ivanPFK
Primećen član
- Poruka
- 799
Odmah u prvu postavu!
Ako ostane Tomic, na desnom krilu onda imamo Aksentijevica, Tomica, Markovica, Knezevica, ne znam stvarno kako ce Vermezu izgledati prva postava, kako rezerve ali videcemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmah u prvu postavu!

Odmah u prvu postavu!
Pa da ti kazem to i nije lose posto nemamo levo krilo ali imamo 4 desna, ne znam i dalje ko ce nam igrati levo krilo, da li Sasa Ilic, da li Dzigi kome to nije prirodna pozicija, da li Markec, Babic mozda.. ne znam stvarno... a i koliko vidim njemu ce SS-a kojeg je Markovic igrao kod Stanojevica verovatno igrati Scepa mladji (mozda i Markec doduse), a prvog spica Scepa stariji, ili Mitrovic, ne znam za Zabiju, mozda mu i on bude drugi napadac.
Ako Tomic ode:
Stojkovic
Pauljevic Ostojic Ivanov Volkov
Lovre
Aksentijevic Vukic ???
Markec S. Scepovic
Glavne rotacije bi trebale biti na ovom centralnom/defanzivnom veznom gde ce ako ostanu igrati sigurno i Kamara, Babovic, Lola + S Markovic,
Aksentijevic sa Knezevicem i Markecom ako drugog napadaca budu igrali Zabija ili M Scepovic, Mitrovic sa S Scepovicem, Ninkovic sa Vukicem, a moguce da ce Ninkovic igrati levo krilo, mada na toj poziciji je Babic dobro odigrao samo sam malo skeptican da li je on dovoljno dobar za Ligu Sampiona, videcemo Mangu sta ce reci kad se vrati...Mozda cak i Askovski na krilu, dobro je odigrao, ili Volkov, obojica mogu igrati i beka i krilo
Mislim da smo izglupirali sa Zabijom jer koliko mi se cini on je vise prvi spic a ne SS (kao Markec sto je igrao iza M Scepovica kod Stanoja i Diarre kod Granta), tako da cemo na tom prvom spicu imati njega, S. Scepovica koji ce morati da se forsira jer je reprezentativac i Mitrovic...

Uvrstite Mojsova u neku od ovih vasih kombinacija...
Covek je resio po svaku cenu kod nas...
Al' smo se usrecili...![]()
Odakle vama uopste ideja da ce se igrati sa 2 centarfora, narocito u evropskim utakmicama? Vi ko da nikad niste gledali Vermeza ranije...

Ajd da krenemo ispocetka. Zna li se uopste koju ce formaciju forrsirati Vermez? Da li ce imati dve varijante, ili ce igrati samo jednu?
Odakle vama uopste ideja da ce se igrati sa 2 centarfora, narocito u evropskim utakmicama? Vi ko da nikad niste gledali Vermeza ranije...
Mojsov je najodvratniji Vošin igrač ikad. To je jedna velika gnjida i smradina...
Vermezovićeva taktika je 4-2-3-1...To je igrao i u prethodnom mandatu, a to će i sad da forsira.
Možda će u domaćem prvenstvu ubacivati drugog napadača...ali za Evropu je sigurno da će igrati 4-2-3-1.
Teško je sad nagadjati ko će biti u prvih 11...pre svega zbog velike gužve u sredini terena i neizvesnog statusa pojednih igrača...poput Tomića i Kamare.
Babović skoro sigurno ostaje.
Ja se samo nadam da ga Vermez neće stavljati na desnu stranu kao Stanojević...jer je na toj poziciji on beskorisan i muka je gledati ga.
S druge strane...kad igra u sredini, tog nekog centralnog veznog...onda i može nešto uraditi. Čak je i po levoj strani upotrebljiv.

Igrate protiv Valete,treba biti oprezan,cuo sam da im desno krilo pravi opasno dobar burek...
Igrate protiv Valete,treba biti oprezan,cuo sam da im desno krilo pravi opasno dobar burek...
Dobra je fora, samo ovo burek zameni za neku fensi kafu ili neki koktel.