ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh kad bi on dosao... Kako ne znas brate njega, igrao je i za Argentinu?! Nesto kao Aimar, s obzirom da obojica nisu napravila karijeru kakva se ocekivala. Sve u svemu, vrhunski igrac.

Ima logike, s obzirom da ce se tesko posle svega Moreira vratiti, Babovic sve vise lici na promasaj, Davidov je slab za evropu, Tomic van forme, a mozda i ode...

Eh kad bi on dosao... Kako ne znas brate njega, igrao je i za Argentinu?! Nesto kao Aimar, s obzirom da obojica nisu napravila karijeru kakva se ocekivala. Sve u svemu, vrhunski igrac.

Ima logike, s obzirom da ce se tesko posle svega Moreira vratiti, Babovic sve vise lici na promasaj, Davidov je slab za evropu, Tomic van forme, a mozda i ode...
Otkud znam,od silnog praćenja svega i svačega totalno mi je izbrisan iz memorije.
B-rate, igrao za reprezentaciju Argentine preko 20 puta...
Pokazujes (fudbalsko) neznanje :(
Bitno je da ti imaš znanje,ljubite majka.

Ja ga se sjećam sa Olimpijadae 2004, zatim kada je igrao u Portsmouthu sa Mornarom i Roberom, mislim da je to bila ona sezona kada su doveli Vukića. Posle je došao u Saragosu kao veliko pojačanje i posle Saragose nisam imao pojma gdje je.

Ok,nisam hteo nigde preko neta da tražim sve informacije o njemu,samo mi je na prvo spominjanje bio nepoznat,iskreno.
Ne orijentišem se samo na fudbal jer sam zadnjih godina dosta preokupiran nekim drugim sportovima i dešava mi se da zaboravim na nekog vrhunskog fudbalera za koji tim igra.

Ne vidim zasto je tako, ako bi malo argumentovao, mozda me i ubedis?
Takodje, ne vidim cemu ovakve (krajnje glupe) prepirke na netu, odgovori su ti na nivou deteta, ili -ne daj boze- previse ostrascenog navijaca, a znamo koliko oni koriste glavicu.
Moja sugestija je bila samo da je nekad bolje cutati ako nesto ne znas, nije sramota ne znati vec ne priznati gresku ili, jos gore, ne zeleti nauciti.
Nevezano samo za ovog fudbalera, transfer u Partizan i slicne gluposti, naravno.

Ma kakav Alesandro.On je samo protracen talenat i ispusena mustikla,kao i Rikelme(cini mi se da su se u isto vreme pojavili kao "naslednici Maradone",Rikelme u Boki,a ovaj u Riveru).Nama trebaju krila i bekovi.Treba nam neko ko ce da siba i probija po strani,a ne neko ko ce da se dribla u mestu.Dosta nam je jedan Ilijev :roll:

Rikelme los???? Samo neka ga dovedu, pricaces drugacije. Koliko god nije uspeo onakoo kako su mu predvidjali, za nas je Bog. Fonlanten je gori od njega 10 puta, pa smo svi bili za to da dodje.

Ne vidim zasto je tako, ako bi malo argumentovao, mozda me i ubedis?
Takodje, ne vidim cemu ovakve (krajnje glupe) prepirke na netu, odgovori su ti na nivou deteta, ili -ne daj boze- previse ostrascenog navijaca, a znamo koliko oni koriste glavicu.
Moja sugestija je bila samo da je nekad bolje cutati ako nesto ne znas, nije sramota ne znati vec ne priznati gresku ili, jos gore, ne zeleti nauciti.
Nevezano samo za ovog fudbalera, transfer u Partizan i slicne gluposti, naravno.

Jeste krajnje glupa prepirka ali je nisam ja započeo.I kakve veze ima poznavanje tog i tog fudbalera sa ostrašćenošću?Glupog li poređenja.Samo sam iskreno napisao da mi nije lik poznat na prvo pominjanje a najavljen kao bomba.

Rikelme los???? Samo neka ga dovedu, pricaces drugacije. Koliko god nije uspeo onakoo kako su mu predvidjali, za nas je Bog. Fonlanten je gori od njega 10 puta, pa smo svi bili za to da dodje.

Ne kazem da su losi,ali obzirom kako su hvaljeni,nisu napravili nikakvu karijeru u Evropi i umesto da napreduju,oni su nazadovali.Slazem se da bi za nas bili Maradone,ali mislim da imamo previse igraca na tim pozicijama i da treba da popunjavamo ona mesta na kojima smo deficitarni,a ne da pravimo guzvu na pozicijama gde smo vec popunjeni

Cujte, kao da pricamo o pojacanjima za Barsu, kao sta ce njima takav igrac, vec imaju dobar vezni red, tralalala...
...a ne o partizanu, kome igrac tog profila fali ko 'lebac. Neki od navedenih igraca su u svetskom vrhu i treba im cestitati ako su spremni da igraju u raspaloj ligi kao sto je nasa (mada se mozda i zaHebu zbog lige sampiona, jelte xD).

Ne kazem da su losi,ali obzirom kako su hvaljeni,nisu napravili nikakvu karijeru u Evropi i umesto da napreduju,oni su nazadovali.Slazem se da bi za nas bili Maradone,ali mislim da imamo previse igraca na tim pozicijama i da treba da popunjavamo ona mesta na kojima smo deficitarni,a ne da pravimo guzvu na pozicijama gde smo vec popunjeni

Mislim da nam je takav igrac preko potreban cak i sa tim viskom igraca, jer pogledaj sta sam napisao, a mislim da je realno:

Mislim da nam je takav igrac preko potreban cak i sa tim viskom igraca, jer pogledaj sta sam napisao, a mislim da je realno:

Pa cemu je Babovic promasaj?Lik nije skrpio dva meca od kada je dosao i ti si ga vec proglasio za promasaj.Meni je sasvim solidan utisak ostavio protiv Hajduka iz Kule i cini mi se kao bolje resenje od onog makarenka sa brojem 7.Ponavljam,za nas je najbolje da se pojacamo na bekovskim i krilnim pozicijama,jer smo tu mnogo tanki.I ako vec Djura sprema neka pojacanja i hoce da odresi kesu(u sta cisto sumnjam,al' 'ajde),taj novac treba da se potrosi za dovodjenje spoljnih igraca.A sto se te pozicije ofanzivnog veziste tice,Sale tu caruje,a ja bih se pre odlucio da forsiram mladog Brasanca,nego da dovodimo nekog igraca od 30 banki(ma koliko on dobar bio),koji ce doci ili na pozajmicu,ili ce otici vec sledece sezone...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back