ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas samo da malo sreca pogleda, da im u prvih 20-30 minuta munemo neki gol iz njihovog kiksa, onda mozda i bude nesto...inace ima nas strucnjak izvede svoju 4-2-3-1 pa ima da zalazimo ko kisa oko Kragujevca celu tekmu, da se nerviram ko budala...

Nas sreća mora mnogo da pogleda. Taj kiks mora da bude ogroman, na primer da njihov golma pogodi našeg napadača koji beži od lopte i da lopta ode u mrežu.
****** mi smo imali igrača više ceo meč protiv Aela i šutnuli smo jednom u okvir gola. Mi nismo ni za zonu...

Poslednja izmena:
cz i partizan 'kupuju' igrache u zavisnosti kako ce proc u euro kvalifikacijama,nikako prije.ne vjerujem da idje to ima.

А то ти је суштина приче. То су тимови који могу да рачунају да ће годишње можда укупно 6 захтевнијих утакмица. Због тих 6 утакмица не исплати се трошити паре. Е сад, можда им упали кец па се квалификују за европско такмичење, али ко ће да набавља играче због нечега што је несигурно. А и тада, опет могу да рачунају да ће да одиграју пар утакица и здраво-довиђења.

Lepo sam rekao juce za Maminja, evo uveo Dinama i drugu godinu zaredom u Ligu Sampiona bez prevelikih problema.. Nama isto treba Maminjo u Srbiji, ne jedan, nego vise njih.. Interesantno je da ga 90% ljudi u Hrvatskoj tera iz kluba jer kako kazu prodaje najbolje igrace (a najbolji igraci odlaze posle nekih pet godina u klubu ?!). Sta bi tek rekli da im klub vodi Djura frizura ? Mislim da bi sa bagerima krenuli rusiti stadion :hahaha:

Lepo sam rekao juce za Maminja, evo uveo Dinama i drugu godinu zaredom u Ligu Sampiona bez prevelikih problema.. Nama isto treba Maminjo u Srbiji, ne jedan, nego vise njih.. Interesantno je da ga 90% ljudi u Hrvatskoj tera iz kluba jer kako kazu prodaje najbolje igrace (a najbolji igraci odlaze posle nekih pet godina u klubu ?!). Sta bi tek rekli da im klub vodi Djura frizura ? Mislim da bi sa bagerima krenuli rusiti stadion :hahaha:

Mamic kad proda igraca,proda ga debelo...A Partizan proda u sustini za dzabalesku...Napravili ste vrh igrace i prodali ih za male pare...Plus da uzmu malo Djura i ekipa,plus Ramadani da se omasti debelo i ostane tek po koji cvonjak...

Сретеновић три године у Партизану

Партизан је јачи за Сретена Сретеновића (27). Доскорашњи капитен Олимпије прошао је лекарске прегледе и у поподневним сатима потписао трогодишњи уговор за црно-беле, оверен у Фудбалском савезу Београда.

LU5Z1771.jpg

Званична промоција новог штопера планирана је за петак, пошто услед гужве пред реванш с Тромсом и Сретенових тестова у клиници „Вита максима” клуб из Хумске није стигао да заврши и тај чин.

Сретеновић је задужио дрес број 17, а у четвртак ће из једне од ложа Партизановог стадиона бодрити навијати да његови нови саиграчи елиминишу Тромсо и тако изборе пласман у Лигу Европе, где би бивши првотимац Младости из Лучана, Рада, Бенфике, Заглебја, Политехнике, Кубана и Леишоеша стећи право играња накнадном регистрацијом.

Zurnal

Odgovorim ti na temi o Dinamu da ne trolam ovu..

Pa eto, dođite i uzmi si ga. Nije problem u odlasku igrača nego u svoj toj silnoj lovi što sebi stavlja u džep iako nije vlasnik Dinama. istina je da zarađuje svu silnu lovu ali kada bi recimo hipotetski sutra otišao sav bi taj silan novac otišao iz Dinama jer bi sigurno on nekako isposlovao preko nekih zakonskih rupa da uzme taj novac. Ja osobno zamjeram što ne proizvodi igrače umjesto što ih kupuje.

