Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Nemanja Tomic nema dve veze sa fudbalom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djurin projekat "Evropa bez ulozenog dinara" jos jednom doziveo debakl
Nagradno pitanje - kada je Partizan poslednji put prosao dalje a da je jurio rezultat u Beogradu ?
... никако ми није јасно ко форсира оног балвана Бабовића? Дечко нема везу с мозгом! Ајд' да је само он неко сви су играли као дрогирани.... Нечувеноо, понашали су се као да им овај резултат од 1:0 одговара... За Шћеповића немам коментар стварно, смејао сам се од муке док сам гледао утакмицу.. Недопустиво је да Аксиентијевић као професионалац направи онакву грешку која ће нас , по мени, коштати пласмана у 4. коло. Нисам оптимписта у реваншу, штавише мислим да ћемо и у Београду да пукнемо.. више ништа не може да ме изненади! А ови куртони из управе само нека наставе систематско и темељно уништавање Партизана, одлично им иде од руке.Djurin projekat "Evropa bez ulozenog dinara" jos jednom doziveo debakl
Nagradno pitanje - kada je Partizan poslednji put prosao dalje a da je jurio rezultat u Beogradu ?
Gledao sam kraj prvog i drugi dio, nemojte sad po Aksentijevicu, mlad je on igrac, treba mu potpora sada jer mu je sigurno tesko sada. Iz ovoga ce definitivno nesto nauciti..
Realno, rezultat je trebao da bude 0-0, nazalost i meni se cini da Partizan ovo tesko prolazi, ali tko zna, treba vjerovati..
No definitivno vam nece biti lako, u uzvratu treba krenuti napadacki od prve minute jer bi se lako moglo dogoditi da i ove godine ostanete bez europe , naime cini mi se da necete biti nositelji ni u Europa ligi pa bi mogli naletiti na nekog teskog protivnika.
Tada je jurio rezultat u gostima.
Lose ti se cini, u ligi Evrope jesmo nosioci u zadnjem kolu
Lose ti se cini, u ligi Evrope jesmo nosioci u zadnjem kolu
Djurin projekat "Evropa bez ulozenog dinara" jos jednom doziveo debakl
Kad Dinamo bude igrao ja ću navijati da se sruši Maksimir...
Ja sam na taj Baku i zaboravio i ako je to bilo pre par godina,a ovaj Hamarbi mi se skroz izbrisao iz sećenja,zaborav totalni..Inter Baku? Tamo je bilo 1:1? Ovde 2:0
Hamarbi tamo isto? Ovde 4:0