ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inter - Partizan 2
Partizan - Inter 1

Partizan - Nefci 1
Nefci - Partizan 2

Partizan - Rubin 1
Rubin - Partizan 2

Ovo je najrealnije !

applause.gif

Da kazem i ja nesto, misljenja sam da bez 2 pojacanja najmanje mi nemamo sta da trazimo. Takodje sam misljenja da sa Vermezom na klupi isto tako nemamo sta da trazimo

Odavno se nije desilo da Partizan pobedi nekog 1:0 a igraci dobiju zasluzeni aplauz, a juce su ga zasluzili jer su se stvarno borili (posle dugo dugo vremena)

Sobzirom da znam nas srpski mentalitet ocekujem dobar rezultat protiv Intera, jer se mi Srbi uvek napalimo protiv velikih ekipa, ali ocekujem i kikseve protiv Nefcija. Rubin je najgori protivnik i tu predvidjam 2 poraza na zalost

Лоше и јадно оно синоћ беше...
Нама је ипак Саша Илић још увек најбољи играч...колико може да издржи...
Јер изгледа да код нас је млад играч самим тим што је млад ето одмах и талентован.
Много ниски критеријуми за "добар играч" или "добар тренер"(мада вероватно нико то и не мисли за овог садашњег)...
Не верујем ја да ћемо било шта урадити у европи....

1,3 miliona se dobija za LE al svejedno, ne mogu da verujem da nisu doveli nekog beka da zameni Aksentijevića,o napadaču da i ne govorim...
inače 200 000 se dobija za pobedu a 100 000 za remi što je znatno manje nego u LŠ al opet,može tu fina para da se nakupi,i da se pokrade,naravno,xD//
Đura će da ide na 2 remija i da zaokruži celu stvar na 1,5 mil.i vozdra !

Poslednja izmena:
1,3 miliona se dobija za LE al svejedno, ne mogu da verujem da nisu doveli nekog beka da zameni Aksentijevića,o napadaču da i ne govorim...
inače 200 000 se dobija za pobedu a 100 000 za remi što je znatno manje nego u LŠ al opet,može tu fina para da se nakupi,i da se pokrade,naravno,xD//
Đura će da ide na 2 remija i da zaokruži celu stvar na 1,5 mil.i vozdra !

Bek nam ne treba, imamo Pauljevica (ofanzivni) i Miljkovica (ako ne zelimo da predjemo centar), ono sto brine je manjak kreacije u manevru, imamo 16 zadnja vezna i Sasu Ilica, Ninkovic je zelen, L.Markovic pogubljen, na losoj poziciji u timu, Tomicu treba posebna lopta, ako ne iskesiraju za pristojnog stranca, bice za nas i Nefci "tvrda ekipa koja zna da igra fudbal". I mislim da su povecali kintu na 400k i 200k za pobede i neresene igre u LE.

Pauljević je krepao,ko zna kako će da ide to sa njegovim oporavkom,Miljković je priča za sebe znači treba nam tu neko da zameni onog,treba i na sredini treba i napadač,treba.....))
Nisu povećali cifru,.200 000 pobeda 100 000 remi,stim da i po 200 000 dobijaju svi koji prođu u 1/16 finala,a još po 400 000 pobednici grupa..

Poslednja izmena:
Ja nesto ne verujem da ce biti nekih pojacanja.
Uostalom ne treba se sad nesto opterecivati rezultatom u ovoj Ligi UEFA jer Partizan je dobio zaista jaku i zanimljivu grupu maltene ko u LS da igra i ono sto je najvaznije omogucio je sebi i navijacima ostanak u Evropi barem do zime i jos 6 izuzetno jakih evropskih utakmica i sad nek uzivaju malo u tome , nek udju u te meceve opusteno , nek odigraju koliko mogu, nek pokazu srcanost i zelju a sad ukoliko se eventualno ukaze prilika za neke bodove ili eventualno prolaz dalje zasto ne pojuriti to ali otom-potom.

Pa onda lepo nek na leto malo odrese kesu i dovedu neka pojacanja i nek udju na evropsku scenu sa malo vecim ambicijama.
Uostalom evo ako jedan tamo Dinamo ZG ili Bate Borisov mogu da igraju vec drugu godinu zaredom u LS pa valjda i mi mozemo da se plasiramo u tu LS makar jednom u 2-3 sezone.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back