ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
206016_362158117197387_799760443_n.jpg

:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:

***** ih je Ivanov, svaka cast, igra nam je prosecna bolje da dovedemo nekog da ne bismo prosli u LE kao u LS...

Igra nam nije prosečna, igra nam je kriminalna, nego su ovi Norvežani šaka jada... To je ekipa koja ima dva trofeja u Norveškoj u celoj istoriji, a mi smo ih prošli na jedvite jade.
Čestitam igračima na prolazu, Ivanovu posebno, ali nakantavaće nas ko stigne :(

Jedino sto je dobro jeste sto ce mladi igraci koji su okosnica tima i koji ce to tek postati imati priliku da steknu odredjeno Evropsko iskustvo i da ukoliko u kolektivu nastave dobru igru sledece sezone udju u kvalifikacije za Evropu sa jos vecim ambicijama, uz odredjena pojacanja naravno... mislim na Ostojica (manje vise jer je dosao Sretenovic), L. Markovica, S. Markovica , Mitrovica, Ninkovica, onda ce sansu verovatno dobiti i Knezevic i Jojic, zatim Pauljevic, Miljkovic, mozda i Brasanac,

Poslednja izmena:
Nisam gledao veci deo utakmice, je l ono Zabija promasio prazan gol?

Ne zelim ni da nam cestitam prolaz, protiv ovih duduka smo bez ikakve strepnje morali da prodjemo.

Ne on nije promašio gol, on je promašio život. Kakve mi budale imamo, pa time ne može da se pohvali nijedna ekipa na svetu.
Pa nama je najbolji napadač dečko sa jedva 3 seniorske utakmice u nogama...

Pojacali smo konkurenciju u odbrani, jos po jedno pojacanje u druge dve linije tima, plus sut karta starijem Scepovicu i Lovreu (promasene investicije), novi ugovor Kamari, pa da mozda i uzmemo neki bod. Bilo je dosta iznenadjenja i ispadanja favorita veceras, CSKA Moskva, APOEL, bicemo u 3-cem sesiru tako da nismo bez sansi. Ono sto necemo imati je pritisak da nesto moramo, tako da uz opusteniju igru i mozda bude nesto, ovu golgotu smo preziveli, sad cika metiljavi moze do mile volje da gura formaciju sa 2 zadnja vezna jer cemo da igramo uglavnom protiv favorita. Neozbiljni, ako imas neku dojavu oko pojacanja, slobodno javi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back