ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram nesto da kazem o ovoj upravi.
Priznajem da sam ih pljuvao kad su dosli.Prodali su Skuletica,na mesto trenera stavili Kizu,koji je do tada vodio Vozdovac koji se borio za opstanak.
Reko gotovo,kraj,ovi ce da nas upropaste i prevario sam se.
Ako ovo sve ispune,sto su obecali ja im skidam kapu.
Odradili su solida prelazni rok,jedan od boljih poslednjih godina.
A jedno veliko plus im je sto pomazu kosarkaskom klubu..
Necu mnogo da ih hvalim,ali samo neka nastave ovako..

Sve nekako mirise na LIGU SAMPIONA.

BATE nije nista bolji od Rumuna,cak su i jeftiniji od nas..

Poslednja izmena:
Jedan ulazak u LS i klub je na zdravim nogama, u debelom plusu, zimski prelazni rok bi bio pozdrav sa SuperLiga boranijom, mogli bi da razmisljamo o tome da gradimo ekipu koja bi se nosila sa evropskim alama.

Nikada u svojoj istoriji niste imali ekipu koja je mogla da se nosi sa bilo kojim ozbiljnijim klubom iz Evrope(izuzetak 66-ta). Uvek ste bili dtuga liga.

Moram nesto da kazem o ovoj upravi.
Priznajem da sam ih pljuvao kad su dosli.Prodali su Skuletica,na mesto trenera stavili Kizu,koji je do tada vodio Vozdovac koji se borio za opstanak.
Reko gotovo,kraj,ovi ce da nas upropaste i prevario sam se.
Ako ovo sve ispune,sto su obecali ja im skidam kapu.
Odradili su solida prelazni rok,jedan od boljih poslednjih godina.
A jedno veliko plus im je sto pomazu kosarkaskom klubu..
Necu mnogo da ih hvalim,ali samo neka nastave ovako..

Tako je. Kad treba da se pljuje, ima da se pljuje. Kad zasluze pohvalu, treba da je dobiju. Ono sto mi se dopada je sto ne mute kada su iznosi prihoda i rashoda u pitanju, dosta je sve to transparentno. Ja kao obican navijac, mogu na osnovu novinski clanaka da sa 80% i vise preciznosti pratim rad kluba. Toga ranije nije bilo, sve je bilo poslovna tajna.

Kada rade transfere, uglavnom dobro spinuju, kako ne bi napumpavali cenu igracima, i kako drugi klubovi ne bi nanjusili mete. Kasnili su u pojedinim situacijama, ali su se na vreme i uz pomoc srece izvlacili.

Treba samo zavrsiti lepo ovaj prelazni rok, popuniti deficitarne pozicije, osloboditi se skarta.

http://zurnal.rs/fudbal/partizan/22889/nista-od-partizana-djurdjevic-ne-vracam-se-u-srpski-fudbal

Ne mogu da kazem da mi je zao sto ne dolazi, iako je dobra perspektiva pred njim. Nama treba igrac za danas a ne za sutra. Za sutra ionako vec imamo Saponjica, kao i mlade Sajcica i Vlahovica. Ako nam nesto ne treba to su mladi spicevi. Takodje, za danas nam trebaju i l.bek i z.vezni, igraci koji ce odmah uskociti u prvi tim i podici kvalitet, igraci tipa Kosovic su svakako dobrodosli kao perspektiva, ali trebaju nam iskusniji igraci, namazaniji. Defanzivna igra tima skripi zbog formacije, trebaju nam misici i brzina na ove dve pozicije.

Ako Abubakar brzo zavrsi proceduru za drzavljanstvo, mozda ne bi bilo lose dovesti jos jednog stranca na nekoj od ovih pozicija.

Nikada u svojoj istoriji niste imali ekipu koja je mogla da se nosi sa bilo kojim ozbiljnijim klubom iz Evrope(izuzetak 66-ta). Uvek ste bili dtuga liga.

Ne bih se bas slozio. Tumba je 1998/99 igrao na krv i noz u Kupu Kupova sa Njukaslom i Lacijom, Vermez je prezimio u Evropi, Imali smo dobre generacije 80-ih.

U svakom slucaju, govorio sam o bliskoj buducnosti, proslost je za proslost.

Poslednja izmena:
Vi zadnjih sedam-osam godina nemate ekipu koja može da nosi i sa JSL ekipama, pa šta?
Od raspada SFRJ za vas smo pojam u evropskim okvirima.

Ovo je apsolutno netacno. Bolje rezultate od nas u Evropi ste poceli da belezite tek od 2008. godine, kad je Zvezda pocela sistematski da se unistava. Od tada ste imali i olaksan put do titule u JSL, pa samiim tim i do grupa LE od kad je uveden novi sistem kvalifikacija.

