LAKI LUCIANO
Domaćin
- Poruka
- 4.279
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da ne grešim dušu imao je 2 dobra poteza, onaj prvi dribling i onaj dupli pas kod gola...Jel ti reko čovek da su svi bolji, a ti kažeš da on ima samo 24 godine i da može da se popravi (to možeš da okačiš mačku o rep)? I Ninković i Marković su bolji od njega iako su mlađi.

Ma njegova prirodna pozicija je na tribinama. Kako on nema snagu, pamet i brzinu, mi možemo sebe da zavaravamo da ima tehniku.
Evo Kreator me napada da ne baratam argumentima. Uzmimo poslednji Derbi sezone 2010/2011 koji smo dobili onim golom Tejga i tako obezbedili titulu. Babović je imao 3 izgledne šanse za šut, od toga su dve bile u šesnajstercu, ova poslednja skoro pa u petercu, a on je jedva dva puta dobacio pord gola, a ovu poslednju je tako šutnuo da se ona vratila nazad pa ju je Tejgo poslao u gol. Jel moguće da se jednom dobrom tehničaru desi da mu lopta tri puta pređe preko noge? Još kad se uzme da je to bila odlučujuća utakmica te sezone...
Ljudi vi jos uvek niste dali ime 1 Partizanovog veznjaka koji je bolji od Baboja? Zasto vam je to toliko problem ako je Baboje stvarno toliko najgori?
PS: Ovo "toliko najgori" je namerno napisano gramaticki nepravilno.
U ovom trenutku su i Vukic i Tomic bolji od njega...
Tomic ima i sut, zna da resi mec, probojniji je od Babovica, brzi, ima odlican dribling...
Vukic je vec tata i o njegovim igrackim kvalitetima ne vredi trositi reci...
Njih dvojica su nam doneli +10 prosle sezone...
???Dobar mu je bio i onaj centarsut...Ladno napravili klip o Baboviću sa netačnim dodavanjima i izgubljenim loptamaDa ne grešim dušu imao je 2 dobra poteza, onaj prvi dribling i onaj dupli pas kod gola...
Sto se tice Tomica, Tomic nema sut niti centarsut, ali je dao vise puta gol iz slobodnjaka.
Nije brz, niti moze da se kaze da je brzi od Baboja.
Na prolecnim derbijima Baboje je u vise navrata driblao po trojicu zvezdinih igraca.
Baboje je probojniji i ima bolji dribling
Ni sut ni brzinu nemaju ni jedan, tako da se to potire

A sto se tice Vukica prvo ti reci zasto je on bolji od Baboja pa cu ti ja odgovoriti zasto nije?
Ovo je apsurd...
Kako nema dobar sut, a dao je toliko golova iz slobodnjaka?
Po toj logici je i Mihajlovic imao los sut, ili Bekam?
Tomic ima jako dobar i precizan udarac iz igre, nebitna je razdaljina...

Neozbiljni pesimista:"Od Babovica bih i ja bio brzi da mi zavezu ogromnu kamencugu oko struka..."
Neozbiljni pesimista:"Mozda, ali u mestu...
Posle toga je sledio pas unatrag, ili duuuuuuuuga lopta (sto bi rekao pokojni Sloba Novakovic) protivniku u noge...
A ti se priseti malo derbija iz pretprosle sezone, kad je Tejgo dao onaj pobednosni gol, pa vidi kako je Tomic mrcio reprezentativca Ninkova...
Da Babovic pokusa da uradi biciklicu kao NT7, upleo bi se kao pile u kucine.."
Neozbiljni pesimista:"Koji si ti prodor video od Babovica, zivota ti?"
Neozbiljni pesimista:"Ovo je smesno...
Pa Babovic ne moze do gola da dobaci..."
Neozbiljni pesimista:"Ovo je smesno i diskutovati... "
Ti pricas o Tomicu cuvenom izvodjacu slobodnih udaraca, covek u zivotu nije dao gol punim udarcem iz slobodnjaka, sve plasira. Jesi se pitao zasto plasira? A 9 od 10 njegovih golova iz slobodnjaka su branjivi sutevi.
Poredjenje Tomicevih slobodnjaka sa Mihinim i Bekamovim je smesno.
A o Tomicevim dobrim i preciznim udarcima iz daljine... gde si ti to video covece? Jel mozda u revansu protiv Genka?
Prema tome postedi me Tomicevog kvalitetnog suta. Da ima dobar sut priznao bih.

