ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lomica su mogli da dovedu , za ned dana bi se uigrao jer je vec bio u Partizanu .. Vidim mnogo se hvali ova uprava koja nije uradila NISTA.. Sem sto je prosle god. pokusala da nas lisi titule prodajom Danka i Skuletica i slanjem Fofane na pozajmicu (ni malo slucajno).. Ali dobro ima vremena da ih pljujete, na kraju sezone kad dug ostane isti.. Zvezda ne igra evropu, nije prodala nikog a dug sa 50 mil pao na 40.. Mi jadnici moramo da uzmemo od evrope 20 miliona i pojacanja 10 da bi ostali na nuli..

Slazem se da smo morali da dovedemo pojacanja za plejof i za grupu, kad nisu do sada, verovatno ce tek posle BATE.

Smanjivanje zvezdinog duga je bajka najsmesniju u koju veruju slepi i neinformisani. zvezda je spucala Gaspromovo sponzorstvo za naredne 3 godine ovog leta za licencu, tako da na Gasprom mogu da racunaju tek 2019. Tako su oni "smanjili" dug. Sta ce da prihoduju sledece 3 godine....ma ko se sada za to sekira....

E jos samo fali da si napisao da nam je Vucic dao pare..

Kolko ste jadni vidim slabo su vam titula namestili Dacic, Tadic, Tole i njihovi poltroni..

Slabo vam para dali... slabo slabo

:hahaha:
A nego ko vam je dao pare nego Vučić!?!

Evo nema četiri dana, JUBMES banka objavila da povlači svoje sponzorstvo iz FKCZ, zajedno sa svojim članom Upravnog odbora koji je dao ostavku. I šta se događa? Vučić objavljuje "neće da se meša, ali da CZ neće izgubiti nijedno sponzorstvo".

I, JUBMES banka isto veče povlači odluku o prekidu sponzorstva. Ma, ni do jutra nisu smeli da čekaju.

http://mondo.ba/a588818/Sport/Fudbal/Jubmes-banka-NIJE-povukla-donaciju-Zvezdi.html
http://mondo.rs/a818913/Sport/Fudbal/Aleksandar-Vucic-ne-zeli-da-se-mesa-u-stanje-u-Zvezdi.html

U kakvom vi sopstvenom univerzumu živite i u šta niste u stanju sebe da ubedite, to je nešto neverovatno.

Nije poenta da dovedete pojacanja za BATE nego za grupnu fazu..
Koju ce te svakako igrati.
A kao sto sam vec rekao ako uprava Partizana do kraja prelaznog roka ne dovede nijedno pojacanje onda je stvarno kompletan debil svaki navijac Partizana koji podrzi tu istu upravu.
Iskreno
Колико знам Партизан ове године не претендује да освоји ни лигу шампиона ни лигу Европе, довођење правих појачања кошта и не исплати се.
Довољно је и оних 14 милиона ако се уђе а за то су закаснили.
У томе је разлика између навијача Партизана и Звезде, навијачи Звезде су свој клуб довели до просијачког штапа, а зарад чега, јурњаве за трофејима и Европом!Не исплати се, протегни се колико си дуг и то је то.
Ова управа за сада има моје поверење, већ су смањили дуг у јануарском прелазном року са 15 на 12 милиона, ако уђу у лигу шампиона био би грех да не отпишу део дуга и сведу га на 7-8 милиона, остатак треба оставити наравно за даље функционисање клуба.

За Бастианија:
Ови наши нису под толиким резултатским притиском као комшије па мислим да би ова управа могла тако да поступи и отпише део дуга, тим пре што већ има најбољи тим у лиги и без нових појачања.
Могли би и да помогну мало КК и ВК, то би им тек код навијача подигло углед.

Da vam objasnim neke stvari.

Prvo Bastijani da ti kaze cika Sotir.

Cak i da je tacno to da nam Vucic pomaze to ne moze da se meri sa parama koje ste vi dobijali od Dacica i Tadica.

Sto nisu dali Zvezdi pare da napravi svoj zemunelo za klince nego bas partizanu ?

I batali me odma sa onom pricom da je Partizan stvorio brdo igraca.

Dok su igrali nasi : Vidic,Lukovic,Stankovic,Zigic,Pantelic,Milijas....... Srbija je makar igrala svetsko prvenstvo i falio je jedan gol da se prodje grupa..

A zato sad kad igraju vasi Scepovici,Ljajici,Markovici Srbiju buse Danci,Siptari,Jermeni i razni drugi anonimusi kako stignu i ne mozemo da pridjemo nijednom prvenstvu.