Do tad smo i mi i vi imali po 2 ucesca u grupama LE, vi ste imali jedno ucesce u LS a mi u grupama KES 1991/92, vi ste imali nekoliko blamaza a mi dve(PSV, Zenit), i oba kluba su imala nekoliko zapazenih utakmica.

Ovo je apsolutno netacno. Bolje rezultate od nas u Evropi ste poceli da belezite tek od 2008. godine, kad je Zvezda pocela sistematski da se unistava. Od tada ste imali i olaksan put do titule u JSL, pa samiim tim i do grupa LE od kad je uveden novi sistem kvalifikacija.

Do tad smo i mi i vi imali po 2 ucesca u grupama LE, vi ste imali jedno ucesce u LS a mi u grupama KES 1991/92, vi ste imali nekoliko blamaza a mi dve(PSV, Zenit), i oba kluba su imala nekoliko zapazenih utakmica.

Te naše dvije blamaže se nikako ne mogu porediti sa Kroacijom (najvećom blamažom srpskog fudbala svih vremena), Petah Tikvom, ranije Fljamurtarijem itd.

Te naše dvije blamaže se nikako ne mogu porediti sa Kroacijom (najvećom blamažom srpskog fudbala svih vremena), Petah Tikvom, ranije Fljamurtarijem itd.

Nema to veze sa istinom. Dobro znamo kakav je raspad od tima imao Partizan tada a za Kroaciju je igralo 80% reprezentacije Hrvatske. Osim toga to je bila utakmica sa ogromnim nacionalnim nabojem gde bi letele glave igracima Kroacije u slucaju neuspeha. Sam Tudjman je bio u lozi u revansu toliko je za njih bila vazna ta utakmica. Kuci smo jedva zivo dobili 1:0 i to smo jednom presli pola a tamo se ocekivao potop posle takve utakmice.
Svetlicic, Sabo, Trobok i ostali protiv Prosineckog, Ladica, Simica, Viduke i ostallih... o cemu mi pricamo?

Poslednja izmena:

Samo što smo jedini srpski klub koji je posle raspada SFRJ igrao Ligu šampiona i prezimeo u Evropi.
To je nešto što je za Zvezdu trenutno ravno novom Bariju.

Nema to veze sa istinom. Dobro znamo kakav je raspad od tima imao Partizan tada a za Kroaciju je igralo 80% reprezentacije Hrvatske. Osim toga to je bila utakmica sa ogromnim nacionalnim nabojem gde bi letele glave igracima Kroacije u slucaju neuspeha. Sam Tudjman je bio u lozi u revansu toliko je za njih bila vazna ta utakmica. Kuci smo jedva zivo dobili 1:0 i to smo jednom presli pola a tamo se ocekivao potop posle takve utakmice.
Svetlicic, Sabo, Trobok i ostali protiv Prosineckog, Ladica, Simica, Viduke i ostallih... o cemu mi pricamo?

To stoji, ali te utakmice se igraju srcem, tu kvalitet ne igra presudnu ulogu... glupo je reći da je za Hrvate to bila važna utakmica a za Srbe nije...

Samo što smo jedini srpski klub koji je posle raspada SFRJ igrao Ligu šampiona i prezimeo u Evropi.
To je nešto što je za Zvezdu trenutno ravno novom Bariju.

Trenutno da, ali smo pre i mi bili veoma blizu da se plasiramo u LS (2000. godine) i da prezimimo (2005. godine).
To nisu bile misaone imenice za nas, sve dok nije pocelo unistavanje Zvezde. U tome je poenta.

Trenutno da, ali smo pre i mi bili veoma blizu da se plasiramo u LS (2000. godine) i da prezimimo (2005. godine).
To nisu bile misaone imenice za nas, sve dok nije pocelo unistavanje Zvezde. U tome je poenta.

Bili smo i mi blizu nekoliko puta da se opet plasiramo u LŠ, ali to nije isto kao sam plasman u nju.
Isto tako smo bili "veoma blizu" da osvojimo Kup šampiona, pa to nismo učinili.

Poenta je u tome da je Partizan realno gledano uspešniji od Zvezde i u periodu od raspada SFRJ do 2008. i posle 2008. godine, i to i u domaćim i u evropskim okvirima.

Poslednja izmena:
Igralo se srcem. Kuci su dobili 3 puta jacu ekipu. A protiv 50000 Hrvata i 3 puta jace ekipe se vec nije moglo.

Da, ali baš 5:0 izgubiti i to te godine (97. biješe???) od Hrvata je sramota... ja sam i tada bio zadrti Zvezdaš na granici mržnje prema Partizanu ali nisam mogao da spavam koliko mi je krivo bilo...

