ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj ako nije Babovic licno Bog me ubio...
Рекао бих да није...
Него ...жив ли си ?
---------------------------------------------------
UEFA Liga Šampiona
Treće kolo kvalifikacija
01.08.2012. -19.45CET
AEL Limassol FC - Partizan
-------------------------------------------------
И 'бем ти нашу снагу фудбала кад стрепим од кипрана...:confused:

Poslednja izmena:
Husejinovic nije spic vec ofanzivni vezni i to odlican za nase uslove.Nisam znao da je u Sarajevu,mislio sam da je jos u Werderu.On i Marko Marin su bili najveci talenti Werdera,e da i Ozil sa njima dvojicom,samo sto su Marin i Ozil u Celziju tj. Realu.

Zvezda nema ovakvog veznog,nama bi lego ko budali samar.
Nešto fali ovom igraču, ne bi se on iz Njemačke sa toliko godina vratio u neko Sarajevo...

Pratim Partizan i klubove sa ovih prostora jako dugo, nije mi jasno zasto se toliko ceka sa stoperom, nakon katastrofalne prosle euro sezone i ispadanja od amatera, ove godine Europa mora biti prioritet, sve se trebalo uraditi da prije Ciprana dodje kvalitetni stoper, ovo je igranje sa srecom, nadam se ipak da Partizan ovo prolazi. Kad je utakmica, u srijedu ili cetvrtak te hoce li biti na nekom programu?

Vidim svi se usrali zato sto AEL ima legiju stranaca, pa nisu to stranci kao Celzijevi vec neki slabog kvaliteta

Ako je neko Portugalac ili Brazilac ne znaci da je dobar, u to smo se i sami uverili (Anderson, Eduardo, Vasington...)

Partizan je u velikoj prednosti jer mu je 9 od 11 igraca poniklo u njegovoj skoli, to je daleko veca prednost nego imati 11 stranaca u postavi

Vidim svi se usrali zato sto AEL ima legiju stranaca, pa nisu to stranci kao Celzijevi vec neki slabog kvaliteta

Ako je neko Portugalac ili Brazilac ne znaci da je dobar, u to smo se i sami uverili (Anderson, Eduardo, Vasington...)

Partizan je u velikoj prednosti jer mu je 9 od 11 igraca poniklo u njegovoj skoli, to je daleko veca prednost nego imati 11 stranaca u postavi
Kiprani kupuju vecinom dobre strance posle iscrpnog skautinga,nisu nestrucni kao nasi duduci..

Mislim da je ovo najjaci tim Partizana, koji moze da se plasira u ligu sampiona bez obzira na protivnika

------------------------ Scepovic -----------------------

Tomic ---------------- Vukic ---------- L.Markovic

---------- Kamara ------------- Lovre -----------------

Volkov ----- Ivanov ----- Ostojic -- Aksentijevic

----------------------- Stojkovic -------------------------

Fali nam Kamara i to se dobro vidi, ali fali nam onaj pravi Kamara a ne 30% Kamara

Lik kad je igrao svom snagom stavljao je ceo Zvezdin vezni red u dzep, a sad nam tu duva promaja

205363_10150978531595835_483411136_n.jpg

Preminuo Dragan Papović

Doživotni počasni predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Papović preminuo je u Beogradu.

Papović je bio uz Partizan od samog osnivanja kluba, a tokom godina bio je i istaknuti funkcioner – član Skupštine kluba, član Izvršnog odbora u više mandata, da bi od 25. februara 1982. do 24. marta 1987. obavljao funkciju predsednika kluba.

“Posle odlaska sa mesta predsednika, ostao je vezan do poslednjih dana života za Partizan, kao simpatizer i čovek sa ogromnim znanjem, doprinevši u velikoj meri svim potonjim uspesima svog kluba. Za sve zasluge kojima je zadužio ‘crno-bele’, Skupština kluba ga je imenovala doživotnim počasnim predsednikom fudbalskog kluba Partizan”, kaže se u saopštenju Partizana.

Profesionalno, ceo svoj radni vek Papović je proveo u Saveznom sekretarijat za unutrašnje poslove iz koga je kao zamenik ministra otišao u penziju. Po prirodi svoje funkcije, dugo godina je bio u pratnji predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, prilikom zvaničnih međudržavnih poseta u više od 50 zemalja. Bio je pripadnik NOP Jugoslavije, nosilac Partizanske spomenice 1941 i drugih odlikovanja.

“Dragan Papović je bio skroman čovek blage naravi, uvek na raspolaganju ‘crno-belima’, posebno u danima kada je klub bivao u krizi, što je ga je, po sopstvenim rečima, obavezivalo na nesebično žrtvovanje interesima kluba. Jedan je od retkih na toj funkciji, koji nikad ničim nije uslovljavao svoje angažovanje u voljenom klubu”, dodaje se u saopštenju.

Papović će biti sahranjen u sredu u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.

Ovaj je dobar. Ima samo 24 godine a igrao je u Nemackoj, Verderu i Kajzerslauternu. Cena bagatela - 350.000 E.

Nazalost menadzeri biraju tim tako da.. Inace ima odlicnih igraca na ovim prostorima za male pare ali ih niko ne dovodi.

Oni nisu hteli Tejga da zadrze za 400 000 tako da mislim da nema sanse da daju za ovoga 350 000... A mislim da nije klasican spic.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back