ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasluzena pobeda Vojvodine. Nisam gledao celu utakmicu (vise me zanima Premijer nego nasa liga) ali uglavnom je bilo vise negativnog nego pozitivnog fudbala, na obe strane. Verujem da ce trener Stanojevic pronaci mane sa danasnje utakmice i ispraviti ih u narednom kolu :)

P.S: Novi izgled foruma je shit.

P.S.S: AAAAAAAH!!! Sta je sa smajlijima!?

Ovo je strasno.Ovi su gori i od cigana.Oni su gospoda za ove paore.I kakva bre dobra igra Vose,sta pricate?Dva puta su sutnuli ka nasem golu,a ostalo vreme su se previjali po terenu.Dali su dva gola posle izmisljenog penala i posle nekog srecarskog odbitka.Mi smo odigrali lose.To je cinjenica.Stankovic-Jovanovic su najgori stoperski tandem u skorasnjoj istoriji Partizana.Pa Bajic je za njih Bekenbauer.Svaku loptu im je pokupio onaj simsir iz Vojvodine.Bogunovic i Ilijev mrtvi.Svaki duel su izgubili.Petrovic kao prababa.Treba mu hektar zemlje da se okrene i da doda loptu.Jedino sto se Sale borio kao lav.Skidam mu kapu.Igracina na kub.Sudjenje kriminal,ali muka mi je vise i da komentarisem.Uzas!!!

To nije fudbal to je antifudbal,evo gledam Chelsea-Arsenal to su dva različita sporta,kao liga šampiona levo desno,imali smo sreće i ništa više.Tri puta iz penala Anderleht prebacuje gol budimo realni ekipa nam je očajna.Krstajić je mator non-stop povređen,Tomić-retardiran,Ilijev-šarlatan,Smiljanić van forme,tek kad se vrati Fejsa i sa Moreirom da vidimo šta će bitiplus neko pojačanje u napadu,pa da igramo na proleće ligu evrope.

jedva se snadjoh u novom okruzenju na forumu
utakmica uzasana, Partizan katastrofalno los, kad je najbolji igrac Stevanovic sve vam je jasno
bez ijedne akcije, Ilijev i Bogun ko invalidi, a ako je Raca moze u reprezentaciju ja treba da budem astronaut
Jovanovic veze nema sa fudbalom, Kizito i Kamara tragicni, Smiljanic i Tomic sramotni, Sale, Kleo i Stankovic ispodprosecni
teren deluje da je u dobrom stanju, a nasi se krecu ko da propadaju u zivo blato, igra na sredini terena 0
najgora partija Partizana u poslednjih 6 meseci sigurno :(
SRAMOTA!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Odbrana bez Krstajica nema veze sa vezom. Moze da nas prolazi ko kako hoce jer ona dva panja sto su danas igrala nisu ni za Albansku ligu. Kizito me je razocarao, mislio sam da je mnogo bolji igrac, u Vojvodini je igrao mnogo bolje, za njega je Lazevski Kolarov. Tomic uzasan kao i uvek, a Bogunovic bolje da nije ni igrao jer covek nema pojma sa fudbalom. Uopste mi nije jasno zasto ga Stanojevic pusta da igra, on ove sezone nije uradio nista konkretno samo smeta.
Bez Klea, Krstajica i Ilica mi nemamo sta da trazimo protiv jacih ekipa. Hvala bogu pa imamo po jednog jakog igraca u svim linijama.

Meni je zao Klea. Covek treba lepo da se spakuje i da ode. Pa on poslednje 3,4 utakmice nije dobio nijednu loptu! Nemamo krila. Uzas.

Inace, ja mislim da je Partizan danas platio danak igranju na dva fronta. Nekima to izgleda kao alibi, ali tako je. Ovo ne bi trebalo da prica trener ili igrci, ali mi kao navijaci moramo da prihvatimo takvo stanje. Jednostavno, nijedna nas tim godinama nema snage da igra na dva fronta. Mora da se povezu 3,4 ucesca u ligi sampiona, pa da se onda govori o 2 fronta.

I da, sramotno je ono Lazeticevo samaranje, ono tovarenje Stojkovica od strane Djurovskog posle penala. Oni su mnogo tukli danas, ali ni nasi nisu bili bez aduta. Umesto da budemo mirni, mi smo uzvracali. Sve u svemu, ispodprosecan mec, cestitke Vojvodini, imali su vecu zelju, odnosno motiv.

Meni je zao Klea. Covek treba lepo da se spakuje i da ode. Pa on poslednje 3,4 utakmice nije dobio nijednu loptu! Nemamo krila. Uzas.

