Porcelain
Aktivan član
- Poruka
- 1.313
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo bi sjajno, ali tokom ljeta mediji su nam dovodili: Kruza, Krespa, Mutua i mnoge druge, tako da vjerujem samo u ono što pročitam na zvaničnom sajtu.
Vjerovatno imaš manje od 10 godina, a fudbal pratiš zadnjih godinu dana.Bomba od 29 godina,naslednik Maradone u 29nikad čuo za ovog argentinca
Nego htedoh da vas pitam,jesu li otišli neki od vaših da pomognete vašoj braći paokarima večeras protiv dinama iz zagreba?
Vjerovatno imaš manje od 10 godina, a fudbal pratiš zadnjih godinu dana.
Bomba od 29 godina,naslednik Maradone u 29nikad čuo za ovog argentinca
Nego htedoh da vas pitam,jesu li otišli neki od vaših da pomognete vašoj braći paokarima večeras protiv dinama iz zagreba?
Otkud znam,od silnog praćenja svega i svačega totalno mi je izbrisan iz memorije.Eh kad bi on dosao... Kako ne znas brate njega, igrao je i za Argentinu?! Nesto kao Aimar, s obzirom da obojica nisu napravila karijeru kakva se ocekivala. Sve u svemu, vrhunski igrac.
Ima logike, s obzirom da ce se tesko posle svega Moreira vratiti, Babovic sve vise lici na promasaj, Davidov je slab za evropu, Tomic van forme, a mozda i ode...
Bitno je da ti imaš znanje,ljubite majka.B-rate, igrao za reprezentaciju Argentine preko 20 puta...
Pokazujes (fudbalsko) neznanje![]()
Ja ga se sjećam sa Olimpijadae 2004, zatim kada je igrao u Portsmouthu sa Mornarom i Roberom, mislim da je to bila ona sezona kada su doveli Vukića. Posle je došao u Saragosu kao veliko pojačanje i posle Saragose nisam imao pojma gdje je.Ne za*ebavam se,ne mogu da se setim ovog lika.
Bitno je da ti imaš znanje,ljubite majka.
Nekad je bolje cutati, to je sve sto cu reci![]()
Ja ga se sjećam sa Olimpijadae 2004, zatim kada je igrao u Portsmouthu sa Mornarom i Roberom, mislim da je to bila ona sezona kada su doveli Vukića. Posle je došao u Saragosu kao veliko pojačanje i posle Saragose nisam imao pojma gdje je.
Ma kakav Alesandro.On je samo protracen talenat i ispusena mustikla,kao i Rikelme(cini mi se da su se u isto vreme pojavili kao "naslednici Maradone",Rikelme u Boki,a ovaj u Riveru).Nama trebaju krila i bekovi.Treba nam neko ko ce da siba i probija po strani,a ne neko ko ce da se dribla u mestu.Dosta nam je jedan Ilijev![]()
Ne vidim zasto je tako, ako bi malo argumentovao, mozda me i ubedis?
Takodje, ne vidim cemu ovakve (krajnje glupe) prepirke na netu, odgovori su ti na nivou deteta, ili -ne daj boze- previse ostrascenog navijaca, a znamo koliko oni koriste glavicu.
Moja sugestija je bila samo da je nekad bolje cutati ako nesto ne znas, nije sramota ne znati vec ne priznati gresku ili, jos gore, ne zeleti nauciti.
Nevezano samo za ovog fudbalera, transfer u Partizan i slicne gluposti, naravno.
Rikelme los???? Samo neka ga dovedu, pricaces drugacije. Koliko god nije uspeo onakoo kako su mu predvidjali, za nas je Bog. Fonlanten je gori od njega 10 puta, pa smo svi bili za to da dodje.
Ne kazem da su losi,ali obzirom kako su hvaljeni,nisu napravili nikakvu karijeru u Evropi i umesto da napreduju,oni su nazadovali.Slazem se da bi za nas bili Maradone,ali mislim da imamo previse igraca na tim pozicijama i da treba da popunjavamo ona mesta na kojima smo deficitarni,a ne da pravimo guzvu na pozicijama gde smo vec popunjeni
Nije nam prvi putSetite se nase utakmice sa Kroatima u kvalifikacijama za EURO 2000
![]()
Mislim da nam je takav igrac preko potreban cak i sa tim viskom igraca, jer pogledaj sta sam napisao, a mislim da je realno:
Ima logike, s obzirom da ce se tesko posle svega Moreira vratiti, Babovic sve vise lici na promasaj, Davidov je slab za evropu, Tomic van forme, a mozda i ode...
mogu misliti kako su nekim nogometasima gace dobile malo "farbe"!!!
Cirooooooooooooooooooooooooooo!!!![]()