fauler
Elita
- Poruka
- 17.703
Obzirom na količinu splavara u klubu,taj bi najopasniji po nas bio da je koktel-majstor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Anzi nudi 9 mEleona za Scepakadabru: http://www.zurnal.rs/2012/07/04/anzi-za-scepovica-daje-9-000-000-evra/index.html
Padam sa stolice![]()
Danima,samo na vas mislim...Jeli kolko si to smisljao, a? Salim se. Duhovito nema sta, bice nesto od tebe.
Dobra je fora, samo ovo burek zameni za neku fensi kafu ili neki koktel.
![]()
2:16 kakva golcina Knezevica...![]()
2:16 kakva golcina Knezevica...![]()
Knezevic je dao gol sa leve strane, znaci da moze on da igra levo krilo kao K.Ronaldo (desnjak na levoj strani).
Ja bih stvarno pustio ove klince da igraju. Jojic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic, dva Markovica (moze i treci), Babic... Mislim da bi i navijaci oprostili eventualni neuspeh sa njima, jer time sticu iskustvo, a vec sledece godine bi bili znatno bolji. Samo da ne gledamo neuspehe sa Tomicem, Babovicem, Ilicem, Miljkovicem...
Danima,samo na vas mislim...
Ako za Šćepu mlađeg od nekog iščupate 900 hiljada ojrova puna kapa...
Eh kad bi se obistinila ta vest za Scepovica. Al bi bilo carski. Gani klinackim forama pokusavaju sami svojim igracima da dignu cenu po principu "imaginarni rok od 10 dana", pa kad im nije proslo (po ko zna koji put) e onda puste u javnost da su kao mogli trojicu igraca da prodaju za 11,5 milki, ali kao nisu. A mi za Scepu 9 milki!

Majke mi...Nama je navodno Sampdorija nudila 8,5 miliona za Lekica..Da li je moguce da stvarno verujes u ovo?![]()
Da li je moguce da stvarno verujes u ovo?![]()
Neuspeh? Pored ovakve Zvezde?

Treci put pisem,ova deca u Partizanu moraju igrati,a vi navijaci dizite bunu ako ne igraju,bez obzira na rezultate,sta ima klub da razigrava Ilica i Vukica u 30 i kusur godina,kome bre oni trebaju sem sebi...Ova deca mogu igrati LS za dve godine...Imate Brasanca,Aksentija,Babica,S.Markovica,Knezevica,Ninkovica,L. Markovica,Mitrovica i Scepovice,plus Tomic,Lovre i Kamara a to je 12 igraca koji mogu da igraju na 6 pozicija u formaciji 4-2-3-1 ili 4-4-2...
Tu je Kamara da drzi defanzivu i da mirnocu kao i Tomic koji tek sad treba da postane pravi igrac za klub koji je medju dva najbolja u zemlji...Lovre koji ima mirnocu,pas i iskustvo,a i Babovic (sad ce pola ljudi da se slogira) bi mogao da takodje bude veoma bitan igrac i od velike koristi ekipi ako bi bio normalan!Mislio sam u evropi, tipa da ispadnemo rano. Zvezdu niko normalan ne shvata ozbiljno
Potpuno se slazem, bas to sam napsao u prethodnom postu. Odavno sam rekao da bi takvim igracima trebalo pridodati neka 2,3 ekstra igraca, po mogucstvu stranca, cisto radi iskustva za evropu. Neko kao sto je bio West.