka igra, i da protivnika moraš da nadmudriš i iznenadiš, a ne stalno da furaš isti sistem igre i očekuješ da ćeš na taj način da ga slomiš.
Verovatno sam to ovde pomenuo i ranije, ali Tomić dosta podseća na Prosinečkog po načinu razmišljanja i rada.
Биће оправдање за лош резултат.
Kad premijer nije smenio svog trenera posle Kairata zasto bi Partizan terao Tomicа? Jos da dobije milione kao njegov kolega sa suprotne strane posle ispadanja.