ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milion razloga

- Los igrac
- Banci po splavovima
- Ramadanijev pulen
- Dosao bi na pozajmicu (da ga uigravamo za Olimpijakos)

Ako ne vidis olimpijakos je pomenut u njegovom postu, nisam ja u sporu sa njim jer decko u svojim postovima pokazuje realno stanje i to veoma objektivno uprkos tome sto je veliki Grobar...
I ja u svom prethodnom postu olimpijakos nisam ni spomenuo.
Samo sam se osvrnuo na tvoje dosetke "A šta su Grobari. Sveta krava? Što ih ne bi napao?" I dosta mi je bre više tih Grobara. Prave sranya gde god mogu, tuku ljude, ubijaju, najjači smo najjači, a čim vide da im sila negde ne prolazi počnu da pizzde ko najveće ******.

Pa ko te iste igrace prati cele sezone,da nisi mozda ti??(Ako jesi onda povlacim sve sto sam napisao)

I ne pretim ja nikome, ko sam ja da pretim nekome preko interneta?

Ili trebam da stavim smajli da bih ti stavio do znanja da ti ne pretim?

Ti si taj koji je prozvao Grobare preko neta, pitam se dal bi smeo to da im kazes u lice?

Овде причамо о томе да је кретенизам то што Гробари се буне против Катаија с аргументацијом да долази из Олимпијакоса који је, као, непријатељски клуб.. А ПартизанБеоград је навео да му се не допада што би Катаи дошао на позајмицу из Олимпијакоса, дакле потпуно је свеједно да ли је Олимпијакос, ПАОК или неки трећи клуб. Немој да се правиш глуп.

А о Гробарима нећу да разговарам то је јад и чемер.

Овде причамо о томе да је кретенизам то што Гробари се буне против Катаија с аргументацијом да долази из Олимпијакоса који је, као, непријатељски клуб.. А ПартизанБеоград је навео да му се не допада што би Катаи дошао на позајмицу из Олимпијакоса, дакле потпуно је свеједно да ли је Олимпијакос, ПАОК или неки трећи клуб. Немој да се правиш глуп.

А о Гробарима нећу да разговарам то је јад и чемер.
Ako neces o Grobarima onda nemoj ni da ih uzimas u usta pogotovo ne u recenici u kojoj koristis psovke...
:hvala:

Шулер нови штопер Партизана

Марко Шулер биће штопер Партизана!

suler.jpg

Црно–бели су у завршној фази преговора са репрезентативцем Словеније и, уколико све буде протекло према очекивањима, почетком наредне седмице доскорашњи играч Гента требало би да се појави у Београду, прође лекарске прегледе, потпише уговор. Затим, прикључи се екипи на Тари.

Руководство клуба из Хумске, иако је приоритет био Николај Бодуров, није успело да се договори са челницима Литекса око висине обештећења. Решење је потражило на другој страни. Избор је пао на Шулера, стигао би у Партизан без обештећења, пошто му је истекао уговор са Белгијанцима.

Ако договор не пропадне у последњи час, Марко Шулер ће појачати централни део Партизанове одбране, која би његовим доласком била комплетирана.

Izvor: Zurnal

Odlicno...
Ivanov, Suler i dva klinca Savic i Ostojic...
Odbrana nam je super...
Sad kad bi nam jos leglo neko levo krilo...
Ova ekipica obecava...

Izvor: Zurnal

Odlicno...
Ivanov, Suler i dva klinca Savic i Ostojic...
Odbrana nam je super...
Sad kad bi nam jos leglo neko levo krilo...
Ova ekipica obecava...

