ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvoli, pa uzivaj:
I Bekam je plasirao udarce, mnogi sjajni suteri i izvodjaci prekida su plasirali, pa?

Odgledao sam ceo klip, video par zaista dobrih golova, od kojih samo 2 nisu odbranjiva.

Ti poredis Tomica sa Bekamom? A da, prvo si ga poredio i sa Mihom i sa Bekamom? Znaci ti ne vidis neku razliku izmedju Bekamovog plasiranog i Tomicevog plasiranog suta?

Neozbiljni pesimista:"A koji ti argument imas da Tomic nije brzi od Babovica?
Sta si ti ponudio osim pausalnih procena?
Jednostavno, brzina igraca se vidi na terenu, i kao sto moze da se uoci da su Aksentijevic i Markovic brzi od Vukica i Ilica, tako se moze uociti i da je Tomic brzi od Babovica, tj. da je Babovic spor igrac..."

Kao prvo ja ne pljujem Tomica, ti pljujes Babovica, pa izvoli, ti dokazuj. Ali vidim da nemas argumente, pa si zato i uveo u raspravu Markovica i Aksentijevica !?

Evo kako ti dokazujes da je Babovic spor i najsporiji - "Jednostavno, brzina igraca se vidi na terenu, i kao sto moze da se uoci da su Aksentijevic i Markovic brzi od Vukica i Ilica, tako se moze uociti i da je Tomic brzi od Babovica, tj. da je Babovic spor igrac..."

Neozbiljni pesimista:"Ajde opet da ponovim pitanje, jer ocigledno vrtis samo svoju pricu: kako si ti zakljucio da je Babovic bolji od Tomica na osnovu zadnja dva derbija..."

Izvini ja sam prolecne derbije spominjao u kontekstu Babovicevih driblinga kroz 3 zvezdina igraca, ne u kontekstu dokazivanja da je Babovic bolji od Tomica. Ja sam u vise navrata naveo zasto mislim da je Babovic dobar igrac. Ponovicu. Kad se pre 2 sezone kao slobodan igrac vratio u klub najpre je samo trenirao sa igracima, bio u nekom neodredjenom statusu, da bi na kraju i potpisao ugovor. Od trenutka kad se vratio do par meseci nakon potpisivanja ugovora igrao je odlicno. Igrao je brzo, grabio loptu i odma vukao napred, nije dugo zadrzavao loptu. Ocigledno je boravak u inostranstvu na njega uticao. Zato znam da je Babovic vrlo dobar do odlican igrac za domacu ligu, za sada. Mlad je jos, moze da bude i solidan evropski igrac.

Neozbiljni pesimista:"Tebi je argument to kako je Babovic odigrao dva zadnja derbija, a kada ti je navedem taj 140. derbi, ti kazes da to nije validan argument..."

Ponavljam, prolecne derbije sam spominjao samo zbog pomenutih Babovicevih driblinga. Rekao sam i da je Babovic na njima bio los, kao i ostali, ali da je napravio atraktivne poteze koje bi objektivan posmatrac morao da primeti.

Ti si se uhvatio tog 140. derbija najpre kako bi dokazao kako je Tomic Tejgu uputio dobar centarsut. Pa kad sam ti ja dokazao da nije uputio centarsut Tejgu, vec da je lopta slucajno dosla do Tejga i da Tomic sa golom nema skoro nikakve veze, sad ti kazes kako je na tom derbiju "vadio dusu na pamuk" Ninkovu. Da li sam ja uzimao taj derbi kao pokazatelj da je Babovic bolji od Tomica? Nisam. Taj derbi si ti uveo kao svoj argument, pokazalo se slab.

Neozbiljni pesimista:"Ti imas svoj kruto zastupljen stav i uopste ne razmisljas o onome sto je opozitno tvom misljenju...
I stvarno sa takvim ljudima ne zelim da diskutujem... "

Ja imam krut stav!? Ti u celoj raspravi nisi izneo ni jedan kvalitet Babovica? Da li je moguce da neko ko je objektivan ne vidi u bilo kojem igracu ni jednu dobru stvar? Ja mislim da nije. Ja sam priznao da Tomic ume da resi utakmicu svojim golom, priznao sam da daje vise golova od Babovica, ali da su losi obojica losi su. I zbog toga mislim da sam objektivan, a da ti nisi.

