ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UltraNigger.jpg
hahahaha :D Nisam video da Drogba tako izgleda. ;)

Ja se secam tog Babovica kad ga je Vermez pustio da igra 2004. godine mislim...
Decko me je tad odusevio lucidnoscu i tehnikom...
Medjutim, ocigledno je Kuronja mnogo kurcevit, pa je mislio da zasuluzuje da igra u startnih 11, tako da ga je Jesa najurio...
Ponovicu jos jednom, Babovic je fizicki limitiran, da ne kazem deficitaran igrac...
Ono sto poseduje, a to je dobra tehnika, ne moze da dodje do izrazaja, jer je ne koristi racionalno...
On davi loptu, umesto da odigrava iz prve, kao sto je to radio kod Stanoja...
Babovicu fali disciplina i ako ga pravi trener uzme pod svoje, on moze da se iskoristi, samo je pitanje na kojoj poziciji...
Njegova prirodna pozicija je ofanzivni vezni, ali obzirom da su tu Zvone i Sale, koji su bolji igraci od njega, kao i Ninkovic, koji je konkretniji, tesko da cemo ga tu gledati...

Ma njegova prirodna pozicija je na tribinama. Kako on nema snagu, pamet i brzinu, mi možemo sebe da zavaravamo da ima tehniku.
Evo Kreator me napada da ne baratam argumentima. Uzmimo poslednji Derbi sezone 2010/2011 koji smo dobili onim golom Tejga i tako obezbedili titulu. Babović je imao 3 izgledne šanse za šut, od toga su dve bile u šesnajstercu, ova poslednja skoro pa u petercu, a on je jedva dva puta dobacio pord gola, a ovu poslednju je tako šutnuo da se ona vratila nazad pa ju je Tejgo poslao u gol. Jel moguće da se jednom dobrom tehničaru desi da mu lopta tri puta pređe preko noge? Još kad se uzme da je to bila odlučujuća utakmica te sezone...

Jel ti reko čovek da su svi bolji, a ti kažeš da on ima samo 24 godine i da može da se popravi (to možeš da okačiš mačku o rep)? I Ninković i Marković su bolji od njega iako su mlađi.

E brate nemoj, mlad je Baboje, ima 24 godine, pazi kakva će to igračina da bude kad bude imao 33. :hahaha:

E i ne znam o čemu sad pričate, nemam sad vremena da čitam ali ako je nešto o Baboviću onda pišite jedan glas da ga se baci lavovima.

Ma njegova prirodna pozicija je na tribinama. Kako on nema snagu, pamet i brzinu, mi možemo sebe da zavaravamo da ima tehniku.
Evo Kreator me napada da ne baratam argumentima. Uzmimo poslednji Derbi sezone 2010/2011 koji smo dobili onim golom Tejga i tako obezbedili titulu. Babović je imao 3 izgledne šanse za šut, od toga su dve bile u šesnajstercu, ova poslednja skoro pa u petercu, a on je jedva dva puta dobacio pord gola, a ovu poslednju je tako šutnuo da se ona vratila nazad pa ju je Tejgo poslao u gol. Jel moguće da se jednom dobrom tehničaru desi da mu lopta tri puta pređe preko noge? Još kad se uzme da je to bila odlučujuća utakmica te sezone...

Ima los sut i slabo centrira.

Ljudi vi jos uvek niste dali ime 1 Partizanovog veznjaka koji je bolji od Baboja? Zasto vam je to toliko problem ako je Baboje stvarno toliko najgori?

PS: Ovo "toliko najgori" je namerno napisano gramaticki nepravilno.

U ovom trenutku su i Vukic i Tomic bolji od njega...
Tomic ima i sut, zna da resi mec, probojniji je od Babovica, brzi, ima odlican dribling...
Vukic je vec tata i o njegovim igrackim kvalitetima ne vredi trositi reci...
Njih dvojica su nam doneli +10 prosle sezone...

U ovom trenutku su i Vukic i Tomic bolji od njega...
Tomic ima i sut, zna da resi mec, probojniji je od Babovica, brzi, ima odlican dribling...
Vukic je vec tata i o njegovim igrackim kvalitetima ne vredi trositi reci...
Njih dvojica su nam doneli +10 prosle sezone...

