Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Drogba je zmija...
Kraj price...
Kraj price...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mitrović treba da radi, radi, radi. On ima potencijala i uz puno rada može da bude vrhunski igrač.
Kad ste već zapeli za sidraše, jel vama Drogba sidraš? Ima tu građu.
Mislim da pre zimske pauze nema nista od toga, novih stolica
Onda ih nece ni biti verovatno. Djura opet slagao,kako mu nedosadi.
Zbog cega mislis da je slagao?
Ne paranoisi...
Isto se pricalo i za nov semafor, pa je stigao...
Sigruno je da stolice ne mogu sada da se menjaju i ostaje nam da sacekamo prolece ili leto i da vidimo da li je to istina ili ne...
Donositi sad neke preuranjene zakljucke nije na mestu...
Семафор једва стигао, пропутовао пола света јадник.
Нека ова лоповска управа оде, а столице ће да мењају неки други, надам се не гори од ових.Могу да гледам ја ове столице још неку годину али Ђуру ни минут.
И да се надовежем на Зенит Фан, главно обећање Ђурића је било транспарентно пословање Партизана, а видимо да се не зна ни са колико новца Партизан располаже, ни колико узима од продаје играча, колико су остали прихода, колики су расходи, као да му је ово бабо оставио у аманет.Знамо и зашто, и зато му не верујем ништа.
Postava koja ce 99% igrati sutra
--------------- Mitrovic ----------------
Tomic --------- Ilic ------ Markovic
-------- Markovic -- Kamara ------
Volkov -- Ivanov --- Ostojic -Miljkovic
--------------- Stojkovic --------------
Neka nam je Bog u pomoci
Drogba je zmija...
Kraj price...
Mozda se desi da zaigra Jojic.
Postava koja ce 99% igrati sutra
--------------- Mitrovic ----------------
Tomic --------- Ilic ------ Markovic
-------- Markovic -- Kamara ------
Volkov -- Ivanov --- Ostojic -Miljkovic
--------------- Stojkovic --------------
Neka nam je Bog u pomoci
a zbog cega bre sa dva zadnja vezna da igraju, svega ti? pa ne igramo protiv barselone, nego protiv nekih tamo azerbejdzanaca kojima je jedan od najboljih graca ona kantetina ciganska stamenkovic... koja je bre to fora sa tim defanzivnim postavkama? da vermez ima malo muda, treba da izbaci postavku kao da ce igrati utakmicu u pivo, ispred zgrade.. da im damo 6, pa nek' primimo 2, ko ga ****... odakle taj strah od tih nekih poluekipa, to se samo pitam, svega mi?! a ne bi me iznenadilo da bas tu taktiku da postavi, sto je najgore.. jer nema muda i zato cemo da kalkulisemo i bicemo srecni ako protiv njih odigramo nereseno na svom terenu.. umesto da posle sutrasnje utakmice budemo prvi u grupi, sa 3 boda i gol razlikom +4...
a zbog cega bre sa dva zadnja vezna da igraju, svega ti? pa ne igramo protiv barselone, nego protiv nekih tamo azerbejdzanaca kojima je jedan od najboljih graca ona kantetina ciganska stamenkovic... koja je bre to fora sa tim defanzivnim postavkama? da vermez ima malo muda, treba da izbaci postavku kao da ce igrati utakmicu u pivo, ispred zgrade.. da im damo 6, pa nek' primimo 2, ko ga ****... odakle taj strah od tih nekih poluekipa, to se samo pitam, svega mi?! a ne bi me iznenadilo da bas tu taktiku da postavi, sto je najgore.. jer nema muda i zato cemo da kalkulisemo i bicemo srecni ako protiv njih odigramo nereseno na svom terenu.. umesto da posle sutrasnje utakmice budemo prvi u grupi, sa 3 boda i gol razlikom +4...
Kako se Crni i ja dopunjujemo, prava smo dva zadnja vezna.