A Lekizen to sto si napisao u prevodu znaci da je razlika izmedju navijaca Zvezde i Partizana ta sto navijaci Zvezde uvek imaju velike ambicije za razliku od vas.

Razlog tome je taj sto smo mi naviknuti na tako nesto. Mi smo bili prvaci sveta i Evrope i zelimo jos.

Vi ne znate kakav je to osecaj i zbog toga nije nista cudno sto se zadovoljavate grupnom fazom i cini vas srecnim da sluzite za popravljanje gol razlike jer ne znate za bolje.

Lepo sam napisao da je skroz logicno da sad kad ste u kesu dovedete par pojacanja. Naravno ne za sve pare.

Al od tih 8 miliona sto ste dobili bar 2 ili 3 da se otvorite.

To bi uradila svaka normalna uprava.

I totalno je sumanuto da ti kao navijac kazes ma sta ce nam pojacanja nema veze sto imamo para.

Sto bi uzeli 3,4 ili 5 bodova kad mozemo lepo da imamo 0 ili 1 bod i gol razliku 0:20

Al eto sam si rekao to je razlika izmedju navijaca Partizana i navijaca Crvene Zvezde najtrofejnijeg i najuspesnijeg srpskog kluba sampiona Evrope i sveta

E moj Sotire, za vreme Tadica ste vi dobijali vise novca od drzave i drzava vam je pomogla da sklopite dogovor sa Gaspromom.. Gde bi nama kraj bio da nam je jedan gasprom sponzor..

Zemunelo nije otvorio Tadic nego Partizan od svojih para.. Umesto sto ste sprcali 7 miliona na licencu i pukli od Kairata mogli ste da otvorite komotno dva zemunela.. Ko vam je kriv sto vodite glupu politiku kluba.. I sto su vas pokrale vase legende..

A Lekizen to sto si napisao u prevodu znaci da je razlika izmedju navijaca Zvezde i Partizana ta sto navijaci Zvezde uvek imaju velike ambicije za razliku od vas.

Razlog tome je taj sto smo mi naviknuti na tako nesto. Mi smo bili prvaci sveta i Evrope i zelimo jos.

Vi ne znate kakav je to osecaj i zbog toga nije nista cudno sto se zadovoljavate grupnom fazom i cini vas srecnim da sluzite za popravljanje gol razlike jer ne znate za bolje.

Lepo sam napisao da je skroz logicno da sad kad ste u kesu dovedete par pojacanja. Naravno ne za sve pare.

Al od tih 8 miliona sto ste dobili bar 2 ili 3 da se otvorite.

To bi uradila svaka normalna uprava.

I totalno je sumanuto da ti kao navijac kazes ma sta ce nam pojacanja nema veze sto imamo para.

Sto bi uzeli 3,4 ili 5 bodova kad mozemo lepo da imamo 0 ili 1 bod i gol razliku 0:20

Al eto sam si rekao to je razlika izmedju navijaca Partizana i navijaca Crvene Zvezde najtrofejnijeg i najuspesnijeg srpskog kluba sampiona Evrope i sveta
Да ти одговорим само на нешто а ово остало нека одговори Бастиани ако буде могао да се спушта на твој предшколски ниво.

Јесте навијачи Звезде имају велике амбиције које су сахраниле клуб и да вам није ове власти клуб више и не би постојао.Па ти види коме се више исплати.

И са тим тојота купом и Баријем сад можете да се сликате јер сваки Казахстанац који наврати у Београд може са вама да обрише патос.

Знамо и ми за боље и у том европском финалу смо играли доста пре вас али сада схватамо наше могућности, а оне су група лиге Европе.

Лепо сам ти написао да клуб још увек није стабилизован, још увек дугује, треба то да се враћа а треба клуб од нечега да живи, то наравно никада и нећеш схватити као навијач режимског клуба коме се само неки трофеји мотају по глави и то од пре 25 година.

Паре нису проблем пара нема.

И са 3, 4, 5 бодова и са 0 смо ту где јесмо.

Најуспешнији српски клуб кога треба угасити јер је једино то заслужио својим радом а управо због навијача попут тебе.

Данас је Партизан убедљиво најбољи српски клуб а само то је битно, победе и успомене из прошлости су лепе за подсећање али од њих се не живи.

http://mondo.rs/a820046/Sport/Fudbal/Nemanja-Kojic-poruka-za-Grobare.html

Dobro je, nema onaj deo, vraticu se jednog dana da ovde zavrsim karijeru :mrgreen:

Vredan i posten igrac koji nema pojma da igra fudbal. Sazaljevam ove turke koje su namagarcili Stojici. Mada, to je turska druga liga, mozda i procveta. Samo sto dalje od nas.

