Vercingetorix
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
Slobodni agenti se mogu dovesti u narednih 6 dana. Eto nama opet Rne. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je to...
Jajare su se stisle, uzece 1,2 milona, a mi cemo sa ovim kadrom da se slepamo...
Sad samo da drzimo fige da ne prodaju Tomica i Kamaru Rusima...
Ja nesto ne verujem da ce biti nekih pojacanja.
Uostalom ne treba se sad nesto opterecivati rezultatom u ovoj Ligi UEFA jer Partizan je dobio zaista jaku i zanimljivu grupu maltene ko u LS da igra i ono sto je najvaznije omogucio je sebi i navijacima ostanak u Evropi barem do zime i jos 6 izuzetno jakih evropskih utakmica i sad nek uzivaju malo u tome , nek udju u te meceve opusteno , nek odigraju koliko mogu, nek pokazu srcanost i zelju a sad ukoliko se eventualno ukaze prilika za neke bodove ili eventualno prolaz dalje zasto ne pojuriti to ali otom-potom.
Pa onda lepo nek na leto malo odrese kesu i dovedu neka pojacanja i nek udju na evropsku scenu sa malo vecim ambicijama.
Uostalom evo ako jedan tamo Dinamo ZG ili Bate Borisov mogu da igraju vec drugu godinu zaredom u LS pa valjda i mi mozemo da se plasiramo u tu LS makar jednom u 2-3 sezone.
Raca Petrovic igrao za Genclebirgi i zaradio zutiInace Iliev dobar u Visli, standardan je i juce je gol postigao. Ocekivao sam da je napravio gresku kad je otisao,mislio sam da ce grejati klupu. A gde je inace onaj drugi sto je sa njim u Vislu otisao, njega nema ? Nemogu se setiti kako se zove.
Slobodni agenti se mogu dovesti u narednih 6 dana. Eto nama opet Rne.![]()
Malopre na fudbalu pricam sa nekim zvezdasem i kaze mi lik "Ma usrace vas kao i prosli put sa Vermezom, ima da prezimite", daj Boze da je u pravu
Ti se bese molio da ispadnete od Tromza, da bi snajder&co spakovali kofere?
Pa ako prezimite, oni ce tek tad da...
![]()
Nisam se molio, ali reko sam da nije neka velika steta ako ispadnemo jer je to sansa da menjamo upravu
Nece ni vama do sudnjeg dana da padaju Temisvari, Ziline, Samroci, Tromzo i sl...![]()
![]()
Nece ni vama do sudnjeg dana da padaju Temisvari, Ziline, Samroci, Tromzo i sl...![]()
![]()
Pa i vama su padali Libereci, Slovani, Slavija iz Praga, pa ste ga izduvali i sami ste krivi sto ste lose rangirani u Evropi...
Mi, takvi kakvi smo, nekako guramo u Evropi...![]()
![]()
Заборавио си ту да ставиш и Њу Кастл и Андерлехт , кад већ набрајаш бораније ...![]()