Slazem se da bi trebalo da zavrsimo raspravu o ovome, tako da vise necu odgovarati, a ti izvoli ako zelis da odgovoris na moja pitanja izvoli, ako ne, nema problema.

Poslednja izmena:
Možda Babovićeva osnovna brzina i nije toliko loša, stvar je u tome što je spor sa loptom. A ni to nije najveći problem, prosto je metiljav, čim uđe u duel tu je kraj. A neki put je kraj i pre nego što uđe u duel.

Da, da, igra zaista tako. Ja to ni u jednom trenutku nisam poricao. Stvar je u tome sto sam ja video da on moze da igra brzo, da trci, ne davi loptu i ne smara. U redu neko to nije primetio, ali ne razumem da se neko tako obrusi na nekog igraca i da u njemu ne vidi nista kvalitetno. A istovremeno, ne zna se ko je gori od saigraca pomenutog igraca.

Sto se tice ponovnog raspravljanja o Babovicu. Pa bice ih jos, sve dok se ne slozimo da ima i kvalitete i mane. Sve dok jedna strana ne vidi u odredjenom igracu nista kvalitetno, stav se ne moze kvalitetno oblikovati.

Odgledao sam ceo klip, video par zaista dobrih golova, od kojih samo 2 nisu odbranjiva.

Ti poredis Tomica sa Bekamom? A da, prvo si ga poredio i sa Mihom i sa Bekamom? Znaci ti ne vidis neku razliku izmedju Bekamovog plasiranog i Tomicevog plasiranog suta?

Kao prvo ja ne pljujem Tomica, ti pljujes Babovica, pa izvoli, ti dokazuj. Ali vidim da nemas argumente, pa si zato i uveo u raspravu Markovica i Aksentijevica !?

Evo kako ti dokazujes da je Babovic spor i najsporiji - "Jednostavno, brzina igraca se vidi na terenu, i kao sto moze da se uoci da su Aksentijevic i Markovic brzi od Vukica i Ilica, tako se moze uociti i da je Tomic brzi od Babovica, tj. da je Babovic spor igrac..."

Neozbiljni pesimista:"Ajde opet da ponovim pitanje, jer ocigledno vrtis samo svoju pricu: kako si ti zakljucio da je Babovic bolji od Tomica na osnovu zadnja dva derbija..."

Izvini ja sam prolecne derbije spominjao u kontekstu Babovicevih driblinga kroz 3 zvezdina igraca, ne u kontekstu dokazivanja da je Babovic bolji od Tomica. Ja sam u vise navrata naveo zasto mislim da je Babovic dobar igrac. Ponovicu. Kad se pre 2 sezone kao slobodan igrac vratio u klub najpre je samo trenirao sa igracima, bio u nekom neodredjenom statusu, da bi na kraju i potpisao ugovor. Od trenutka kad se vratio do par meseci nakon potpisivanja ugovora igrao je odlicno. Igrao je brzo, grabio loptu i odma vukao napred, nije dugo zadrzavao loptu. Ocigledno je boravak u inostranstvu na njega uticao. Zato znam da je Babovic vrlo dobar do odlican igrac za domacu ligu, za sada. Mlad je jos, moze da bude i solidan evropski igrac.

Ponavljam, prolecne derbije sam spominjao samo zbog pomenutih Babovicevih driblinga. Rekao sam i da je Babovic na njima bio los, kao i ostali, ali da je napravio atraktivne poteze koje bi objektivan posmatrac morao da primeti.

Ti si se uhvatio tog 140. derbija najpre kako bi dokazao kako je Tomic Tejgu uputio dobar centarsut. Pa kad sam ti ja dokazao da nije uputio centarsut Tejgu, vec da je lopta slucajno dosla do Tejga i da Tomic sa golom nema skoro nikakve veze, sad ti kazes kako je na tom derbiju "vadio dusu na pamuk" Ninkovu. Da li sam ja uzimao taj derbi kao pokazatelj da je Babovic bolji od Tomica? Nisam. Taj derbi si ti uveo kao svoj argument, pokazalo se slab.

Ja imam krut stav!? Ti u celoj raspravi nisi izneo ni jedan kvalitet Babovica? Da li je moguce da neko ko je objektivan ne vidi u bilo kojem igracu ni jednu dobru stvar? Ja mislim da nije. Ja sam priznao da Tomic ume da resi utakmicu svojim golom, priznao sam da daje vise golova od Babovica, ali da su losi obojica losi su. I zbog toga mislim da sam objektivan, a da ti nisi.

