ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva i kad je vladala ta histerija za Ilievim i Tomicem?Nijedan Grobar s ovog foruma nije bio bas odusevljen tim izborom..Ilievim narocito a za Tomica se uvek tvrdilo da ima njuh za igraca i da je dobar kao sportski direktor ali kao trener velika nepoznanica...Nego ajde cisto da lupnes neki post

Nemoj da lupaš,bili ste i više nego oduševljeni sa ovim tandem + još kada su počela da pristižu sva željena pojačanja,histerija je mogla da počne.
Ne mogu sve postove iz arhive da pogledam jer mi za to treba brdo vremena ali evo na jedan koji sam odmah naleteo:
Screenshot_310.png

ili ova:
Screenshot_311.png

a veruj mi ima još takvih od vas koji nesebično pružaju punu podršku.
edit:
Slučajno naleteo i na ovaj post (baksuz,zamalo da mu se ostvare želje :lol: )
Screenshot_304.png

Neverovatno koliko je ovaj lik bio blizu :eek:

E stvarno me boli uvo za vas ali ova vaša patetika kako je sve crno u klubu kako ilev radi protiv vas čak i meni ide na k...nedaj Bože i moja Zvezda sutra da ispadne bice slično 'sve crno ništa nevalja grof veze nema stranci macke u dzaku i svakojake gluposti' (jeste brine me štopet i u šoku sam što nismo doveli tamo gde gori pod nogana) ali vi ovde pljujete Ilieva čovek je doveo Mihajlovica Evertona Radovica Jankovica Leonarda Šaranova i Djurdjica za koga mi se čini da je prošao zenit al aj nek mi neko citira svoj post da nije bio njime zadovoljan njehovim dolaskom svi su bili prezadovolkni? Ako vi mislite da to nisu dobri igrači sa kojima se može napraviti dobra igra ond stvarno neznam koga vi očekujete da vam dovede možda Xavi iz emirata? ****** pogledajte ranije prelazne rokove pojačanja fkn Kojić Grbić Predrag Luka onaj veznjak iz Rada sa kozare kako se zove onda Alen Stevanovic Nenad Marinkovic nemogu ni da pohvatam kakve stw sve levate dovodili kao pojačanja ****** i vi ljudi terate sportskog direktora ****** vama nevalja Iliev čovek očigledno ima nos za igrača i to stvarno ko oće realno da sagleda sitaciju može da vidi naravno da nije savrsen mlad je jos neiskusan imo je par izjava glupih al meni je drago da vidim da u nasem fudbalu ina ljudi koji znaju svoj poso...aj prijatno smenite tomica da se uigrate da bude dobar derbi 4:3 za nas i svi sretni dobro može i 4:2 nemoratw 3 da date

ladno si pretrazivao ljudima komentare od pre 7, 8 meseci :hahaha:

- - - - - - - - - -

to je svugde tako kada slabiji tim ima povoljan rezultat... ali 5 minuta...
Otprilike iz arhive sam otišao u period kada su postavljali Tomića + naleteo kasnije i na ovaj post Neozbiljnog.
Šta ti nije jasno?
Ovi iz Kruševca se valjali barem 3-4 minuta u drugom poluvremenu.Šta ti opet nije jasno?

E stvarno me boli uvo za vas ali ova vaša patetika kako je sve crno u klubu kako ilev radi protiv vas čak i meni ide na k...nedaj Bože i moja Zvezda sutra da ispadne bice slično 'sve crno ništa nevalja grof veze nema stranci macke u dzaku i svakojake gluposti' (jeste brine me štopet i u šoku sam što nismo doveli tamo gde gori pod nogana) ali vi ovde pljujete Ilieva čovek je doveo Mihajlovica Evertona Radovica Jankovica Leonarda Šaranova i Djurdjica za koga mi se čini da je prošao zenit al aj nek mi neko citira svoj post da nije bio njime zadovoljan njehovim dolaskom svi su bili prezadovolkni? Ako vi mislite da to nisu dobri igrači sa kojima se može napraviti dobra igra ond stvarno neznam koga vi očekujete da vam dovede možda Xavi iz emirata? ****** pogledajte ranije prelazne rokove pojačanja fkn Kojić Grbić Predrag Luka onaj veznjak iz Rada sa kozare kako se zove onda Alen Stevanovic Nenad Marinkovic nemogu ni da pohvatam kakve stw sve levate dovodili kao pojačanja ****** i vi ljudi terate sportskog direktora ****** vama nevalja Iliev čovek očigledno ima nos za igrača i to stvarno ko oće realno da sagleda sitaciju može da vidi naravno da nije savrsen mlad je jos neiskusan imo je par izjava glupih al meni je drago da vidim da u nasem fudbalu ina ljudi koji znaju svoj poso...aj prijatno smenite tomica da se uigrate da bude dobar derbi 4:3 za nas i svi sretni dobro može i 4:2 nemoratw 3 da date