Eto jel bilo tesko navesti 2 imena.

Sto se tice Tomica, Tomic nema sut niti centarsut, ali je dao vise puta gol iz slobodnjaka. Inace u igri nema dobar sut sa distance (kao uostalom i ostali igraci Partizana). Sto se tice ovoga da zna da resi mec. Prvo moramo da definisemo sta to znaci. Po mom misljenju kad se kaze da je neko resio mec to znaci da je dao (jedini) pobedonosni gol. Da li je Tomic davao takve golove? Jeste, ali uglavnom iz slobodnjaka, retko iz igre ali je bilo i takvih. Dakle prihvatam taj argument, stoji da je vise puta resio mec i da je u tom smislu bolji od Baboja. Idemo dalje. Probojniji je od Baboja? Budi realan, Tomic ne moze da prodje vec 2 godine ni jednog igraca 1v1. To je tuga gledati. Kad se pojavio u prvom timu to je mogao, ali vec 2 godine sve je gori u tom smislu. Nije brz, niti moze da se kaze da je brzi od Baboja. Dakle tu po meni nisi u pravu. Niti si u pravu kad kazes da ima odlican dribling. Na prolecnim derbijima Baboje je u vise navrata driblao po trojicu zvezdinih igraca. Da li je ikada Tomic uradio tako nesto? Nije. Sveukupno gledano stoji da zna da resi mec ali je Baboje prodorniji i ume da prodje i kroz trojicu igraca (navodim primer prolecnih derbija), dok Tomic vise nije u stanju ni 1v1 nekoga da prodje. Dakle Tomic moze da resi mec, a Baboje je probojniji i ima bolji dribling, 2-1 za Baboja. Ni sut ni brzinu nemaju ni jedan, tako da se to potire. Plus Baboje nije desna polutka a jos manje desno krilo tako da se mora uzeti i to u obzir.

A sto se tice Vukica prvo ti reci zasto je on bolji od Baboja pa cu ti ja odgovoriti zasto nije?

Poslednja izmena:
Sto se tice Tomica, Tomic nema sut niti centarsut, ali je dao vise puta gol iz slobodnjaka.

Ovo je apsurd...
Kako nema dobar sut, a dao je toliko golova iz slobodnjaka?
Po toj logici je i Mihajlovic imao los sut, ili Bekam?
Tomic ima jako dobar i precizan udarac iz igre, nebitna je razdaljina...

Nije brz, niti moze da se kaze da je brzi od Baboja.

Od Babovica bih i ja bio brzi da mi zavezu ogromnu kamencugu oko struka...

Na prolecnim derbijima Baboje je u vise navrata driblao po trojicu zvezdinih igraca.

Mozda, ali u mestu...
Posle toga je sledio pas unatrag, ili duuuuuuuuga lopta (sto bi rekao pokojni Sloba Novakovic) protivniku u noge...
A ti se priseti malo derbija iz pretprosle sezone, kad je Tejgo dao onaj pobednosni gol, pa vidi kako je Tomic mrcio reprezentativca Ninkova...
Da Babovic pokusa da uradi biciklicu kao NT7, upleo bi se kao pile u kucine..

Baboje je probojniji i ima bolji dribling

Koji si ti prodor video od Babovica, zivota ti?
Covek krene, mrsi loptu i na kraju povuce u sredinu...
Na jednom od derbija probao da probije po boku, ali se to zavrsilo tako sto se sapleo i pao...

Ni sut ni brzinu nemaju ni jedan, tako da se to potire

Ovo je smesno...
Pa Babovic ne moze do gola da dobaci...:rotf:

A sto se tice Vukica prvo ti reci zasto je on bolji od Baboja pa cu ti ja odgovoriti zasto nije?

Ovo je smesno i diskutovati...

Ovo je apsurd...
Kako nema dobar sut, a dao je toliko golova iz slobodnjaka?
Po toj logici je i Mihajlovic imao los sut, ili Bekam?
Tomic ima jako dobar i precizan udarac iz igre, nebitna je razdaljina...