A Vukic, Ilic, Kamara i Tomic sve brzi igraci. Samo kako si to lebati odredio da je Babovic najsporiji. Jel to jos jedna tvoja subjektivna tvrdnja? Meni ne pada na pamet da tvrdim da je Babovic brzi od npr. Tomica jer ja to ne mogu da znam. Kao sto ni ti ne mozes, ali opet tvrdis. Tako da dok ne dokazes da je bilo ko od Partizanovih sporaca brzi od Baboja, postedi me svojim neobjektivnih stavova po tom pitanju. Dakle nisi predocio dokaz da je Babovic najsporiji.
Cuj ti si tvrdio da je Tomic prodorniji i da ima bolji dribling, a kao primer dajes utakmicu gde je Tejgo dao dva gola, prvi slucajno, a drugi tako sto je nadskocio Cosica. I kakve sad to veze ima sa Tomicem, kakav je njegov doprinos toj pobedi. Na koji nacin ta utakmica dokazuje da je Tomic prodorniji i ima bolji dribling od Babovica?
Ne moze, ali ne mogu ni ostali. Sve uglavnom plasiraju. Vukic je par puta sutnuo punom ali nije dao gol. I opet govoris kao da Partizanovi veznjaci daju golove sa distance. Gde bi nam bio kraj kad bi Partizanovi veznjaci uopste i pomisljali da sutnu sa distance. I opet umesto da dokazes kako drugi mogu da daju gol sa distance, opet kazes kako je Babovic najgori jer on ne moze da da gol sa distance.Pa ne moze, ne mogu ni drugi.
A sto se tice Vukica prvo ti reci zasto je on bolji od Baboja pa cu ti ja odgovoriti zasto nije?

Au bre, ala si ti tvrdoglav covek...
Kakve ima veze kako sutira, samo mi to objasni?
To da su branjivi je jos jedna tvoja pausalna ocena i o tome ne vredi diskutovati...
Neozbiljni pesimista:"Ne radi mi stoperica, inace bih rado izmerio za tebe...
Je li Babovic brzi od Aksentijevica ili Markovica, a?
Ili nam i za to trebaju sprave za merenje?"
Neozbiljni pesimista:"A na koji nacin zadnja dva derbija pokazuju da je Babovic bolji od Tomica?
Ti si to uzeo kao reper...
I pogresio si utakmicu...
Taj derbi o kome ti govoris je igran u kupu, a ja govorim o prvenstvenom, kada smo dobili golom Tejga, bas posle Necinog centarsuta..."
Neozbiljni pesimista:"A koliko je tvoj pulen dao golova punom, plasiranom, glavom, dupetom, a koliko Neca i Zvone?
Izracunaj sam...
I ja uopste ne govorim o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije... "
Au brate, preterujes. Nema tu "Zasto je Vukic bolji od Babovica", jednostavno bolji je
Kad bi se vodili tvojom logikom ti bi mogao da kazes "Zasto je Mesi bolji od Babovica" ?
Ima brzinu, ima dribling, prodoran je - pa sta, i Babovic ima sve to
Tomic, Kamara, Vukic i Ilic su JEDNOSTAVNO BOLJI veznjaci od Babovica
Da se ne lažemo Tomić je večito u nekoj krizi i najbolji je bio tu polusezonu kad je doašo iz Teleoptika, ali je daleko bolji od Baboja.Da se ne lažemo Tomić je večito u nekoj krizi i najbolji je bio tu polusezonu kad je doašo iz Teleoptika, ali je daleko bolji od Baboja.

Ne, ja nisam tvrdoglav, ja sam realan. Svi su losi ukljucujuci u najboljeg ovosezonskog igraca Vukica, a to sto se spocitava Babovicu moze da se spocitava i svim drugim Partizanovim veznjacima.
A kako nema veza kako sutira? Slobodnjake redovno plasira, to sve uglavnom bolji golmani brane, ovde prolazi. U igri retko sutira, jos redje su to sutevi punom i po pravilu kad mu lopta sedne na nogu zavrsi pored il ipreko gola.
Aha u nedostatku argumenata sad ubacujemo Aksentijevica i Markovica.
A na koji nacin zadnja 3 derbija pokazuju da je Tomic bolji od Babovica?
A sto se tice tog derbija to je 140. derbi, 1-0 za nas. Ali mi nije jasno zasto taj derbi uzimas, i kao primer cega. Taj "Necin centarsut" je bio solidan, ali ne ka Tejgu nego ka Babovicu koji je stajao kod penala. Babovic nije mogao da sutne jer se podmetnuo neki zvezdin igrac, a lopta je slucano dosla do Tejga. Prema tome, Tomic nije ubacio Tejgu, i ne znam zasto si uopste uzeo ovaj derbi i sta njime pokazujes.
Stoji da su i pojedinacno dali vise golova od Baboja. A sto se tice toga da "ti ne govoris o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije", to mi izgleda kao vadjenje.