Prvo,Stanojevic nije psiholog pa da sprema psihicki ekipu.On je covek i u medijima,a sigurno i u svlacionici,delovao pozitivno na tim.Taktika nam je bila ok.Igraci su podbacili.Ima i Stanojevic neke svoje ideje,koje mi ne mirisemo,ali da se podsetimo,to je covek koji je zaradjao 14 uzastopnih pobeda od kad je debitovao na klupi Partizana,uveo ekipu u LS,ali nije Mandrak.Ne moze stalno da se pobedjuje.Tezak je to pritisak na igracima.Ocekuju se dobri rezultati u LS,u domacem prvenstvu se gleda svaki kiks.Ali treba imati veru u Stanoja.Realno,imamo dosta krseva od igraca,ali to nije njegova krivica,nego krivica uprave(u tome me dosta podseca na Tumbu,koji je takodje od krseva pravio neke prosecne igrace i osvajao titule).
Sto se Moreire tice,problem je u njemu samom.On je sam pricao da je povredjen,da ne moze da igra i sta je Stanoje mogao?Da ga tera da igra na silu?Ja postujem i obozavam Doktora,ali od njega samog zavisi da li moze i zeli da se stavi na raspolaganje Stanoju.Ja mislim da nam Moreira u ovom trenutku apsolutno ne nedostaje.Sale igra vruhunski,tako da se Moov izostanak uopste ne oseca.
Sto se tice Boje i tu debelo gresis.Boja je na svom debiju dao dva gola Radu,a i protiv Arsenala bio sjajan...Sigurno da smo svi zeleli Vonlatena ili Mutua,ali to nam je sto nam je...I vise trenutno cenim Boju od manekena Tomica ili raspalog Ilijeva