Inace, ja mislim da je Partizan danas platio danak igranju na dva fronta. Nekima to izgleda kao alibi, ali tako je. Ovo ne bi trebalo da prica trener ili igrci, ali mi kao navijaci moramo da prihvatimo takvo stanje. Jednostavno, nijedna nas tim godinama nema snage da igra na dva fronta. Mora da se povezu 3,4 ucesca u ligi sampiona, pa da se onda govori o 2 fronta.

I da, sramotno je ono Lazeticevo samaranje, ono tovarenje Stojkovica od strane Djurovskog posle penala. Oni su mnogo tukli danas, ali ni nasi nisu bili bez aduta. Umesto da budemo mirni, mi smo uzvracali. Sve u svemu, ispodprosecan mec, cestitke Vojvodini, imali su vecu zelju, odnosno motiv.

Ja ne razumem sta je trebalo Djurovskom ono glupiranje posle penala. Da sam na mestu Stojkovica isamarao bih tog manekencica da se pusi.

Odbrana bez Krstajica nema veze sa vezom. Moze da nas prolazi ko kako hoce jer ona dva panja sto su danas igrala nisu ni za Albansku ligu. Kizito me je razocarao, mislio sam da je mnogo bolji igrac, u Vojvodini je igrao mnogo bolje, za njega je Lazevski Kolarov. Tomic uzasan kao i uvek, a Bogunovic bolje da nije ni igrao jer covek nema pojma sa fudbalom. Uopste mi nije jasno zasto ga Stanojevic pusta da igra, on ove sezone nije uradio nista konkretno samo smeta.
Bez Klea, Krstajica i Ilica mi nemamo sta da trazimo protiv jacih ekipa. Hvala bogu pa imamo po jednog jakog igraca u svim linijama.

Deki mislim da moras priznati da je danas Vojvodina ipak bila bolji tim,borbeniji,dali su 150 % svojih mogucnosti,pobedili su ekipu koja je po kvalitetu po imenima bolja.Partizanova odbrana je bez Krstajica suplja,covek je autoritet,Ilica inace ne volim ali je danas pokazao da je ipakk kvalitet,Kleo iako brz i okretan danas je bio jako dobro cuvan,Smiljanic je pokazao da je niko i nista,e sad kod nas je Brkic bio izuzetno nesiguran,ostali su odigrali dobro,Lazetic je u 2 navratao zezno napad ali je odradio ono sto je bio njegov zadatak,znao sam da ce bas on zagorcati zivot partizanu..A sto se tice navijanja ko je bio na stadionu jedini je kompetentan da komentarise,najjaci momenat mi je bio na kraju utakmice kad smo zvali zapad i kad se gotovo ceo zapad javio i dao nam aplauz!

trebas ti da priznas da je utakmica generalno bila dno dna sto se tice kvaliteta i ponasanja nekih nazovi fudbalera iako su postojali svi preduslovi za dobru fudbalsku predstavu
Partizan je bio katastrofalan, cemu je doprinela i Vojvodina, koja je zasluzeno pobedila
gore od Partizana nije mogla da odigra

Kao sto sam vec rekao, nisam goru utakmicu odgledao u zivotu. Od terena koji je bio uzasan pa do kvaliteta fudbala koji je bio na nivou najgore lige na svetu. Svega je bilo a najmanje fudbala. Sramota je sto je Partizan bio akter jedne ovakve tzv. utakmice a sto je najgore totalno se utopio u sivilo utakmice. Naseo je na igru Vojvodine i prenervozno odigrao posle drugog gola, a da bruka bude veca i igraci Vojvodine su prihvatili tu igru i zato 18 kartona. Sta reci o utakmici gde je Partizan imao 2 sanse na celoj utakmici i nijedan gol a Vojvodina iz jedne polusanse i penala dva gola. U svakom slucaju ima jos mnogo da se igra a Partizan mora da se oporavi od ove utakmice i utakmice sa Arsenalom i da se vrati na kolosek u protivnom bice problema. Ipak mislim da gore od ovoga ne moze da se odigra i da je ovo samo los dan Partizana koju je Vojvodina maksimalno iskoristila.

Sve je to ok Deki ali zar nemislis da u ovoj pobedi ima bar malo udela i Vojvodina i kvalilitet tima?Ne verujem da ce vam se ovo desiti protiv Cukarickog ili BSK-a..
Nasi igraci su odigrali srcano bez respekta i rezultat je tu..

Naravno, Vojvodina je odigrala srcano ali je i iskoristila umor Partizana. Kvalitet tima Vojvodine je po meni ispod Partizanovog kvaliteta koji ima dosta jaci i skuplji tim ali ko kaze da mora uvek da pobedi bolji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back