ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primecujem nesto, Partizan je najbolji fudbal igrao pod Djukicem i Stanojevicem, trenerima koji su forsirali 4-4-2 formaciju

Svi ostali treneri pocevsi od Jokana, Stevanovica, Vermeza forsiraju tu CUVENU taktiku 4-2-3-1, sa jednim napadacem koji je potpuno odsecen od ostatka sveta

Zar je moguce da u Srbiji ne postoji trener koji ima muda da igra ofanzivno u evropskim utakmicama ? Pobogu pricamo o AEL-u a ne Real Madridu !

Ne vjerujem da možemo dobiti ove 2 gola razlike. Koliko god su ovi naši mladi igrači brzi i (ne)spretni, odbijaju se o njih ko kugle. Mnogo su fizički slabi. Ne napada se Evropa sa pojačanjima koja se dovedu za kesicu smokija i "profesionalcima" koji usred takmičenja poste i štoperom koji dolazi za mjesec dana... Mnogo neozbiljno da bi se napravio bilo kakav rezultat u Evropi.

Primecujem nesto, Partizan je najbolji fudbal igrao pod Djukicem i Stanojevicem, trenerima koji su forsirali 4-4-2 formaciju

Svi ostali treneri pocevsi od Jokana, Stevanovica, Vermeza forsiraju tu CUVENU taktiku 4-2-3-1, sa jednim napadacem koji je potpuno odsecen od ostatka sveta

Zar je moguce da u Srbiji ne postoji trener koji ima muda da igra ofanzivno u evropskim utakmicama ? Pobogu pricamo o AEL-u a ne Real Madridu !

Ne mora značiti da 4-2-3-1 mora biti defanzivna, niti da 4-4-2 mora biti ofanzivna taktika... to sve zavisi od igrača...

Ne mora značiti da 4-2-3-1 mora biti defanzivna, niti da 4-4-2 mora biti ofanzivna taktika... to sve zavisi od igrača...

Pricamo o srpskim fudbalerima, znas onima sto imaju boljku da se slabo otvaraju :D

Tako da svaka taktika u srpskom fudbalu sa samo jednim napadacem je defanzivna. To se najbolje vidi kod Mihinih orlova, u tri utakmice dali smo samo jedan gol i to iz kornera

Pricamo o srpskim fudbalerima, znas onima sto imaju boljku da se slabo otvaraju :D

Tako da svaka taktika u srpskom fudbalu sa samo jednim napadacem je defanzivna. To se najbolje vidi kod Mihinih orlova, u tri utakmice dali smo samo jedan gol i to iz kornera

Prava taktika Partizana bi po meni bila sa jednim klasičnim špicem i L. Markovićem kao polušpicem...

Poslednja izmena:
Pa sad...
Ja nisam mislio na bekove, vec na krila...
A i kad Volkov i Aksentije odu napred, pozadi ostane rupa, jer se Kuronja i NT 7 ne vracaju...

Nisam gledao cijelu utakmicu sinoć, ali meni je Tomić u posljednje vrijeme dobar, da na stranu ostavim to koliko je on meni iritantna pojava, pogotovo njegove izjave na nivou djeteta od 7 godina (ali ja sam tu subjektivan :) )... ipak on je klasično staro desno krilo i po meni je greška stavljati ga na lijevu stranu...

Koga bi ti stavio na lijevo krilo?

Nisam gledao cijelu utakmicu sinoć, ali meni je Tomić u posljednje vrijeme dobar, da na stranu ostavim to koliko je on meni iritantna pojava, pogotovo njegove izjave na nivou djeteta od 7 godina (ali ja sam tu subjektivan :) )... ipak on je klasično staro desno krilo i po meni je greška stavljati ga na lijevu stranu...

Lazevskog ili Volkova bih ja stavio levo, Aksenitija desno, Vukića ili Ilića u sredinu i Lovrea nazad. Lazar iza izgladnelog Zabije pa da se igramo :D

Stvarno Slavonac nije kroacijanac?
Slavonac, odakle si?

