ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo zamisljam sta bismo mogli da uradimo sa tih 9 miliona da je to istina.. dovesti levo krilo koje bi bilo idealan uzor Jojicu, sa nasim drzavljanstvom, tipa Lane Jovanovic, dovesti jos jednog napadaca kao uzora za Scepovice i Mitrovica tipa Vukcevic ili Lazovic, i stopera, za 5-6 miliona, obezbediti im plate za barem 2 sezone od tih para i Ligo Sampiona eto nas :mrgreen:

Samo i da ga prodaju sve pare ce strpati u dzep..

Knezevic je dao gol sa leve strane, znaci da moze on da igra levo krilo kao K.Ronaldo (desnjak na levoj strani).

Ja bih stvarno pustio ove klince da igraju. Jojic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic, dva Markovica (moze i treci), Babic... Mislim da bi i navijaci oprostili eventualni neuspeh sa njima, jer time sticu iskustvo, a vec sledece godine bi bili znatno bolji. Samo da ne gledamo neuspehe sa Tomicem, Babovicem, Ilicem, Miljkovicem...

Knezevic je dao gol sa leve strane, znaci da moze on da igra levo krilo kao K.Ronaldo (desnjak na levoj strani).

Ja bih stvarno pustio ove klince da igraju. Jojic, Brasanac, Ninkovic, Mitrovic, dva Markovica (moze i treci), Babic... Mislim da bi i navijaci oprostili eventualni neuspeh sa njima, jer time sticu iskustvo, a vec sledece godine bi bili znatno bolji. Samo da ne gledamo neuspehe sa Tomicem, Babovicem, Ilicem, Miljkovicem...

Neuspeh? Pored ovakve Zvezde?

Eh kad bi se obistinila ta vest za Scepovica. Al bi bilo carski. Gani klinackim forama pokusavaju sami svojim igracima da dignu cenu po principu "imaginarni rok od 10 dana", pa kad im nije proslo (po ko zna koji put) e onda puste u javnost da su kao mogli trojicu igraca da prodaju za 11,5 milki, ali kao nisu. A mi za Scepu 9 milki!

Eh kad bi se obistinila ta vest za Scepovica. Al bi bilo carski. Gani klinackim forama pokusavaju sami svojim igracima da dignu cenu po principu "imaginarni rok od 10 dana", pa kad im nije proslo (po ko zna koji put) e onda puste u javnost da su kao mogli trojicu igraca da prodaju za 11,5 milki, ali kao nisu. A mi za Scepu 9 milki!

Da li je moguce da stvarno verujes u ovo? :lol:

Treci put pisem,ova deca u Partizanu moraju igrati,a vi navijaci dizite bunu ako ne igraju,bez obzira na rezultate,sta ima klub da razigrava Ilica i Vukica u 30 i kusur godina,kome bre oni trebaju sem sebi...Ova deca mogu igrati LS za dve godine...Imate Brasanca,Aksentija,Babica,S.Markovica,Knezevica,Ninkovica,L. Markovica,Mitrovica i Scepovice,plus Tomic,Lovre i Kamara a to je 12 igraca koji mogu da igraju na 6 pozicija u formaciji 4-2-3-1 ili 4-4-2...

Da li je moguce da stvarno verujes u ovo? :lol:

U sta da li verujem? U vest koju je objavio Zurnal, a koju se preneli neki mediji, da Anzi hoce da da za Scepovica 9 miliona evra? Jel to tebi nerealno? Ako jeste, jel ti nerealno zbog Scepovica ili zbog Anzija ili zbog sume od 9 miliona?

Ja sam zapoceo misao sa "Eh kad bi se obistinilo". Da li mislim da je moguce da stvarno za te pare ode u taj klub? Odgovor je, da, mislim.

Neuspeh? Pored ovakve Zvezde?

Mislio sam u evropi, tipa da ispadnemo rano. Zvezdu niko normalan ne shvata ozbiljno :)

Treci put pisem,ova deca u Partizanu moraju igrati,a vi navijaci dizite bunu ako ne igraju,bez obzira na rezultate,sta ima klub da razigrava Ilica i Vukica u 30 i kusur godina,kome bre oni trebaju sem sebi...Ova deca mogu igrati LS za dve godine...Imate Brasanca,Aksentija,Babica,S.Markovica,Knezevica,Ninkovica,L. Markovica,Mitrovica i Scepovice,plus Tomic,Lovre i Kamara a to je 12 igraca koji mogu da igraju na 6 pozicija u formaciji 4-2-3-1 ili 4-4-2...

Potpuno se slazem, bas to sam napsao u prethodnom postu. Odavno sam rekao da bi takvim igracima trebalo pridodati neka 2,3 ekstra igraca, po mogucstvu stranca, cisto radi iskustva za evropu. Neko kao sto je bio West.

Mislio sam u evropi, tipa da ispadnemo rano. Zvezdu niko normalan ne shvata ozbiljno :)

Potpuno se slazem, bas to sam napsao u prethodnom postu. Odavno sam rekao da bi takvim igracima trebalo pridodati neka 2,3 ekstra igraca, po mogucstvu stranca, cisto radi iskustva za evropu. Neko kao sto je bio West.
Tu je Kamara da drzi defanzivu i da mirnocu kao i Tomic koji tek sad treba da postane pravi igrac za klub koji je medju dva najbolja u zemlji...Lovre koji ima mirnocu,pas i iskustvo,a i Babovic (sad ce pola ljudi da se slogira) bi mogao da takodje bude veoma bitan igrac i od velike koristi ekipi ako bi bio normalan!

Smiljanic,Ilic i Vukic,a i Babovic ako ne dodje sebi su visak u ekipi jer je 12 igraca i vise nego dovoljno plus Jojic 13-ti njega sam zaboravio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back