Ti pricas o Tomicu cuvenom izvodjacu slobodnih udaraca, covek u zivotu nije dao gol punim udarcem iz slobodnjaka, sve plasira. Jesi se pitao zasto plasira? A 9 od 10 njegovih golova iz slobodnjaka su branjivi sutevi.

Poredjenje Tomicevih slobodnjaka sa Mihinim i Bekamovim je smesno.

A o Tomicevim dobrim i preciznim udarcima iz daljine... gde si ti to video covece? Jel mozda u revansu protiv Genka? :hahaha:

Prema tome postedi me Tomicevog kvalitetnog suta. Da ima dobar sut priznao bih.

Neozbiljni pesimista:"Od Babovica bih i ja bio brzi da mi zavezu ogromnu kamencugu oko struka..."

A Vukic, Ilic, Kamara i Tomic sve brzi igraci. Samo kako si to lebati odredio da je Babovic najsporiji. Jel to jos jedna tvoja subjektivna tvrdnja? Meni ne pada na pamet da tvrdim da je Babovic brzi od npr. Tomica jer ja to ne mogu da znam. Kao sto ni ti ne mozes, ali opet tvrdis. Tako da dok ne dokazes da je bilo ko od Partizanovih sporaca brzi od Baboja, postedi me svojim neobjektivnih stavova po tom pitanju. Dakle nisi predocio dokaz da je Babovic najsporiji.

Neozbiljni pesimista:"Mozda, ali u mestu...
Posle toga je sledio pas unatrag, ili duuuuuuuuga lopta (sto bi rekao pokojni Sloba Novakovic) protivniku u noge...
A ti se priseti malo derbija iz pretprosle sezone, kad je Tejgo dao onaj pobednosni gol, pa vidi kako je Tomic mrcio reprezentativca Ninkova...
Da Babovic pokusa da uradi biciklicu kao NT7, upleo bi se kao pile u kucine.."

Cuj ti si tvrdio da je Tomic prodorniji i da ima bolji dribling, a kao primer dajes utakmicu gde je Tejgo dao dva gola, prvi slucajno, a drugi tako sto je nadskocio Cosica. I kakve sad to veze ima sa Tomicem, kakav je njegov doprinos toj pobedi. Na koji nacin ta utakmica dokazuje da je Tomic prodorniji i ima bolji dribling od Babovica?

Ti po pitanju Babovica uopste nisi objektivan, to se vidi. Da si objektivan uopste nebi poredio Tomica koji 2 sezone ne moze da predje 1v1 nikoga, sa Babovicem koji je proletos prolazio kroz 3 zvezdina igraca. I koje to driblinge Tomic ima? Jel ono u mestu, na sta niko ne naseda?

Ne samo da nisi dokazao da je Tomic bolji dribler od Babovica nego sam ti i dao primere za Baboviceve prodore koji su pojam za Tomica.

Neozbiljni pesimista:"Koji si ti prodor video od Babovica, zivota ti?"

U 3 prolecna derbija imao je bar 2 prodora kroz 3 igraca Zvezde. S obzirom na tvoju objektivnost ne cudi me da to nisi pimetio.

Neozbiljni pesimista:"Ovo je smesno...
Pa Babovic ne moze do gola da dobaci..."

Ne moze, ali ne mogu ni ostali. Sve uglavnom plasiraju. Vukic je par puta sutnuo punom ali nije dao gol. I opet govoris kao da Partizanovi veznjaci daju golove sa distance. Gde bi nam bio kraj kad bi Partizanovi veznjaci uopste i pomisljali da sutnu sa distance. I opet umesto da dokazes kako drugi mogu da daju gol sa distance, opet kazes kako je Babovic najgori jer on ne moze da da gol sa distance.Pa ne moze, ne mogu ni drugi.

Neozbiljni pesimista:"Ovo je smesno i diskutovati... "

Da, zaista je smesno da covek tvrdi da je igrac A bolji od igraca B, a da pritom uopste ne iznese argumente za svoje tvrdnje. Znaci posto si ti tvrdio da je Vukic bolji trebao si ti prvi i da das razloge, na koje bi ja mogao da odgovorim. To su elementarne stvari.