I ja mislim. Pre neki dan sam napisao da nam ne treba Katai jer smo popunjeni ali kad bolje razmislim levo krilo bi nam dobro doslo

Misljenja sam da ce Vermez da tumba nesto u veznom redu, da ce Aksentijevic i Lazar Markovic igrati krila a Scepovic i Zabija napadacki tandem (ili 2 brata Scepovic)

I ja mislim. Pre neki dan sam napisao da nam ne treba Katai jer smo popunjeni ali kad bolje razmislim levo krilo bi nam dobro doslo

Misljenja sam da ce Vermez da tumba nesto u veznom redu, da ce Aksentijevic i Lazar Markovic igrati krila a Scepovic i Zabija napadacki tandem (ili 2 brata Scepovic)

Pazi ovako, moje neko misljenje je da ce ili Miljkon ili Aksent da idu...
Drugo, ako Lazar bude igrao krilo, kao sto je Vermez najavljivao, onda cemo dovesti jos jednog napadaca...
Ako Lazar ostane u spicu, sto je verovatnije i logicnije, tu su Knezevic i Kuronja po desnoj strani...
Ali po levoj strani nemamo ama bas nikakvo resenje, osim da Volkova prekomandujemo na krilo, sto mislim da nece biti slucaj...

Pazi ovako, moje neko misljenje je da ce ili Miljkon ili Aksent da idu...
Drugo, ako Lazar bude igrao krilo, kao sto je Vermez najavljivao, onda cemo dovesti jos jednog napadaca...
Ako Lazar ostane u spicu, sto je verovatnije i logicnije, tu su Knezevic i Kuronja po desnoj strani...
Ali po levoj strani nemamo ama bas nikakvo resenje, osim da Volkova prekomandujemo na krilo, sto mislim da nece biti slucaj...

Jojic, Ninkovic ?

Vise bih voleo da je dosao Bodurov, ali verujem da ce Suler biti dobar. :)

Zabija: Ne smem kući...

Novi napadač Partizana ne sme da ide u Libiju, jer je podržavao Gadafija. Saoseća sa Srbima koji su preživeli NATO bombardovanje.

"Istina je, nepoželjan sam u rođenoj zemlji, jer sam podržavao Muamera el Gadafija! Otkako se politička situacija u Libiji promenila, po instrukcijama Amerike, svi oni koji su bili za Gadafija se smatraju neprijateljima! Zato sam otišao, ali je moja porodica ostala tamo".

Zbog sveta toga jasno je Zabijino opredeljenje po pitanju zapadnih sila. Zna da su i Srbi preživeli svašta 1999. godine.

"Gledao sam snimke NATO bombardovanja Srbije, kada sam tražio informacije o Partizanu i vašoj zemlji. To je Amerika... Ako nije kako oni požele, odmah započinju rat i počinju da bombarduju. Sličnu sudbinu je doživela i moja Libija. Zato mi je lepo u Srbiji, naši narodi su oduvek bili prijateljski povezani, oduvek smo se lepo slagali i podržavali".

Morao je da pronađe kompromisno rešenje. Ne sme u Libiju, ali ga je Maroko prihvatio.

"Kupio sam kuću u Maroku i čim ugrabim priliku, otići ću na sedam dana tamo, da sredim neophodnu papirologiju i sve ostalo. Do tada mi ostaje da radim najbolje što umem i pomognem Partizanu da ostane najbolji", jasan je Mohamed Zabija.

Kaže i da su ga crno-beli sjajno prihvatili, a najviše saveta dobio je od Gorana Lovrea (zajedno na fotografiji).

izvor:Mondo

Momak je skroz upravu, jos ako bude vredno radio moze da postane ljubimac Grobara. :ok:

Stvarno ne znam vise u sta da verujem, u Zurnalu pise "Suler sve dalje" a malopre u Novostima izasao tekst "Suler pred parafom"

Moram reci da se Zurnal zajebo i oko Lovrea kada su napisali da Lovre ne dolazi u Partizan a on sutradan potpisao

Sto se tice Rodica voleo bi da dodje ali ne verujem da ima nesto od toga

Ovde je Zurnal u pravu...
U zadnji cas je uskocila ponuda nekog nemackog kluba...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back