svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Очајна игра Партизана на Кипру. Увјерен сам да у реваншу можемо проћи даље,јер смо бољи тим!
Po čemu misliš da je Partizan bolji tim... možda samo po budžetu?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Очајна игра Партизана на Кипру. Увјерен сам да у реваншу можемо проћи даље,јер смо бољи тим!
Primecujem nesto, Partizan je najbolji fudbal igrao pod Djukicem i Stanojevicem, trenerima koji su forsirali 4-4-2 formaciju
Svi ostali treneri pocevsi od Jokana, Stevanovica, Vermeza forsiraju tu CUVENU taktiku 4-2-3-1, sa jednim napadacem koji je potpuno odsecen od ostatka sveta
Zar je moguce da u Srbiji ne postoji trener koji ima muda da igra ofanzivno u evropskim utakmicama ? Pobogu pricamo o AEL-u a ne Real Madridu !
Kamara je morao da igra sinoć i Vukić od početka... Lazar Marković se definitivno bolje snalazi u špicu nego na krilu...
Ne mora značiti da 4-2-3-1 mora biti defanzivna, niti da 4-4-2 mora biti ofanzivna taktika... to sve zavisi od igrača...
Pricamo o srpskim fudbalerima, znas onima sto imaju boljku da se slabo otvaraju
Tako da svaka taktika u srpskom fudbalu sa samo jednim napadacem je defanzivna. To se najbolje vidi kod Mihinih orlova, u tri utakmice dali smo samo jedan gol i to iz kornera
Za 4-2-3-1 treba da imas jake i probojne bocne igrace, a ne mrtva puvala...
Ma Aksentijević i Volkov su dobri, u sredini vam ne štima nikako... hajde da kažem mada je rečeno 1000 puta, Babović i Ilić (a pogotovo obojica u timu) nikako nisu za ovu taktiku...
Pa sad...
Ja nisam mislio na bekove, vec na krila...
A i kad Volkov i Aksentije odu napred, pozadi ostane rupa, jer se Kuronja i NT 7 ne vracaju...
)... ipak on je klasično staro desno krilo i po meni je greška stavljati ga na lijevu stranu...Nisam gledao cijelu utakmicu sinoć, ali meni je Tomić u posljednje vrijeme dobar, da na stranu ostavim to koliko je on meni iritantna pojava, pogotovo njegove izjave na nivou djeteta od 7 godina (ali ja sam tu subjektivan)... ipak on je klasično staro desno krilo i po meni je greška stavljati ga na lijevu stranu...
Koga bi ti stavio na lijevo krilo?

Nisam gledao cijelu utakmicu sinoć, ali meni je Tomić u posljednje vrijeme dobar, da na stranu ostavim to koliko je on meni iritantna pojava, pogotovo njegove izjave na nivou djeteta od 7 godina (ali ja sam tu subjektivan)... ipak on je klasično staro desno krilo i po meni je greška stavljati ga na lijevu stranu...
Koga bi ti stavio na lijevo krilo?
I tada smo kukali da imamo nesposobne igrace a da smo znali kako ce biti kasnije verovatno nebi
Uzgred jel zna neko kako se zove pesma u klipu ?

П.С Ни васервага ни либела
Српски је равњача,равномер...каже "вокабулар.орг"...
А само не знам какав је то добар утисак оставио Вукић па да игра .?
Ја сам рекао да он није да седи на клупи,али како је оно мало одиграо ,тј.вероватно
како није у форми,сигурно је боље да игра Илић.
И напад од првог минута ! Из принципа.Да покажемо да можемо .
Иначе за озбиљне клубове ово не би био проблем.
П.С Ни васервага ни либела
Српски је равњача,равномер...каже "вокабулар.орг"...

Au, a pogledaj ti Realov tim ovde! Po imenima kao crna zemlja. A opet smo obe utakmice odigrali vise nego korektno! Niti smo imali neki tim, niti trenera, jednostavno inspiracija! Da ne kazem napaljenost! Pogledaj samo Djordja Pantica!
Ovo su bila vremena !I tada smo kukali da imamo nesposobne igrace a da smo znali kako ce biti kasnije verovatno nebi
Uzgred jel zna neko kako se zove pesma u klipu ?