Druze ti ne znas sta pricas ? Iliev dobar ?

Sto je odstranio Subica iz tima i doveo Bogosavca ? ? ?

Sta je uradjeno sa Zivkovicem ? Zasto su oterani Abubakar , Saponjic i Babovic ?

Trujic i Knezevic isto oterani , bez obestecenja otisli . . .

Jedino sto je dobro uradio je dovodjenje Evertona i Mihajlovica . kakav jankovic , kakav djurdjic , kakav radovic . . Babovic je izmislio fudbal za sve njih i nek jede govna ko sta oce ali BABOVIC je igracina isto kao i Saponjic , da je Saponjicu data ljudski sansa bio bi im tri puta veci igrac od Mitrovica Aleksandra . . . Sad se tese i pricaju kao Mihajlovic bolji od Zivkovica , jeste ****** bolji , dobar je mihajlovic ali Zivkovic je tri puta bolji , . . Iliev je oterao Abubakara najboljeg igraca alooo . . pogledaj koja su to smesna obestecenja za njega i Saponjica pogotovo .

Iliev je POKRAO partizan . Ne kazem da ce nova uprava biti bolja , naprotiv bice jos gora od ove ali nemoj da serete da je ova dobra .

Au!
Ovo nisam video do sad.O ovim raportima koji nasa dva kluba redovno polazu pred jugom i severom nemam lepo misljenje ALI...ovaj slucaj je vrlo neobican i cak bih se usudio da kazem - opravdan.Drago mi je da su naglasili da izuzimaju "gospodina sa brojem 22" i "momka sa brojem 25" jer njih dvojica nisu zasluzili kritike.Sale je legenda.Nekad igra bolje nekad losije ali za ovolike godine koliko je u Partizanu ni na jednoj jedinoj utakmici njegova borbenost i zelja nisu dovedeni u pitanje.I Everton.Svaka mu cast sto on kao lik kojo je dosao iz pi.ke materine pokazuje sto puta vecu zelju i pozrtvovanje od onih koji su Partizanova deca i koji tek treba da se dokazuju.Jedini koji je tu negde sa njima je Vulicevic koji se bori i trudi se da popravi los utisak od prosle sezone.Svi ostali apsolutno zasluzuju zestoke kritike.

A gde su nam rezultati?
Prosla sezona je bila jedna od najgorih u istoriji kluba.Ova ne najavljuje nista bolje.Ispali smo u prvom kolu kvalifikacija za LE od grupe sumara iz Poljske a sa nekim poluamaterima iz nekog vojvodjanskog sela smo igrali nereseno.270 minuta nismo dali gol.Novajlije u klubu totalno neuigrani i nepovezani.Nemamo igru.Nemamo atmnosferu.Dug kluba vrtoglavo raste.Trener nam je trener samo zato sto nece niko drugi.I jos toliko stvari...I kako onda da shvatimo Ilieva i kako da drugacije okarakterisemo njegove postupke nego da radi protiv kluba?
I hvala tebi na lepim zeljama ali ja mislim da mi vas u ovakom odnosu snaga i sa ovakvim stanjem u klubovima ne mozemo da dobijemo jos 20 godina.