Onaj Djurdjevic je takodje igrao za Rad, mozda je i bolje sto ne dolazi, dosta mi je Radovih napadaca za sledecih 10 godina, Kojic, Jovancic... malo da zaboravim na traume :sad2:

Да ти одговорим само на нешто а ово остало нека одговори Бастиани ако буде могао да се спушта на твој предшколски ниво.

Јесте навијачи Звезде имају велике амбиције које су сахраниле клуб и да вам није ове власти клуб више и не би постојао.Па ти види коме се више исплати.

И са тим тојота купом и Баријем сад можете да се сликате јер сваки Казахстанац који наврати у Београд може са вама да обрише патос.

Знамо и ми за боље и у том европском финалу смо играли доста пре вас али сада схватамо наше могућности, а оне су група лиге Европе.

Лепо сам ти написао да клуб још увек није стабилизован, још увек дугује, треба то да се враћа а треба клуб од нечега да живи, то наравно никада и нећеш схватити као навијач режимског клуба коме се само неки трофеји мотају по глави и то од пре 25 година.

Паре нису проблем пара нема.

И са 3, 4, 5 бодова и са 0 смо ту где јесмо.

Најуспешнији српски клуб кога треба угасити јер је једино то заслужио својим радом а управо због навијача попут тебе.

Данас је Партизан убедљиво најбољи српски клуб а само то је битно, победе и успомене из прошлости су лепе за подсећање али од њих се не живи.

To sto si rekao da mi ne bismo postojali je isto kao kad Vucic izadje i kaze da nisam smanjo plate i penzije 10 posto Srbija bi dozivela bankrot.

Znaci sirenje panike,lazi i spinovanje. I posle ja za jaslice.

Ok. Tadic i Dacic nisu forsirali Partizan.. Davali pare,namestali.. Vi nikako niste rezimski klub.. Ma neee..

A to ko je ubedljivo najbolji srpski klub ce vidimo na kraju sezone ;)

To sto si rekao da mi ne bismo postojali je isto kao kad Vucic izadje i kaze da nisam smanjo plate i penzije 10 posto Srbija bi dozivela bankrot.

Znaci sirenje panike,lazi i spinovanje. I posle ja za jaslice.

Ok. Tadic i Dacic nisu forsirali Partizan.. Davali pare,namestali.. Vi nikako niste rezimski klub.. Ma neee..

Ovo mi je poznato od negde? :think:

То што сам рекао је исто као када Вучић оде у поноћ да формира управни одбор Звезде.
Ни Тадић ни Дачић никада нису били у управном одбору ФК Партизан, никада нису дали паре Партизану ( овај први обећао халу за КК али погазио реч) и никада нису намештали јер су у Партизану били само туристи кад треба да се сликају.
То смо већ видели ове године.
Надам се да неће избори следеће године поново.:mrgreen:

BATE dovodi Jeftića, onog što je igrao u Zvezdi.
Bitno je da smo mi prejaki, pa se ne pojačavamo...

Cim nismo do juce doveli nekog, izgleda se i ne planira dovodjenje pojacanja za BATE. Verovatno je "struka" procenila da smo dovoljno jaki.

Izmaci ce nam 10 miliona i LS zato sto pilicarimo.

Cak nam i onaj Bandalovski trune na klupi a levo duva promaja. Jednom Realu nije problem da desnjak Arbeloa igra levog beka, ali kod nas, ako igrac desnom rukom pocese dupe, ne moze da igra na levoj strani. Kad struka proceni...

Cim nismo do juce doveli nekog, izgleda se i ne planira dovodjenje pojacanja za BATE. Verovatno je "struka" procenila da smo dovoljno jaki.

Izmaci ce nam 10 miliona i LS zato sto pilicarimo.

Cak nam i onaj Bandalovski trune na klupi a levo duva promaja. Jednom Realu nije problem da desnjak Arbeloa igra levog beka, ali kod nas, ako igrac desnom rukom pocese dupe, ne moze da igra na levoj strani. Kad struka proceni...

Pitanje je da li Bandalovski uopste moze da igra po levoj strani. On je izraziti desnjak i mozda mu uopste ne lezi ta pozicija. Ako ne moze da odigra kvalitetno na toj strani i ako se ne oseca ugodno onda je bolje ne rizikovati. On je dobar igrac i krivo mi je sto nema mesta za njega u ovoj ekipi. Trebali bi dosta tu da kombinujemo sa Vulicevicem sto se tice domace lige. Vule moze da odmara malo a Bandalovski da igra vise domace prvenstvo. Greota je da takav igrac trune na klupi a prosle godine je bio jedan od najboljih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back