ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi su strepeli od ovog meca, i sa pravom. Ocajna igra. Ovi nisu nikakav bauk od tima ali smo mi jos gori pa realno i dodje ovakav rezultat.

Ovaj glupi potez Aksentijevica ne zelim da komentarisem, SVAKU evropsku utakmicu Partizan napravi ovakvu neku glupost.

Lepo sam rekao ranije da u ovom timu ne postoje napadaci,vecina je rekla da su zadovoljni sa ovima sto imamo. Super.

Scepovic je kao sto sam danas rekao na temi reprezentacije odvaljen od fudbala, BALVANCINA obicna !!!

Cak i da Partizan odigra dobro u revansu , ovi ce iz AEL-a opet dati neki usrani gol, sto znaci da Partizan mora dati tri, a to ce biti malo sutra!

aj sad da cujemo izjavu Vermezovica tipa: danas svi igraju fudbal, nije sve gotovo, odigrano je samo prvo poluvreme ovog dvomeca i slicno... a ocajni smo da ocajniji ne mozemo da budemo... sa 3, pzai, 3 dobra pojacanja u svakoj liniji tima, mi bismo ove resili u obe utakmice sa po najmanje dva gola razlike... jos ih kod nas napravise brazilom iz najboljih dana... losi smo, spori, bezidejni... i to malo kontri sto su mogli da naprave igraci Partizana su uspeli da upropaste... znaci, ocena je - tuga...

U revansu moze svasta biti, nazalost prognoziram ispadanje Partizana. Opet ponavljam, ocekujem da Partizan krene napadacki i stvara sanse i bude bolji ali se bojim da ce ovi paceri uvaliti neki gol i onda Partizan mora dati tri, tu sve pada u vodu. AEL je u skoro svakom smislu losiji od Partizana,ali ovi bez taktike i zelje igraju, ocaj. U revansu se mora krenuti odma u napad, kao protiv Genka.

Ako nista drugo, dobra igra u revansu bice preduslov za dalji nastavak kvalifikacija bez obzira da li za Ligu Sampiona ili Ligu Evrope.

Kоја беда од игре :dash: :dash: :dash: ... никако ми није јасно ко форсира оног балвана Бабовића? Дечко нема везу с мозгом! Ајд' да је само он неко сви су играли као дрогирани.... Нечувеноо, понашали су се као да им овај резултат од 1:0 одговара... За Шћеповића немам коментар стварно, смејао сам се од муке док сам гледао утакмицу.. Недопустиво је да Аксиентијевић као професионалац направи онакву грешку која ће нас , по мени, коштати пласмана у 4. коло. Нисам оптимписта у реваншу, штавише мислим да ћемо и у Београду да пукнемо.. више ништа не може да ме изненади! А ови куртони из управе само нека наставе систематско и темељно уништавање Партизана, одлично им иде од руке.

Gledao sam kraj prvog i drugi dio, nemojte sad po Aksentijevicu, mlad je on igrac, treba mu potpora sada jer mu je sigurno tesko sada. Iz ovoga ce definitivno nesto nauciti..

Realno, rezultat je trebao da bude 0-0, nazalost i meni se cini da Partizan ovo tesko prolazi, ali tko zna, treba vjerovati..

No definitivno vam nece biti lako, u uzvratu treba krenuti napadacki od prve minute jer bi se lako moglo dogoditi da i ove godine ostanete bez europe , naime cini mi se da necete biti nositelji ni u Europa ligi pa bi mogli naletiti na nekog teskog protivnika.

Aksentijević je napravio veliku glupost, ali što je još tragičnije on je najmanje grešio. Čak je i dva-tri puta presekao u poslednjem trenutku njihovu kontru.
Volkov nam je pokretačka snaga, ali ovi na sredini očekuju da on sam pretrči 3 igrača, centrira i da gol glavom :roll:
Nisu ovi Kiprani ništa posebno, ali naši su užasni...

Gledao sam kraj prvog i drugi dio, nemojte sad po Aksentijevicu, mlad je on igrac, treba mu potpora sada jer mu je sigurno tesko sada. Iz ovoga ce definitivno nesto nauciti..

Realno, rezultat je trebao da bude 0-0, nazalost i meni se cini da Partizan ovo tesko prolazi, ali tko zna, treba vjerovati..

No definitivno vam nece biti lako, u uzvratu treba krenuti napadacki od prve minute jer bi se lako moglo dogoditi da i ove godine ostanete bez europe , naime cini mi se da necete biti nositelji ni u Europa ligi pa bi mogli naletiti na nekog teskog protivnika.

Lose ti se cini, u ligi Evrope jesmo nosioci u zadnjem kolu

Позз Гробари. Дуго ме није било.

Бабовића татица гура,па гура. Гурнем ли му сестри.

Немојте пљувати Аксентијевића,дечко је засро,ал ***. Он је најбољи десни бек ког имамо. Ако се изузме тај "кикс"(али се не може изузети) није лоше одиграо.

Lose ti se cini, u ligi Evrope jesmo nosioci u zadnjem kolu

A kako ti to znas kad o tome ovisi jos dosta utakmica, kako u LP tako i u Ligi Europe.

Partizan ima koeficijenat 14.350 a prosle godine je imao 15.850 i sa tako vecim koeficijentom je bio ZADNJI NOSITELJ. Prvi nenositelj je imao 14.980, dakle s ovogodišnjim renkingom, Partizan bi lani bio nenositelj. No, dvije godine prije toga je crta bila na nižim vrijednostima, dakle u godinama 09/10 i 10/11, Partizan bi s ovogodišnjim renkingom ipak bio nositelj.

Jos sve ovisi o previše utakmica koje se u 3. pretkolu u oba natjecanja još imaju odigrati da bi se moglo reci hoce li Partizan biti nositelj ili ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back