Slazem se da bi trebalo da zavrsimo raspravu o ovome, tako da vise necu odgovarati, a ti izvoli ako zelis da odgovoris na moja pitanja izvoli, ako ne, nema problema.

Stvarno nemam nameru da se vise raspravljam sa tobom i citam tvoje monologe...
Ti teras samo svoju pricu, a sve ostalo izvrces onako kako tebi odgovara i dovodis moje reci u skroz neki nebulozni kontekst...
Nijedan validan argument nisi izneo, tako da je iluzorno voditi bilo kakvu raspravu sa tobom, jer si ovde dosao ocigledno da udaras kontru svima i da filozofiras...
O Babovicevim kvalitetima sam pisao, samo sto je tebi prece patkometrisanje, a ne citanje postova...

Stvarno nemam nameru da se vise raspravljam sa tobom i citam tvoje monologe...
Ti teras samo svoju pricu, a sve ostalo izvrces onako kako tebi odgovara i dovodis moje reci u skroz neki nebulozni kontekst...
Nijedan validan argument nisi izneo, tako da je iluzorno voditi bilo kakvu raspravu sa tobom, jer si ovde dosao ocigledno da udaras kontru svima i da filozofiras...
O Babovicevim kvalitetima sam pisao, samo sto je tebi prece patkometrisanje, a ne citanje postova...

A sto se zestis, opusti se, uzivaj u zivotu.

Svim grobarima zelim srecan Vidovdan..:mrgreen:
306823_159412227527243_866323913_n.jpg

Moram ipak još jednom.
Jel se ti sećaš Stranojeve izjave kad je rekao da mu takav Babović ne treba, pre nego što je ovaj potpisao ugovor?

Vidiš da je to neka njihova podmetačina. Ovaj sa slike nepismen, a znaš ko ne ide u školu. ;)

Da, i meni to tako deluje. Svako moze da napravi nalog, a s obzirom da ima 390 lajkova, sve upucuje da organizovanost. Dakle nema ko drugi, nego ganska kuhinja.

Da neko napise negde nesto poput toga uopste me nebi cudilo, ali da ima toliko lajkova njegov komentar... nije realno.

Anderson tuzi Partizan zato sto mu je isplaceno 5% zarada koje je trebao da primi.. neka mu naknade i to sto je morao da gleda Rnica kako igra umesto da ga puste da pokaze sta zna :D

Msm jel covek prosao celu proceduru pri prelasku u Partizan? Jeste. Jel potpisao ugovor? Jeste.

Ako u ugovoru ne stoji da Partizan jednostrano moze da raskine ugovor sa doticnim, onda mora da mu isplati ceo ugovor, ili da se sporazumno ugovor raskine.

Tu ima ta totalno nejasna situacija oko te njegove povrede. Ali kako god okrenes, nije uopste smeo da se napravi takav propust od strane kluba.

Владимир Вермезовић: Немојте да ме зај…..

Наслеђе Аврама Гранта, у форми приметно лабавијег рада на тренинзима, постепено одлази у архиву. На почетку тренерског мандата Владимира Вермезовића играчи Партизана морају да поштују искључиво речи шефа струке, у шта су се појединци лично уверили.

Vermezovic-Sasa-Ilic-Vukic.jpg

Мало опуштенији приступ вежби загревања натерао је новог тренера да прекине тренинг и подвикне:

– Немојте да ме зај….. На шта ово личи? Тражи се дупли пас, ово што ви радите је повратна лопта. Идемо поново.

Нешто касније, док су две екипе играле на два гола, из треће – посвећене вежбама координације на другом крају терена – огласио се Стефан Бабовић.

– Браво, Лаћо – обрадовао се заменик капитена голу Александра Лазевског.

Пресекао га је глас тренера:

– Шта, браво? Ради тамо, нећу да те чујем!

Током игре на два гола, ограничене на три додира лоптом, Звонимир Вукић је приметио неправилности у понашању противничке екипе.

- Имали су више додира.

Играј!

– Али, имали су више…

– Звоне, овде ја судим – подвикнуо је Вермезовић.

После тога, свака прича је утихнула.

Izvor: Zurnal

file.php

Cika Crni :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back