svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Jes' da veceras ne mogu da navijam za vas protiv Stamenog,ali uzmite koji bod za nasu napacenu ligu...
Dosta im je bod... nećeš valjda da nosim grobarski grb na avataru?! pu, pu... pomjeri se s mjesta!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes' da veceras ne mogu da navijam za vas protiv Stamenog,ali uzmite koji bod za nasu napacenu ligu...
Љубиша Тумбаковић: Спремамо се за јануар!
Колико ће новца од продаје Аксентијевића Витесеу (1,8 милиона евра) и награде УЕФА (скоро два милиона евра) бити уложено у зимски прелазни рок?
![]()
- Чим је завршена летња пијаца, почели смо да се спремамо за јануар. Темељно ћемо проучити стање на тржишту, скаут служба ће ревносно обавити посао, бићемо боље припремљени него кад смо стигли, а сходно идеји ослањања на таленте, допунићемо садашњи мозаик – најавио је Љубиша Тумбаковић.
Dosta im je bod... nećeš valjda da nosim grobarski grb na avataru?! pu, pu... pomjeri se s mjesta!!!
Na sta ste spali, da vam je neki tamo Stameni legenda protiv koga ne mozete da navijate
A ti vasi "zvezdasi" ne mogu da se porede sa nasim "grobarcinama", jer je vecina nasih "grobarcina" izasla iz Partizanove skole dok vi sakupljate igrace od Subotice do Leskovca
A opet ovi nasi se u medijima ne eksponiraju toliko kao vasi "ekstremni zvezdasi". Majke mi ste postali sprdnja od kluba...
Sporo sporo sporo... treba bar 4 dodira da bi dodali loptu. Koliko kontri nismo realizovali...
Žali Bože... Mi ni ovom Stamenkoviću ne možemo da damo gol![]()
Žali Bože... Mi ni ovom Stamenkoviću ne možemo da damo gol![]()
Lopta nije ni dosla do Stamenkovica. Svi sutevi ili van okvira ili idu brzinom od 1 metar na sat.
Mi ovima ne bi dali gol pa da se igra 180 minuta. Veze nemamo a oni jos grdji. Samo fali da nam ga zviznu iz kontre. Na strani gde je Miljkovic prolaze kao kroz tunel.