ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aluminij (Kidričevo) – Partizan

Kidričevo, 30.6.2012. stadion ‘Športni park Aluminij’

Početak 18.00h

Gledalaca: 100

Sudija: Roman Glažar

Pomoćnici: Marjan Rajh i Janez Bezjak (svi iz Ptuja – Slovenija)

Aluminij: 12 Tomaž Murko,3. Denis Topolovec (kap.), 5.David Lonzarič, 17. Blaž Dolinar, 18. Aljaž Medved. 4. Klemen Bingo, 10. Gregor Režonja,6. Nejc Pečovnik, 7. Robert Kurlež, 14. Tadej Žagar 19 Tomaž Kožar

Klupa: 1. Denis Zajc, 16. Denis Rešek, 8 Timi Petek, 17 David Tomažič Šeruga, 2 Luka Kirič, 13. Blaž Cesar, 20. Sergej Krajnc, 15. Semir Spahič, 11. Jan Štrukelj, 9. Marko Kmetec.
Trener: Bojan Flis

Partizan: Petrović, Miljković, Savić, Stanković, Lazevski, Smiljanić (kap.), Brašanac, Jojić, Knežević, Babić, Marković Filip.

Klupa: Živković, Vukić, Ilić Saša, Pauljević, Aškovski.
Trener: Vladimir Vermezovic

Ej žešće sam se potrudio da ti nađem Derbi iz dela sezone koji je najbolje odigrao, pitaj Slobodančeta, on ga je prostudirao i branio ovde prethodnih godinu i po.
Drugi naši vezisti (koji su mahom krš) ne padaju preko lopte.
Е,а што да мене пита ?
Кад ти знаш све најбоље...Ја само хоћу да будем праведан.Према свима.Што рече креатор-само аргументовано.
Пао преко лопте.Вауу...Па сваком се дешава понеки глуп,несрећан потез у игри...И ЧИЊЕНИЦА је да јесте раније добро играо,а сада задњу сезону - НЕ...
Али гледаћеш ти још Бабовића:D
У нашем Партизану ...

Partizan: Petrović, Miljković, Savić, Stanković, Lazevski, Smiljanić (kap.), Brašanac, Jojić, Knežević, Babić, Marković Filip.

Klupa: Živković, Vukić, Ilić Saša, Pauljević, Aškovski.
Trener: Vladimir Vermezovic

Covece, ovo nije ni druga vec treca postava Partizana ! Zbog toga mislim da je uvaliti 4 komada slovenackom prvoligasu na prvoj utakmici sasvim dobra stvar

Ljudi ajde ako ima link za danasnju utakmicu dajte nesto

Ako Crni ne vidi Markeca kao spica nego na drugoj poziciji, a pretpostavljam desno krilo, gde ce onda Aksentijevic, Knezevic... ? Ovo mi sve lici da ce od ovih 30+ igraca pred sam pocetak prvenstva ostati njih 23-24, i to da ce uz verovatno Babovica, Lolu, Miljkovica, otici i Aksentijevic, Markovic...

Ako Crni ne vidi Markeca kao spica nego na drugoj poziciji, a pretpostavljam desno krilo, gde ce onda Aksentijevic, Knezevic... ? Ovo mi sve lici da ce od ovih 30+ igraca pred sam pocetak prvenstva ostati njih 23-24, i to da ce uz verovatno Babovica, Lolu, Miljkovica, otici i Aksentijevic, Markovic...

Malopre sam citao da Aksentijevic ide na desno krilo jer ga Vermez ne vidi kao beka.

Е,а што да мене пита ?
Кад ти знаш све најбоље...Ја само хоћу да будем праведан.Према свима.Што рече креатор-само аргументовано.
Пао преко лопте.Вауу...Па сваком се дешава понеки глуп,несрећан потез у игри...И ЧИЊЕНИЦА је да јесте раније добро играо,а сада задњу сезону - НЕ...
Али гледаћеш ти још Бабовића:D
У нашем Партизану ...

Ti si ovde pisao kako je on tu polusezonu dobrp odigrao. Odigrali smo tri Derbija tog proleća. Prvi u Kupu je odigrao onako. Imao je asistenciju i više se nije video. Na drugom je padao preko lopte, gubio ih, slabo se kretao. Bio je užasan. Na trećem Derbiju je tri puta šutnuo na gol iz jako dobrih pozicija i sva tri puta je upropastio jer mu je lopta prešla preko noge. Eto koliko je bio dobar.
Ako on ostane mi možemo da se oprostimo od LE...

Evo tek sad sam odgledao klip.

Odbrana zrela za dva nova igraca na poziciji centalnih defanzivnih, i to ne bilo kakva (tipa Ivanov), nego 2 igraca za startnih 11. Ta dva centralna defanzivna moraju u svakom trenutku da znaju sta rade, sta u kojoj situaciji radi jedan a sta drugi. Glavni igrac odbrane u minuloj sezoni Ivanov je covek koji ocigledno ne moze da bude stub odbrane, jer odluta i cesto krene na jednog igraca po principu "ovaj je moj" i uopste ne ponasa se kao vodja odbrane. Msm da svo vreme kako je u Partizanu igra po principu "ja sam moj deo odradio a za vas me bas briga, vi ste pogresili".

Nego jel zna neko koji je ono genijalac uvalio kosku Stojketu kod primljenog gola?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back