Još jednom kažem da stoji da je to bila jedna od najslabijih ekipa Partizana u istoriji, a možda najjači Dinamo ikad...

http://www.mozzartsport.com/vesti/o...graju-u-cetvrtak-a-pauziraju-za-vikend/112694

Mudra odluka koja ce svima koristiti. Konacno da se i mi opametimo i stavimo na prvo mesto nacionalni interes, PFC i Vosa se bore za sebe i za koeficijente, treba dati prostora da spremni docekaju evro meceve. Isto tako, i derbi ce igrati u najjacim sastavima, tako da ce u oba slucaja biti uzivanje, jer treneri nece morati da kalkulisu, rotiraju i sl.

Pametan potez. Sva sreća pa je u obostranu korist. Da je neki drugi klub teško da bi se dogovorili. Ovo je paklen tempo sreda- vikend za naše prilike, pogotovo kad ti usput zapadne protivnik kakva je Steaua ili Sampdorija.
Sada je još veći ulog proći u LŠ i zaraditi 14 milke kojima bi odmah otplatili čitav minus i stali na noge. Još postoji i neka mogućnost da se uzme i neki bod i dodatna zarada ako žreb posluži. Naravno hipotetički, ali prvo BATE.

Poslednja izmena:
Hahahahaha, evo isplivao jos jedan momenat, utakmica Partizan-Rad je pomerena za 9. septembar, tri dana pred veciti derbi. Posle derbija ide evropska utakmica,LS ili LE, nebitno. Zasto nisu nasli drugi termin, ovo je debilno. U tom terminu jos traje reprezentativna pauza, dakle verovatno necemo imati sve igrace na okupu. Resavajuci jedan problem sebi stvaramo drugi. No, ko zna zasto je to dobro...

a kad je Vosa trazila da se odlozi utakmica sa Mladosti, jer nisu mogli da pronadju slobodan smestaj zbog Guce, neki su samo rekli 'Putujte onda na dan utakmice'

dvostruki arsini na delu opet :bljak:

Ne razumem to za dvostruke arsine bas najbolje. Ako je stvarno to valjan razlog za odlaganje, onda ih podrzavam i trebalo je da im odloze. Ako postoji neki Pravilnik koji propisuje kilometrazu za putovanje na dan utakmice i to je bilo zadovoljeno, onda nisu imali na osnovu cega da se zale. Uvek sam za to da se pre izadje u susret klubu nego da se ne izadje u susret, pod uslovom da su zahtevi smisleni, da ima konkretan razlog i slicno.

hahahahahahaha, svaka cast, ne znam da li neko u ovo sem tebe veruje. Sudeci po ovome, nama se stvari desavaju nekim cudom, spletom okolnosti i srecom, Dila, Steaua, i tako...

Kao sto nije bio penal protiv Steaue, nije bio ni juce. Protiv Steaue je bio opravdano direktan crveni koji je dosao kao plod presinga ekipe, tako da nista tu nije slucajno ni poklonjeno. Juce nije bio ni faul Fabricija, a kamo li penal. Dalje, ne vidim potrebu za uporedjivanjem evropske utakmice i prvenstva, jer sam ja naveo cinjenice iz prva tri kola u prvenstvu i gomilu gresaka direktno na nasu stetu, a sve od trenutka otkako je Kokezi poverena sudijska organizacija. Ocena sudjenja posle 2. kola je bila odlicno, bez primedbi.

Ukoliko sudije u Evropi grese na nasu korist (bilo kog naseg kluba) izuzetno mi je drago, i da nacionalni je interes, i drago mi je jer ce na taj nacin i tvoja zvezda da krene od drugog kola u kvalifikacijama, a ne od prvog, ako mi i Vosa popravimo srpski koeficijent. Ja navijam za zvezdu u Evropi, a ti ne mozes da smislis nikog drugog, evidentno, ali to je vec tvoja stvar.

Sto se broja gledalaca tice, da sam iz BG, bio bih na stadionu svake nedelje, ovako mogu samo povremeno, ili da idem na gostovanja Nis, Jagodina, Surdulica. U svakom slucaju mi je draze da vidim 1000 gledalaca na zapadu i istoku nego 15000 placenih na severu i jugu. Dobrim delom vam je klub u cabru zbog njih.
Ti navijaš za Zvezdu (pa čak i tada retko kada se pojavi) u Evropi :rotf: Da li si dobio reputaciju na osnovu ove laži?
Pišeš "zvezda" malim slovima a navijaš za nas u Evropi :bye:
Dobrim delom bi ste doope dali da imate onakvu brojnost i vernost kao mi na severu ;)
Ma pustite decka, ne vredi se sa takvima raspravljati argumentima. To da li ima komplekse, samo treba pogledati sta mu pise ispod imena (Euroleague...), a o objektivnosti, argumentovanom ubedjivanju i sl, dovoljno je videti sta mu pise ispod svakog posta (nekakvi metkovi u celo...).