Prvo, Ilijev nije doveo ni Mihajlovića, ni Šaranova...
Drugo, doveo je gomilu nespremnih igrača pred evropske kvalifikacije
Treće, Đurđić i Radović su mogli doći zimus i da se dobro uigraju i fizički spreme, ali ih tada Ilijev nije hteo, već je jurio raznorazne Sume i slične bombe. E kada je ispušio tamo, na kraju je molio ovu dvojicu da dođu u Partizan.
Četvrto, jednu grupu škart igrača menjamo drugom grupom škart igrača (JSL vedete)...

Na kraju, Partizan nema toliko lošu ekipu na papiru, ali tu treba mnogo vremena da se ti igrači uigraju i dostignu formu.
Naravno, treba i trener koji je u stanju da radi pod pritiskom, a Tomić to nažalost ne može.
Tomić ima dobru ideju, tu fudbalsku filozofiju, ali ne shvata da je trenerski posao jedna strateška i psihološka igra, i da protivnika moraš da nadmudriš i iznenadiš, a ne stalno da furaš isti sistem igre i očekuješ da ćeš na taj način da ga slomiš.
Verovatno sam to ovde pomenuo i ranije, ali Tomić dosta podseća na Prosinečkog po načinu razmišljanja i rada.

Stvar je prosta - jesu u upravi lopovi, jeste na tribini haos ali ekipa glednao individualno po igracima je bolja nego sto je bila x puta ranije dakle stvar je u tome sto je TOMIC neznalica....I ON I iLIEV...PROSTO NE UMEJU LJUDI ne rade oni ovo namerno vec nemaju znanja za te poslove koje obavljaju ne bi mogli ni treceligaski klub da vode...nismo imali srece sa njima to je to zajebali smo se skroz....

A pazite ovo....podsetnik - http://www.transfermarkt.com/fk-partizan-belgrad/alletransfers/verein/669

- Od prodatih igraca nismo ulozili ni 10% novca u pojacanja za sve ove sezone !!!!!?? + Trenutno smo u dugovima nekoliko miliona !!!??

ALOOOOO !!! Pa jel ste vi svesni koliko je ovo kradja !!??? Jel ste svesni koliko je bagra unazadila Partizan....mogli smo LAGANO da budemo redovan ucesnik LS da je bar pokusalo da se radi posteno....prema ovome se vidi koliki je u stvari uspeh bio to sto smo redovno igrali bar grupe LE i koliko je cudo Stanoje napravio protiv Anderlehta....kakvu je pretezno livadarsku ekipu on odveo u LS...ovo je tuga koliko je sezona upropasteno zbog finansiranja politickih kampanja....dabogda im zapalo za vjek i vjekova dokle god im je koljena !!!

Poslednja izmena:
Prvo, Ilijev nije doveo ni Mihajlovića, ni Šaranova...
Drugo, doveo je gomilu nespremnih igrača pred evropske kvalifikacije
Treće, Đurđić i Radović su mogli doći zimus i da se dobro uigraju i fizički spreme, ali ih tada Ilijev nije hteo, već je jurio raznorazne Sume i slične bombe. E kada je ispušio tamo, na kraju je molio ovu dvojicu da dođu u Partizan.
Četvrto, jednu grupu škart igrača menjamo drugom grupom škart igrača (JSL vedete)...

Na kraju, Partizan nema toliko lošu ekipu na papiru, ali tu treba mnogo vremena da se ti igrači uigraju i dostignu formu.
Naravno, treba i trener koji je u stanju da radi pod pritiskom, a Tomić to nažalost ne može.
Tomić ima dobru ideju, tu fudbalsku filozofiju, ali ne shvata da je trenerski posao jedna strateška i psihološka igra, i da protivnika moraš da nadmudriš i iznenadiš, a ne stalno da furaš isti sistem igre i očekuješ da ćeš na taj način da ga slomiš.
Verovatno sam to ovde pomenuo i ranije, ali Tomić dosta podseća na Prosinečkog po načinu razmišljanja i rada.