I za kraj da dodam. Koliko sam primetio primedbe koje se na racun Babovica iznose ovde mogu komotno da se upute i na racun ostalih Partizanovih veznjaka. Ispade da su svi jaki, brzi, prodorni, vesti dribleri koji sutiraju punom sa distance i daju golove, a jedini eto Baboje nema pojma. E pa nije u redu. Da imamo zaista nekog ko je bolji, priznao bih vrlo rado.

Poslednja izmena:
Ti pricas o Tomicu cuvenom izvodjacu slobodnih udaraca, covek u zivotu nije dao gol punim udarcem iz slobodnjaka, sve plasira. Jesi se pitao zasto plasira? A 9 od 10 njegovih golova iz slobodnjaka su branjivi sutevi.

Poredjenje Tomicevih slobodnjaka sa Mihinim i Bekamovim je smesno.

A o Tomicevim dobrim i preciznim udarcima iz daljine... gde si ti to video covece? Jel mozda u revansu protiv Genka? :hahaha:

Prema tome postedi me Tomicevog kvalitetnog suta. Da ima dobar sut priznao bih.

Au bre, ala si ti tvrdoglav covek...:eek:
Kakve ima veze kako sutira, samo mi to objasni?
To da su branjivi je jos jedna tvoja pausalna ocena i o tome ne vredi diskutovati...

A Vukic, Ilic, Kamara i Tomic sve brzi igraci. Samo kako si to lebati odredio da je Babovic najsporiji. Jel to jos jedna tvoja subjektivna tvrdnja? Meni ne pada na pamet da tvrdim da je Babovic brzi od npr. Tomica jer ja to ne mogu da znam. Kao sto ni ti ne mozes, ali opet tvrdis. Tako da dok ne dokazes da je bilo ko od Partizanovih sporaca brzi od Baboja, postedi me svojim neobjektivnih stavova po tom pitanju. Dakle nisi predocio dokaz da je Babovic najsporiji.

Ne radi mi stoperica, inace bih rado izmerio za tebe...
Je li Babovic brzi od Aksentijevica ili Markovica, a?
Ili nam i za to trebaju sprave za merenje?

Cuj ti si tvrdio da je Tomic prodorniji i da ima bolji dribling, a kao primer dajes utakmicu gde je Tejgo dao dva gola, prvi slucajno, a drugi tako sto je nadskocio Cosica. I kakve sad to veze ima sa Tomicem, kakav je njegov doprinos toj pobedi. Na koji nacin ta utakmica dokazuje da je Tomic prodorniji i ima bolji dribling od Babovica?

A na koji nacin zadnja dva derbija pokazuju da je Babovic bolji od Tomica?
Ti si to uzeo kao reper...
I pogresio si utakmicu...
Taj derbi o kome ti govoris je igran u kupu, a ja govorim o prvenstvenom, kada smo dobili golom Tejga, bas posle Necinog centarsuta...

Ne moze, ali ne mogu ni ostali. Sve uglavnom plasiraju. Vukic je par puta sutnuo punom ali nije dao gol. I opet govoris kao da Partizanovi veznjaci daju golove sa distance. Gde bi nam bio kraj kad bi Partizanovi veznjaci uopste i pomisljali da sutnu sa distance. I opet umesto da dokazes kako drugi mogu da daju gol sa distance, opet kazes kako je Babovic najgori jer on ne moze da da gol sa distance.Pa ne moze, ne mogu ni drugi.

A koliko je tvoj pulen dao golova punom, plasiranom, glavom, dupetom, a koliko Neca i Zvone?
Izracunaj sam...
I ja uopste ne govorim o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije...

Au brate, preterujes. Nema tu "Zasto je Vukic bolji od Babovica", jednostavno bolji je

Kad bi se vodili tvojom logikom ti bi mogao da kazes "Zasto je Mesi bolji od Babovica" ?

Ima brzinu, ima dribling, prodoran je - pa sta, i Babovic ima sve to :)

Tomic, Kamara, Vukic i Ilic su JEDNOSTAVNO BOLJI veznjaci od Babovica

Auuu ne mogu da vjerujem da uopšte raspravljate oko toga da li je Vukić bolji od Baboja... to je aksiom, premisa koja se ne mora dokazivati... kao da se pitate da li je mlijeko bijelo ili da li je trava zelena... :)

Vukić će i za 10 godina biti kvalitetniji igrač od Baboja.

