ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Govorim o LE. Njukasl i Anderleht su vam pali u plej-ofu za LS.

Najtezi protivnik koji vam je pao u plej-ofu za LE je Groningen, i za ono skidam kapu. U opstem rasulu, sa Jesom kosuljom kao trenerom i bojkotom navijaca ste prosli tim iz Eredivise. :ok:

Јбг... таква је ситуација, само је Шампион повлашћен.. А Бог дао па смо 5 година за редом у позицији да " лако " долазимо до Европе .. :)
Зведа се одлично показала против Бордоа али менталитет Срба да засеру на крају , увек долази до изражаја баш кад не треба..

super-izvukli-smo-rub.jpg

Ми немамо тим,ни игру,ни тренера...квалитетне...али ја не разумем да сад кад смо ушли и играмо ту ЛЕ без
неке посебне жеље за победом.Него онако ..."стицање искуства" само.Па ми сигурно нећемо имати овај исти тим
следеће године.Шта да стичемо,уигравамо ?Значи опуштено...али да сева ватра...90 (и пар) минута;)
Па ако изгубимо-'еби га...:neutral:

Samo neka na konferenciji posle meca bez obzira kako se zavrsi (trenutno je poluvreme), neki novinar pita vermezovica da li ga je sramota igre Partizana u prvom poluvremenu. Ja sam mislio da posle Granta ovo necu da dozivim ali je vermezovic i njega zajebo...ovo je ocaj zivi, ocaj ocaj, tuga jad i cemer. Mene je sramota...samo bih voleo da cujem to i od trenera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back