Sa ovim da Tomic nije za trenera se slažem...Uspeo si nekako preko tastaure nekako da prevališ da ekipa ima perspektivu kvalitet ostale kritike su prilično neosnovne preuvilačane napumpane da opravdate vaše pljuvanje po Ilievu ču mogo je dovesti ove igrače zimus neozbiljno brate...Da ekipi će trebati vremena da se uigra i da počne da igra pre svega fudbal trebaće i Manchesteru sa Murinjom svakako mislim svakoj treba wtf da su ranije mogli sugurno bi doveli igrače vi ako mislite da nisu namerno da bi vas sabotirali neozbiljno je raspravljati o ičemu...ali i pored toga što kasne pojacanja a tako je u nasem fudbalu zadnjih 15 godina pristojan trener bi uspeo da izbaci nekako ove poljake i da udje u Evropu nije to bila nikakva nemoguća misija koja se Ilievu treba nabijati na nos to i ti znaš i svi ovde...Ovo za JSL drvnu gradju neznam na koga si mislio predpostavljam na Marjanovića i Djurickovica samo cu ti reci da su oni odlicni igrači za rotaciju i da su pojačanja za igrače koje ste dovodili prethodnih sezona čak sta više mislin da Marjanovic može postati bitan šraf u timu zavisi kako se snadje ali to je stvarno dobar fudbaler...Zaista neznan ko vam sedi u upravi i kakvi su lopovi(a verujem da jesu kao i kod nas) u pitanju nit me zanima vaša teorija da se Partizan namerno urušava od strane SNS itd i mi smo se slično zabavljali dok su Tadić i Tole bili glavni tako da je to vaše legitimno pravo jedini razlog što sam ušo u ovu raspravu založio se za Ilieva da vam skrenem pažnju je zato što vidim da čovek ima njuh za igrača i da ovakvi ljudi fale u našem fudbalu generalno sutra bih voleo da ga vidim na nekoj funkciji u savezu da bude zadužen za procenu selektiranja igrača u mladjim kategorijama sta ti ja znam...A vi radite snjim šta oćete reko sam što sam imo neću više o njemu...uostalom videćete i u sledećem prelaznom roku da će vam opet izmisliti 2 3 igrača koji znaju fudbal...Prijatno

Sotire i tebi da ogovorim da nebude da te kuliram neznam kako da ti ovo kazem brate da neispadnem bezobrazan i bahat ali brate kako ocekujes da te uzmem zaozbiljno kad trubis ovde o madafukin Subicu ******???
Saponjic bi bio bolji od Mitrovica? Pa Mitrovic je u njegovim godianama za ovu ligo bio dominator Drogba licno...tesko ikad od njega igraca ima tu nekog skromnog materijala da se napravi pristojan igrac ali tesko za sad sve ide u pogresnom pravcu...Otero Zivkovica i Abubakara brate svi mi pratimo fudbal i znamo za obe sage i da to nema nikakve veze sa Ilievom sta je on tu mogo...Knezevic sem brzine nema nista kao ni onaj orach na foru na oruk Trujic za ovaj Partizanov roster oni su C klasa u odnosu na sve igrace...Jedini igrac koji je iole vredan diskusije je Babovic koji zna fudbala ali tu ima jedno 10 ALI pod jedan covek mrsi muda sto se kaze carini loptu da je to nepodnosljivo tako da je njegov 'doprinos' uglavnom bio svedem na kidanje zivca navijacima sem u pojeinim momentima plus svi znamo sta 80% navijaca Partizana misli o njemu da neudzim...

Kad premijer nije smenio svog trenera posle Kairata zasto bi Partizan terao Tomicа? Jos da dobije milione kao njegov kolega sa suprotne strane posle ispadanja.

Jeste da Tomic srlja i jeste da je trener bez znanja,iskustva i autoriteta ali ni ja nisam za njegovu smenu.Mislim da to u ovom trenutku nikako ne bi bilo dobro.Mada,uzimajuci u obzir da je,navodno,vec ponudio ostavku ali da je uprava odbila i da mu navijaci konstantno pogrdno skandiraju,ubedjen sam da ce leteti ako ne pobedimo u Krusevcu.A onda,ocekujmo na klupi Bekvalca,Neska Milovanovica,Janjica,Piskavca ili nekog drugog superligaskog dundjera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back