ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zamenu za Necu ''agency model'' Tomica je tesko naci...Malo je dobrih,a jeftinih krila...
Ma nek' povampire Dragana Stojisavljevica ili Darka Maltica :D Za Tomica su Riberi licno :mrgreen:
Nego,kako "Zurnal" javlja:

Повратак Мореире

moreira1.jpg

После месец дана паузе и девет узастопних утакмица на којима није био ни у протоколу, Алмами Мореира враћа се у конкуренцију за први тим Партизана. Дан после меча са Арсеналом, који је посматрао са трибина, Португалац је играо за резерве црно–белих у Лиги других тимова, и по свим оценама био најбољи на гостовању у Младеновцу (2:1).

– Спреман сам, могу да играм – објаснио је Мореира уочи јучерашњег поподневног тренинга. – Једини разлог што сам оволико дуго одсуствовао је повреда, ништа друго није у питању, никаква афера, спор са било ким. Само ме је бол у мишићу спречавао да тренирам максималним интензитетом, али то је сад прошлост.

У међувремену су Београдом кружиле разне приче, почело је гласинама како није повређен, а наставило се онима да намерно неће да тренира и игра док му се не исплате дуговања. Клуб није ни потврдио ни демантовао такве приче, само је тренер Александар Станојевић после меча са Арсеналом замолио новинаре да га у будуће о Мореири не питају.

– Жао ми је што су неки новинари у последњих месец дана само ружне ствари писали о мени. Њих су занимале афере, а њих нема. У Србији сам три године, сматрам да су у том периоду људи могли да се увере какав сам професионалац и никад не бих дозволио себи да лажирам повреду – истакао јеМореира.

Да ли ће играти против Војводине, сад зависи само од тренераСтанојевића.

Daj Boze za Moreiru. A sto se tice Babovica: Nisam ga ja proglasio za promasaj, vec sam rekao da mi se tako cini, i to pre svega iz razloga sto kod Stanojevica ne dobija cesto priliku, tj. u vaznijim mecevima nije cak ni ulazio sa klupe. Zato mi se cini da nema nista od njega.

A moje licno misljenje je da ima tehniku, medjutim strasno je spor, i bolje da igra u sredini nego po krilu.

EDIT: Sad citam da je ponovo pozvan za reprezentaciju, i to u pobedi protiv Spanije od 4-1! Znaci, daleko je on od ispusenog igraca, samo mi je i dalje nerealno da ga dovedemo.

Poslednja izmena:
ljudi , jeste li gledali babovica ranije u partizanu ? decko ima 30 kila , ne ume da trci , po meni , od svih sportova najpre bi mogao da se bavi sahom i kartanjem , nikako bilo kojim koji zahteva iole fizicke predispozicije .vratiti drulovica , ilica , nadja , krstajica ... sve te matore igrace koji su i sa 30 - inesto godina za klasu bolji od bilo kog igraca iz nase lige je pun pogodak ; vracati igrace koji nisu nista znali ni prvi put kad su igrali u pertizanu , i kojih smo jedva cekali da se resimo je totalno debilno . :dontunderstand:

ljudi , jeste li gledali babovica ranije u partizanu ? decko ima 30 kila , ne ume da trci , po meni , od svih sportova najpre bi mogao da se bavi sahom i kartanjem , nikako bilo kojim koji zahteva iole fizicke predispozicije .vratiti drulovica , ilica , nadja , krstajica ... sve te matore igrace koji su i sa 30 - inesto godina za klasu bolji od bilo kog igraca iz nase lige je pun pogodak ; vracati igrace koji nisu nista znali ni prvi put kad su igrali u pertizanu , i kojih smo jedva cekali da se resimo je totalno debilno . :dontunderstand:
Kakve je gradje bio Tosic kada je igrao u top formi....? Da li znas koliko nedostaje takav igrac sadasnjoj koncepciji igre ?

