ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekipa ne moze da se sastavi i ladno Tomic pocinje komentar sa "Jako los teren". :worth: Ne volim kada se treneri menjaju ko carape, ali ovo je previse. Pa inemamo mi slabije igrace od Napretka.

Imamo.I slabije igrace i slabijeg trenera.Iako je njihov trener u rangu opstinske lige Trstenik i verovetno ce sebe posle utakmice castiti pivom sa ekipom ispred prodavnice,ali od Tomica je bolji.Igraci koje imamo su nula i ne znam da li jos neko veruje da je jedan od njih kvalitet za klub jaci od Mladosti iz Lucana.Da nije tako ne bi nas Backa i Napredak ucili fudbalu i dali bi smo bar jedan gol u prve cetiri utakmice.Jer ovo sto je Bugarin izvrljezio posle vrljavog penala i ne racunam za gol.

Prsli smo kao oblanda. Smena trenera pod hitno! Treba nam provereni strucnjak da ove igrace sklopi u tim. Igrace imamo odlicne ali ne zna se ko gde bije. Kao sto rekoh pre nedelju dana, u ovom trenutku, kako znaju i umeju da dovedu Djukica za trenera. Ako ne umeju da ga dovedu, da se nose svi u tri lepe p.m.

Prsli smo kao oblanda. Smena trenera pod hitno! Treba nam provereni strucnjak da ove igrace sklopi u tim. Igrace imamo odlicne ali ne zna se ko gde bije. Kao sto rekoh pre nedelju dana, u ovom trenutku, kako znaju i umeju da dovedu Djukica za trenera. Ako ne umeju da ga dovedu, da se nose svi u tri lepe p.m.

Evo lome se da dodju u Partizan i Djukic i Jokanovic i Stanojevic i Paunovic . Pobise se ko ce pre da dodje .

Nego da pitas ti Rafu Beniteza mozda on dodje ako nece Djukic haha

- - - - - - - - - -

Sam je kriv, pokazao je da je klub izgubio 8 meseci sa njim. Radio je u odlicnoj poziciji, rastereceno, dobio igrace koje je hteo i na kraju uprskao. Partizanu treba neko ko zna posao a ne da se uci ovde.

Ja kolko se secam ti si mene ovde ubedjivao kolko zimus jos da je Tomic odlican izbor i da verujes u njega .

Sam je kriv, pokazao je da je klub izgubio 8 meseci sa njim. Radio je u odlicnoj poziciji, rastereceno, dobio igrace koje je hteo i na kraju uprskao. Partizanu treba neko ko zna posao a ne da se uci ovde.

Doveli su mu sve igrace koje je hteo i nije uradio nista sa njima. Pametnom dovoljno. Najgore od svega je sto ti igraci ostaju nasledniku da napravi tim. A kako da napravis tim sa polovnjacima? Odrekli smo se nekih igraca zbog Tomica a nismo smeli da ih pustimo. Subic, Jovanovic i jos neki su pusteni prelako a sada na tim pozicijama imamo probleme. Uprava komplet mora da ode momentalno! Ako se ceka skupstina tamo septembra ima da izgubimo titulu kao prosle godine. Pre nego sto je sezona pocela. Sa ovom ekipom i ne mozemo ocekivati titulu ali ne sme da se dozvoli onakva razlika vec u prvom delu prvenstva. Trio V i ostali iz uprave momentalno aut iz kluba.

- - - - - - - - - -

Marko Nikolić prvi pik Parnog valjka!

http://www.mozzartsport.com/vesti/prvi-pik-partizana-je-marko-nikolic/142145

Dobra strana ove blamaze veceras je da smo se resili Tomica.Nisam ni ja bio za smenu u ovom trenutku ne zbog njega nego zbog nedostatka opcija ali ovo je kap koja je prelila casu.Nema odlaganja.Sad,Nikolic se jednom opekao sa slepcima iz nase uprave...Djukic je nerealna opcija i ne treba se zamlacivati kao i sa bilo kojim ozbiljnim trenerskim imenom.A nama treba Simeone da od ove raspale bande brdjana koje je neko slagao da znaju da igraju fudbal napravi tim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back