NT7 i Baboje se već malo teže mogu porediti, jer je Tomić klasično krilo... ipak, iako me kao pojava opasno nervira, ja bih uvijek više volio imati Tomića u ekipi nego Kuronju...

Au bre, ala si ti tvrdoglav covek...:eek:
Kakve ima veze kako sutira, samo mi to objasni?
To da su branjivi je jos jedna tvoja pausalna ocena i o tome ne vredi diskutovati...

Ne, ja nisam tvrdoglav, ja sam realan. Svi su losi ukljucujuci u najboljeg ovosezonskog igraca Vukica, a to sto se spocitava Babovicu moze da se spocitava i svim drugim Partizanovim veznjacima.

A kako nema veza kako sutira? Slobodnjake redovno plasira, to sve uglavnom bolji golmani brane, ovde prolazi. U igri retko sutira, jos redje su to sutevi punom i po pravilu kad mu lopta sedne na nogu zavrsi pored il ipreko gola.

Neozbiljni pesimista:"Ne radi mi stoperica, inace bih rado izmerio za tebe...
Je li Babovic brzi od Aksentijevica ili Markovica, a?
Ili nam i za to trebaju sprave za merenje?"

Aha u nedostatku argumenata sad ubacujemo Aksentijevica i Markovica.

Neozbiljni pesimista:"A na koji nacin zadnja dva derbija pokazuju da je Babovic bolji od Tomica?
Ti si to uzeo kao reper...
I pogresio si utakmicu...
Taj derbi o kome ti govoris je igran u kupu, a ja govorim o prvenstvenom, kada smo dobili golom Tejga, bas posle Necinog centarsuta..."

A na koji nacin zadnja 3 derbija pokazuju da je Tomic bolji od Babovica?

A sto se tice tog derbija to je 140. derbi, 1-0 za nas. Ali mi nije jasno zasto taj derbi uzimas, i kao primer cega. Taj "Necin centarsut" je bio solidan, ali ne ka Tejgu nego ka Babovicu koji je stajao kod penala. Babovic nije mogao da sutne jer se podmetnuo neki zvezdin igrac, a lopta je slucano dosla do Tejga. Prema tome, Tomic nije ubacio Tejgu, i ne znam zasto si uopste uzeo ovaj derbi i sta njime pokazujes.

Neozbiljni pesimista:"A koliko je tvoj pulen dao golova punom, plasiranom, glavom, dupetom, a koliko Neca i Zvone?
Izracunaj sam...
I ja uopste ne govorim o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije... "

Stoji da su i pojedinacno dali vise golova od Baboja. A sto se tice toga da "ti ne govoris o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije", to mi izgleda kao vadjenje.

Poslednja izmena:
Au brate, preterujes. Nema tu "Zasto je Vukic bolji od Babovica", jednostavno bolji je

Kad bi se vodili tvojom logikom ti bi mogao da kazes "Zasto je Mesi bolji od Babovica" ?

Ima brzinu, ima dribling, prodoran je - pa sta, i Babovic ima sve to :)

Tomic, Kamara, Vukic i Ilic su JEDNOSTAVNO BOLJI veznjaci od Babovica

To "jednostavno bolji" je subjektivno. Priznajem da je ove sezone bolji od Babovica jer objektivno jeste bio, i objektivno je Babovic zadnjih godinu i po los, ali Babovic moze da igra odlicno. Ni ja ga nisam govotivio kad je bio prvi put, ali kad se vratio bio je odlican tih mesec-dva-tri, sada je ponovo ocajan, ali poenta je da moze, a ima samo 24 godine.

Jel ti poredis Vukica i Tomica sa Mesijem?

Jel tebi ovogodisnji Ilic bolji od Babovica?

A sto se tice Kamare, nzm da li si cuo Vermeza a propo doticnog?

I nisam ja taj koji preteruje. Vi ste ti koji tvrdite da je Babovic najlosiji, ali kad to cinite slabi ste sa argumentima. Ponavljam da Partizan ima sveukupno boljeg veznjaka od Babovica priznao bih. Priznajem cak i da je Babovic los, ali da su ostali onakvi kakvim ih prikazujete ovde, nisu.