Tomic je juce odigrao kriminalno, mada su ga i ovi dobro markirali...
Mi levo krilo nemamo...
Nemamo ni desno, ali ajde, tu je ovaj Knezevic koji je vokaciji krilo...
U ovakvoj situaciji "krpi usi, cepaj dupe", jedino mi na um pada da vratimo Saleta na krilo, ili da se tu gura Jojic, Ninkovic, neko ko ce dati pas u prazno za Volkova, ali ko ce znati i da pokrije stranu kad ovaj ode napred...
A Tomic i igra desno krilo, samo sto Vermez insistira na nekoj tranziciji, pa cesto Babovic (Markovic) i on menjaju strane...

А само не знам какав је то добар утисак оставио Вукић па да игра .?
Ја сам рекао да он није да седи на клупи,али како је оно мало одиграо ,тј.вероватно
како није у форми,сигурно је боље да игра Илић.
И напад од првог минута ! Из принципа.Да покажемо да можемо .:think:
Иначе за озбиљне клубове ово не би био проблем.
П.С Ни васервага ни либела;)
Српски је равњача,равномер...каже "вокабулар.орг"...

Poslednja izmena:
Најбоље је овако,кад се преспава,анализирати утакмица.
А анализа је кратка. Ми мислим да не можемо горе од овога.А
они вероватно не много боље.Једино се плашим опет неке глупости због
вероватног играња у грчу (због оног ...морамо 2 а не смемо примити...)или
неког "случајно залуталог" шута.Ово није јака екипа.Проблем је што смо ми
веома,веома лоше играли.А некако се надам да можемо много боље...:think:
Видећемо ускоро...

А само не знам какав је то добар утисак оставио Вукић па да игра .?
Ја сам рекао да он није да седи на клупи,али како је оно мало одиграо ,тј.вероватно
како није у форми,сигурно је боље да игра Илић.
И напад од првог минута ! Из принципа.Да покажемо да можемо .:think:
Иначе за озбиљне клубове ово не би био проблем.
П.С Ни васервага ни либела;)
Српски је равњача,равномер...каже "вокабулар.орг"...

E ako kaže "vokabular" onda je to to :lol:

Mi ako ne napadnemo od prvog minuta nemamo šta da tražimo u revanšu. Bolje da ne izlaze na teren ako misle da taktiziraju. :besan2:

Poslednja izmena:
Ja se najvise plasim da se ne ponovi Genk. Odigras kao pickicca u gostima, onda posle izjavis kako si video vise pozitivnih strana, kako cemo u Beogradu pokazati pravo lice....Posle revansa izjavljujes cuvanu recenicu "u prvom mecu smo propustili svoju sansu" :)

Sto se tice tima, i ja bih stavio Ninkovica od pocetka. Na ovakvim utakmicama se radjaju igraci (ne mislim da je neka velika utakmica, ali nama je biti ili ne biti). Igraci kao on uvek igraju bolje na svom terenu, pred svojim navijacima i u situaciji kada se napada i juri rezultat. Takodje, najiskrenije se nadam da Aksentijevicev status nece biti promenjen zbog jednog kiksa, jer i pored njega je bio najbolji u prvom mecu. On mora obavezno da igra, i to beka, kako bismo imali dva ofanzivna igraca na desnoj strani.

Ovo su bila vremena !:mrgreen: I tada smo kukali da imamo nesposobne igrace a da smo znali kako ce biti kasnije verovatno nebi:lol: Uzgred jel zna neko kako se zove pesma u klipu ?
Au, a pogledaj ti Realov tim ovde! Po imenima kao crna zemlja. A opet smo obe utakmice odigrali vise nego korektno! Niti smo imali neki tim, niti trenera, jednostavno inspiracija! Da ne kazem napaljenost! Pogledaj samo Djordja Pantica!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back