Rezultati njegovog kluba a i općenito cijele lige su manje-više namiješteni jer plaća suce. Pa eto imamo Slavena Belupa koji je pobijedio Atletic Bilbao kao i Hajdukovu mladež koja ja pobijedila Inter na San Siru te još bi dodao RNK Split i Rijeku koja bi bez problema konkuirala Dinamo. Hajduk je u ligi izgubio od Lokomotive (Dinamova B momčad), znači mogli su Inter a ne mogu Lokose. Zna se čije je to maslo.

nadalje, u Dinamu igra taj kontroverzni Sammir.Ulupao je Mamić milijune na njega, tolerirao mu je njegovo pijančevanje (završio u policiji na otrežnjenu) i zbog toga je maknuo jednog vrhunskog trenera (V. Halilhodžića kada mu je Mamić opsovao majku). Kao rezultat svojeg raskalašenog života Sammiru je pala nogometna kvaliteta i nijedan klub se više za njega interesira. Eto, baš sam ga gledao protiv Maribora jedva da je htio igrao. Ali ne, umjesto da ga se makne gazda zapovijeda treneru da ga i dalje forsira naušrtb nekih domaćih talenata. Čak ide tako daleko da vrši pritisak na Savez da ga se primi u reprezentaciju samo da mu digne cijenu u nadi da ga proda. Mislim,ajde dobro da to radi u Dinamu ali sada to radi i reprezentaciji.Taj Sammir je propali projekt ali eto gazda to ne uviđa.

Kao što rekoh, slobodno ga uzmite sebi.

Poslednja izmena:
Mamic kad proda igraca,proda ga debelo...A Partizan proda u sustini za dzabalesku...Napravili ste vrh igrace i prodali ih za male pare...Plus da uzmu malo Djura i ekipa,plus Ramadani da se omasti debelo i ostane tek po koji cvonjak...
mogu ga pljuvat kolko oce,covjek je genije.transfer guru.naravno da i on ima mana koliko ocesh ali ima i rezultate.ali *******,takav je mentalitet u okruzenju,i kad se dobija i kad se gubi sve se svodi na isto,uprava napolje,igrachi napolje...bash me zanima kako bi navijachi dinama reagovali da imaju rezultate crvene zvezde iz zadnjih pet godina...ja mislim da bi zapalili hrvatsku.
nego,bit ce stvarno interesantno vidjet partizan nocas.mislim da cete proc,jedino ako igrachi bojkotuju trenera,pa da se ne prodje,ali onaj tromzo je stvarno suplja ekipa za ono malo koliko sam ja vidjeo,plus cisto sumnjam da igraju isto i kuci i na stranu.

dosta je i vermez tu kriv,mislim da je prenaduvan trener i nije mi jasno kako je izdurao u j.afriku 2-3 god.zbog nekih licnih razloga se odrec najboljeg igracha-vukica,moze samo nezrela osoba,a kao je bio van nedje i dosha je kao da kultivishe i prenese znanje na igrache...plus,gomila nebuloznih izjava koje citamo od kad je doshao...ali morate priznat da ova ekipa partizana nije nista posebno i da ce bit muke i u jsl,a kamoli u evropi.dobra je stvar sto je pruzena sansa nekim mladim igrachima,ali sta vrijedi kad ce ih prodat ili na zimu ili sljedece godine.crno da crnje ne moze bit :(

Ma kakav Mamic ne budite smesni

Partizanu treba Pedja Mijatovic, bivsi fudbaler, legenda kluba koji ima ogroman ugled u svetu fudbala (uostalom bio je sportski direktor Reala)

Nagledali smo se mi raznih "menadzera" u Partizanu, vreme je da se okrenemo nasim bivsim igracima koji osecaju klub i koji na klub ne gledaju kao na rudnik para

Veruj mi da ne zelis Mijatovica u klubu...taj samo pare gleda kao i 90% drugih bivsih igraca i Partizana i Zvezde.

Ono sto nasim klubovima treba je privatizacija,da neko trazi rezultate za pare koje ulaze i da neko odgovara za pare koje pokrade i da neko odgovara za rezultate koje napravi...A ne ovako kako je sad,svi se pitaju,svi kradu,a sudbina kriva sto su klubovi u govnimaa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back