Poslednja izmena:
Da se ne lažemo Tomić je večito u nekoj krizi i najbolji je bio tu polusezonu kad je doašo iz Teleoptika, ali je daleko bolji od Baboja.

Slazem se, ja sam to i rekao, obecavao je kad se pojavio, ali cim se ustalio u prvom timu sve je losiji i losiji.

A posto su i jedan i drugi losi, a cini mi se da se slazemo, ne znam na osnovu cega objektivnog mozes biti toliko ubedjen da je npr. Tomic bolji od Babovica.

A propo Tomicevog suta, retko sutira ovako, sut je solidan, ali branjiv. Lopta je dugo putovala, golman jeste bio zaklonjen ali nije da je isla uz stativu. A jesi video Tomicev pokusaj driblinga pre nego sto je sutnuo.

Poslednja izmena:
Иначе да вас обавестим ако нисте знали да је Иван Иванов трећи у Бугарској репрезентацији по броју наступа за своју земљу (од тренутних репрезентативаца):ok:

Партизан почео да прави тим састављен од репрезентативаца (ех кад би стварно тако било) :super:

Ne, ja nisam tvrdoglav, ja sam realan. Svi su losi ukljucujuci u najboljeg ovosezonskog igraca Vukica, a to sto se spocitava Babovicu moze da se spocitava i svim drugim Partizanovim veznjacima.

A kako nema veza kako sutira? Slobodnjake redovno plasira, to sve uglavnom bolji golmani brane, ovde prolazi. U igri retko sutira, jos redje su to sutevi punom i po pravilu kad mu lopta sedne na nogu zavrsi pored il ipreko gola.

Izvoli, pa uzivaj:
I Bekam je plasirao udarce, mnogi sjajni suteri i izvodjaci prekida su plasirali, pa?

Aha u nedostatku argumenata sad ubacujemo Aksentijevica i Markovica.

A koji ti argument imas da Tomic nije brzi od Babovica?
Sta si ti ponudio osim pausalnih procena?
Jednostavno, brzina igraca se vidi na terenu, i kao sto moze da se uoci da su Aksentijevic i Markovic brzi od Vukica i Ilica, tako se moze uociti i da je Tomic brzi od Babovica, tj. da je Babovic spor igrac...

A na koji nacin zadnja 3 derbija pokazuju da je Tomic bolji od Babovica?

A sto se tice tog derbija to je 140. derbi, 1-0 za nas. Ali mi nije jasno zasto taj derbi uzimas, i kao primer cega. Taj "Necin centarsut" je bio solidan, ali ne ka Tejgu nego ka Babovicu koji je stajao kod penala. Babovic nije mogao da sutne jer se podmetnuo neki zvezdin igrac, a lopta je slucano dosla do Tejga. Prema tome, Tomic nije ubacio Tejgu, i ne znam zasto si uopste uzeo ovaj derbi i sta njime pokazujes.

Ajde opet da ponovim pitanje, jer ocigledno vrtis samo svoju pricu: kako si ti zakljucio da je Babovic bolji od Tomica na osnovu zadnja dva derbija...
I stalno se pozivas na neke argumente, a sve se svodi na nas licni utisak o igracima...
Tebi je argument to kako je Babovic odigrao dva zadnja derbija, a kada ti je navedem taj 140. derbi, ti kazes da to nije validan argument...

U tom derbiju je Tomic igrao po levoj strani umesto Ilica i dusu je na pamuk vadio Ninkovu...
Ali dzaba ti ja sve to pisem, kad ti ne prihvatas nista sto odudara od tvog stava...

Stoji da su i pojedinacno dali vise golova od Baboja. A sto se tice toga da "ti ne govoris o sutevima sa distance, vec o kvalitetu i preciznosti udarca, tj. realizacije", to mi izgleda kao vadjenje.

To kako ti izgleda, to je stvar tvoje percepcije...
Ti imas svoj kruto zastupljen stav i uopste ne razmisljas o onome sto je opozitno tvom misljenju...
I stvarno sa takvim ljudima ne zelim da diskutujem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back