ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djura je najveci skrtaros u celoj Srbiji. Dobice kes od UEFA i cao djaci. Kakav tim crni i pojacanja kad su vec usli u LE. Nazalost Partizan je osudjen na ove igrace koje sada ima. Inace Nastasic otisao u Man.Siti a ovi ga iz Partizana prodali za hleb i kobasicu u Italiju:rtfm:

U Ligi Evrope ocekujem 1-2, maksimalno 4 boda. Mislim da ni prvu utakmicu protiv Nefcija kuci Partizan nece dobiti.

jeste citali text na b92 o nefciju?
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=31&nav_id=639213
uglavnom:
''Današnja ekipa Neftčija nema puno stranaca''
a onda:
''jedan je Srbin Saša Stamenković, do pre dve godine golman Crvene zvezde, na spisku su i Makedonac Igor Mitreski, Paragvajac Erik Ramos, Čileanac Nikolas Kanales, reprezentativci Uzbekistana Bahodir Nasimov, Sijera Leonea Džibo i trojica Brazilaca, Rodriginjo, Flavinjo i Bruno Bertuči. ''
...se dodje do cifre 9...
:mrgreen:

Ja nesto ne verujem da ce biti nekih pojacanja.
Uostalom ne treba se sad nesto opterecivati rezultatom u ovoj Ligi UEFA jer Partizan je dobio zaista jaku i zanimljivu grupu maltene ko u LS da igra i ono sto je najvaznije omogucio je sebi i navijacima ostanak u Evropi barem do zime i jos 6 izuzetno jakih evropskih utakmica i sad nek uzivaju malo u tome , nek udju u te meceve opusteno , nek odigraju koliko mogu, nek pokazu srcanost i zelju a sad ukoliko se eventualno ukaze prilika za neke bodove ili eventualno prolaz dalje zasto ne pojuriti to ali otom-potom.

Pa onda lepo nek na leto malo odrese kesu i dovedu neka pojacanja i nek udju na evropsku scenu sa malo vecim ambicijama.
Uostalom evo ako jedan tamo Dinamo ZG ili Bate Borisov mogu da igraju vec drugu godinu zaredom u LS pa valjda i mi mozemo da se plasiramo u tu LS makar jednom u 2-3 sezone.

Ti mene svaki put sve više iznenadiš. Mi sa ovom ekipom možemo opušteno da skinemo gaće što bi rekao Pešić i da se nadamo da će se protivnici sažaliti i stati na pet golova :roll:

Raca Petrovic igrao za Genclebirgi i zaradio zuti :lol: Inace Iliev dobar u Visli, standardan je i juce je gol postigao. Ocekivao sam da je napravio gresku kad je otisao,mislio sam da ce grejati klupu. A gde je inace onaj drugi sto je sa njim u Vislu otisao, njega nema ? Nemogu se setiti kako se zove.

Marko Jovanovic.. bese nam dobar stoper.. a prodali ga za samo 500k

Marko Jovanovic bese rupa, a Racu smo jedva cekali da prodamo...
Jeste teska situacija, ali nije bas toliko teska, pa sad daj sta das...
Ja kad sam juce cuo da su ovi iz uprave razmisljali da uzmu Simona na pozajmicu, pomislio sam kako bi nam onda trebale 2-3 lopte dok igramo...
U svakom slucaju, bolje da ovo ostane ovako, nego da dovlacimo neki skart...
Svidja mi se sto ce Brasanac dobiti sansu, jer je decko zasluzio...
Jos kad bi resili ovo sa Vukicem, bilo bi super...
Fali nam krilo, ali valjda ce ovaj cacanski Ronaldo da pokaze nesto...

Malopre na fudbalu pricam sa nekim zvezdasem i kaze mi lik "Ma usrace vas kao i prosli put sa Vermezom, ima da prezimite", daj Boze da je u pravu

Ti se bese molio da ispadnete od Tromza, da bi snajder&co spakovali kofere? :)

Pa ako prezimite, oni ce tek tad da...

images

Nisam se molio, ali reko sam da nije neka velika steta ako ispadnemo jer je to sansa da menjamo upravu

Ma daj, nisi valjda stvarno poverovao u to...
Ko bi oterao Djuru?
Navijaci?
Sam bi se povukao iz grize savesti?

Covek ce biti tu dok ga oni odozgo ne smene, a ja se nadam da ce to biti do kraja godine...
Samo je pitanje ko ce na njegovo mesto, jer ako nam upadne neki Pusijev kadar, mi titulu videti necemo sledecih 5 godina...

Inace, Djura jos jednom izdominirao:

http://www.zurnal.rs/2012/09/01/partizan-bez-generalnog-sponzora-u-ligi-evrope/index.html

Заборавио си ту да ставиш и Њу Кастл и Андерлехт , кад већ набрајаш бораније ... :D

Govorim o LE. Njukasl i Anderleht su vam pali u plej-ofu za LS.

Najtezi protivnik koji vam je pao u plej-ofu za LE je Groningen, i za ono skidam kapu. U opstem rasulu, sa Jesom kosuljom kao trenerom i bojkotom navijaca ste prosli tim iz Eredivise. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back