Tako da, neka se on macuje sa kim hoce, mislim da bi trebali da ga pustimo da uziva u svom svetu... Ionako skola pocinje za 20 dana, neka se opusti malo :lol:
Možeš lako da iskopiraš taj link pa da vidiš o čemu se radi ili je tebi možda drago zbog tih dešavanja?!
Nemoj samo da mi kažeš da te to ispod mog imena toliko pogađa :(
Pa ja sam mislio da ste vi "institucija" :hahaha:
O bilo kakvoj školi se javi,možda možeš i nešto da naučiš od drugih (kad me već prozivaš).

U Srbiji igramo jedni protiv drugih, vi ste nam najveci rival. U Evropi svi veslamo (ili bi bar trebali) u istom pravcu. Svaka pobeda i nereseni rezultat Parizana, Vose, Cuke... je bolji koeficijent za vas, i obrnuto, tako da kada navijam za zvezdu, navijam i za Partizan i za bolju poziciju svih klubova u kvalifikacijama i grupama. To sam nadam se razjasnio. U svakom slucaju, ma koliko da je rivalstvo, ne moze da mi bude drazi Kairat, Levadia, Omonija i slicni od bilo kog srpskog kluba. Toliko o tome.

Vernost na severu i jugu, bla bla truc... barem sto se mene tice. To su najvatreniji navijaci, prave atmosferu na mecu, daju vetar u ledja, to je sve tacno. To sve ce vaziti ogog trenutka kada vidim sledece: da svi kupe kartu, da ne upale ni jednu baklju, da ne kace rasisticke i politicke slogane, da ne pustaju majmunske krike, da se ne biju medjusobno (narocito ne na istoku). Onda ce oni za klub da budu stvarno 12. igrac. Kada ne budu pravili sraanja, kada klub ne placa kazne zbog njih i kada kupovinom karte pomognu klub. Za mene je najmilije kada vidim roditelje sa decom, to je znak da klub ide u dobrom pravcu, banda sa severa i juga, placeni navijaci (ma koliko da ih je), jok druze.

Link nisam otvarao, zadnji put kad sam proverio u Srbiji je zabranjena smrtna kazna pa mi je malo infantilno kaciti tako nesto kao deo svog profila.

Sto se kosarke tice, deo tvog profila je provokacija usmerena Partizanu (vi igrate Evroligu a mi ne), to vrlo verovatno govori opet o infantilnosti. Meni je drago sto vi igrate Evroligu jer u ovom trenutku ne postoji klub u Srbiji koji bi je igrao kvalitetnije (kako smo dotle dosli je druga prica). Vi ste to na terenu zasluzili i kraj. Ja to umem da postujem. Mi smo bili prvaci 13 godina zaredom, tako da razumem takve reakcije, ok je. To je stvarno dug period. Generacije su se izradjale a mi ostajali sampioni. Ipak, nista ne traje doveka.

Uvek volim da ucim od drugih, nazalost, od nekih, ma koliko hteo, nemam sta.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:561824-Totenhem-stopirao-pozajmicu-Veljkovica-u-Lids

Ne volim pozajmice, ali ovaj mali je bas dobar stoper, mogli bi ovo da iskoristimo jer od Cirka izgleda nema leba. Sve je gori i gori. Prvu polusezonu odigrao kao mator, posle Vozdovca (3:3) potonuo i nije se vratio. Jos.
O Ostojicu necu trositi reci, za njega samo neki drugi klub, sto dalje od Partizana. Ako si tremaros, ne moze da budes centarhalf u Partizanu, moras da imas cojones!!!

Ne treba nama stoper.. Tacnije treba ali nam je bitniji zadnji vezni i levi bek.. Imamo mi na mestu stopera onog Perisica.. Ako je momak talentovan treba ga u JSL ubacivati vec u vatru protiv slabijih ekipa i tako na smenu odmarati Balazica i Fabrisija.. Ne znam sta se ceka sa potpisom Lomica, Bate je vec prijavio tim za nas a ako mi udjemo sa Petrovicem u 4. Kolo a slobodan igrac nas ceka pred vratima onda stvarno nisu normalni..

Hahahaha :D

Prvo moramo reci neke stvari, a to je da Partizan zbog raznih ne-fudbalskih desavanja TRI PUTA nije mogao da igra Evropu

'86 i '87 godine kao sampioni Jugoslavije doziveli smo da Zvezda i Vardar igraju kup sampiona umesto nas

Ona vasa utakmica protiv Reala nikad se ne bi ni desila da je bilo pravde, to govori koliki ste bili muljatori jos u vreme SFRJ

Treci put je bio '92 godine kada smo imali mocnu ekipu sa Ivicom Osimom, a nismo igrali Evropu zbog sankcija

Cim se raspala SFRJ i vi ste se raspali, a Partizan je preuzeo primat. Zvezda Jugoslavija nikad Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back