Kakve je gradje bio Tosic kada je igrao u top formi....? Da li znas koliko nedostaje takav igrac sadasnjoj koncepciji igre ?

tosic je za babovica

i sto je jos vaznije ima motoriku koja mu dozvoljava da trci ( a da se ne saplice sam o sebe ) i da sutne loptu ( jako ) . i da , TAKAV igrac bi nam koristio , posto je za mene tomic = igrac manje na terenu .

Poslednja izmena:
Sto jest....jest.. Uvek sam bio pobornik misljenja da se fudbal igra glavom .

da je to tacno i zigic bi bio fudbaler . :hahaha:

proslo to vreme rodjace , fudbal , kao i svi ostali sportovi , su u fizickom smislu otisli toliko , da sad i pixi bi morao da pretrci 10 km da bi bio igrac kao nekad ( kad je sedeo u krugu oko centra i delio lopte k`o rukom , `de i kome treba , a u retkim trenucima kad bi dosao do gola , on bi ga i dao ) . :worth:

da je to tacno i zigic bi bio fudbaler . :hahaha:

proslo to vreme rodjace , fudbal , kao i svi ostali sportovi , su u fizickom smislu otisli toliko , da sad i pixi bi morao da pretrci 10 km da bi bio igrac kao nekad ( kad je sedeo u krugu oko centra i delio lopte k`o rukom , `de i kome treba , a u retkim trenucima kad bi dosao do gola , on bi ga i dao ) . :worth:

Stojkovic nije bio nespreman igrac. Sad, sto je imao tehniku koja mu je dozvoljavala da igra brzo a da pri tome manje trci, to je drugo.

Stojkovic je po mom misljenju i znacajan upravo zbog toga sto smo do njega imali generaciju odlicnih i genijalnih tehnicara (braca Susic, Vukotic, Pizon, Sliskovic, Stamenkovic, pa Savicevic... ) a on je prvi odskocio tako sto je bio i fizicki spreman.

Kleu fale krila. Mi u timu kao imamo jedno krilo- Tomica koji ne moze da se sastavi, dok nam levo igraju Ilic koji je vise u sredini, i Iliev koji je vise napred, znaci bez klasicnog krila. trebaju nam Tosic i Krasic, zato misilm da bi se odlicno snasao u reprezentaciji.

Mi krila u stvari i nemamo, ako izuzmemo Tomica koji se muva tamo negde na toj poziciji i pokusava da samom sebi proturi loptu kroz noge. Ilijev je igrao levo krilo ali bezuspesno, jednostavno nema centarsut, bolje se snalazi na poziciji spic igraca.

Ne znam,meni je i taj Tomic solidan,ima dobar dribling ali mu je mana sto cesto izgubi loptu i sporo je se oslobadja,dok je Mo kojeg vi nazivate i doktor :) sasvim solidan,meni se iskreno on kao igrac dopada.

:think: Tomic godinu dana nije prosao 1 na 1, a onda je uspeo protiv OFK-e i sad opet vec mesec dana nije uspeo da prodje 1 na 1
tesko da je to dobar dribling
pre bih se slozio sa zokilokijem
polusezonu kad je dosao iz Teleoptika u Partizan je bio najbolji, mozda cak najbolji igrac Partizana tu polusezonu, bilo ga je svuda na terenu, mesao je one Zvezdine pajsere u dva Derbija, davao golove, asistirao...
i onda od pocetka prosle sezone je poceo da imitira CRonalda i ode mast u propast, sad vise steti nego sto koristi:confused:

Poslednja izmena:
polusezonu kad je dosao iz Teleoptika u Partizan je bio najbolji, mozda cak najbolji igrac Partizana tu polusezonu, bilo ga je svuda na terenu, mesao je one Zvezdine pajsere u dva Derbija, davao golove, asistirao...
i onda od pocetka prosle sezone je poceo da imitira CRonalda i ode mast u propast, sad vise steti nego sto koristi:confused:

Apsolutno tacno.Zato ga treba malo prevaspitati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back