Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva komada Nikolica na asistenciju Mitrovica. Izem ti Madjare. Inace odbrana nam je raspad. Jedina uteha sto je ovo druga postava.

Mnogo bolje drugo poluvreme!
Ovo Nemanja Nikolic,nas bivsi igrac,dao dva gola?!??!
Pa taj nije znao da hoda kod nas..
Zaboravio si da dodaš vašeg najboljeg protiv mađara - S.Ilić.Stoper pod hitno...
Ivanov ne zna gde bije, a ovaj Savic je kriminal...
Jojica i Filipa Markovica u Teleoptik, za bolje nisu...
Miljkoni je doktor za ovog trkaca na beku...
Knezevic igrac inspiracije, sem centarsuta, nista...
Babic mrsomudi, a takavih imamo na kilo...
Askovski fino odigrao, kao i Sale Markovic i prezimenjak Lazar (u prvom poluvremenu)...
Scepovic ima kvalitet, ali nema lopte i podrske u veznom redu...
Aksent uneo zivost u ekipu...
Ne znam sto ste tako kriticki nastrojeni. Gledao sam samo drugo poluvreme i zadovoljan sam. Drzali smo loptu. Ova deca se bas bore i znaju s loptom. Mnogo smo konkretniji i raznovrsniji nego kad igraju cuveni Babovic, Tomic i kompanija. Sad probijamo i po krilima. Ne znam, ja sam zadovoljan, samo jedan stoper nam treba.
Ne znam sto ste tako kriticki nastrojeni. Gledao sam samo drugo poluvreme i zadovoljan sam. Drzali smo loptu. Ova deca se bas bore i znaju s loptom. Mnogo smo konkretniji i raznovrsniji nego kad igraju cuveni Babovic, Tomic i kompanija. Sad probijamo i po krilima. Ne znam, ja sam zadovoljan, samo jedan stoper nam treba.
Da si gledao prvo, i ti bi bio kriticki nastrojen...
Prvo poluvreme nismo mogli da se povezemo...
Madjari su nas unistili presingom...
Vezni igraci su se bukvalno krili od lopte...
Samo jedna situacija, kada Sasa Markovic ima loptu na centru i ceka Jojica ili nekog drugog da se otvori, siri ruke, a onda, kad vidi da od ta posla nema nista, salje neku bunar loptu na levu stranu...
Onaj Fernandez se sprdao sa Pauljevicem...
Filip Markovic veze sa vezom nije imao, cak je uspeo i najbolju sansu da u*****...
Babic igrac za nase oranice, u situaciji kad treba da sutira iz prve, on zalama i samom sebi komplikuje situaciju...
Jednostavno, prvo poluvreme je ocaj i iza te konstatacije apsolutno stojim...
Drugo je bilo malo bolje, imali smo loptu u nogama, ali nista konkretno nismo uradili...
Scepovic stariji ce nam biti glavni igrac ove sezone, videcete...
Znaci, prvo poluvreme ocaj, a ne trazenje pojacanja i teranje ove dece u Teleoptik za kojom smo kukali da dobiju sansu.E tako je vec boljeZnaci, prvo poluvreme ocaj, a ne trazenje pojacanja i teranje ove dece u Teleoptik za kojom smo kukali da dobiju sansu.