ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Stanojevica sam mislio da je gospodin covek(bio bi jedini u nasoj ligi)ali je posle porazaod Vojvodine i on pokazao svoje pravo lice.U pobedama je gospodin,a sad kad su usledili malo losiji rezultati.....sta reci!
Nasa Vosa gazi redom sve pobedjuje!

Na osnovu cega vise ne mislis da je gospodin???? On posle poraza nije pominjao sudjenje, valjanje protivnickih igraca, tucu na terenu, vec je kritikovao iskljucivo svoje igrace sto su na sve to pristali.

dakle, kao sto sam i ranijee pisao, tomic i iliev su totalni promasaji, kad je u pitanju igranje 90 minuta.. za 10 minuta po utakmici bi mozda i mogli nesto da urade, kao sto je iliev uneo malo zivosti protiv arsenala, ali sve u svemu, velike trube... igra Partizana sa dva zadnja vezna, od kojih je jedan Petrovic, koji 99% lopti gura ka nasem golu, je totalni promasaj... njega bi trebali da prodaju pod hitno... Smiljanic isto mislim da ne zasluzuje da se nadje u prvoj postavi... Kamara izgleda kao dobar igrac, mada uvek mora malo vremena da prodje da se igrac privikne na novu sredinu... vidim, ponovo, neko ovde prica o Ilicu... onaj ko je gledao utakmice uzivo, mog'o je da vidi koliko taj covek nije spreman i koliko nema snage... u drugom poluvremenu protiv arsenala je bio nevidlljiv... u jednom trenutku, kad je 30 metara isprintao, gledao sam da mu je trebalo 5 minuta da se vrati na svoju polovinu... a ako imas jednog igraca na terenu ciji je zadatak da po utakmici gurne 2 lopte, jeba ti tu rabotu onda... a kad se uzme u obzir da mu je Davidov zamena, ne pise nam se dobro... Moreira je stvarno doktor za sve te likove... osvojice sam sa Kleom i Krstajicem i Stojkovicem domace prvenstvo... onaj Jovanovic, neiskusan... ima jos mnogo, mnogo da uci... da nam nije Krstajica, bilo bi sranja velikog... Stojkovic, iako sam bio 100% protiv njegovog dovodjenja, ipak ispada kao jedno od najvecih pojacanja... moja greska... Boju su svi izvizdali, a covek je uradio lavovski deo posla... uspevao je da zadrzi loptu u svom posedu cak i kad je bilo 4 protivnicka igraca oko njega... Kleo ponovo nije dobio normalnu loptu... Tomic je zauzimao mesto i samo se pitam ko njega gura u tim... iskreno mislim da je Stanojevic imao malo muda da postavi napadackiju formaciju protiv arsenala, imali bismo dobre sanse, jer su u odbrani rupe... sve u svemu, igramo ligu sampiona i trebamo da uzivamo... bez nekih pritisaka... a sto se domace lige tice, onaj ko misli da Partizan treba da osvoji titulu bez izgubljene utakmice, vara se mnogo... Stanojevicu treba dati sansu da napravi tim, kao sto je Vujosevic imao to u KK... da bi se napravio stabilan tim, potrebno je da se polako sve gradi jedno 5 godina... sa sve uspesima i neuspesima... mada, sumnjam da ova uprava ima stvarnu zelju da napravi nesto tako... samo treba osvojiti domace prvenstvo, to je najbitnije...

dakle, kao sto sam i ranijee pisao, tomic i iliev su totalni promasaji, kad je u pitanju igranje 90 minuta.. za 10 minuta po utakmici bi mozda i mogli nesto da urade, kao sto je iliev uneo malo zivosti protiv arsenala, ali sve u svemu, velike trube... igra Partizana sa dva zadnja vezna, od kojih je jedan Petrovic, koji 99% lopti gura ka nasem golu, je totalni promasaj... njega bi trebali da prodaju pod hitno... Smiljanic isto mislim da ne zasluzuje da se nadje u prvoj postavi... Kamara izgleda kao dobar igrac, mada uvek mora malo vremena da prodje da se igrac privikne na novu sredinu... vidim, ponovo, neko ovde prica o Ilicu... onaj ko je gledao utakmice uzivo, mog'o je da vidi koliko taj covek nije spreman i koliko nema snage... u drugom poluvremenu protiv arsenala je bio nevidlljiv... u jednom trenutku, kad je 30 metara isprintao, gledao sam da mu je trebalo 5 minuta da se vrati na svoju polovinu... a ako imas jednog igraca na terenu ciji je zadatak da po utakmici gurne 2 lopte, jeba ti tu rabotu onda... a kad se uzme u obzir da mu je Davidov zamena, ne pise nam se dobro... Moreira je stvarno doktor za sve te likove... osvojice sam sa Kleom i Krstajicem i Stojkovicem domace prvenstvo... onaj Jovanovic, neiskusan... ima jos mnogo, mnogo da uci... da nam nije Krstajica, bilo bi sranja velikog... Stojkovic, iako sam bio 100% protiv njegovog dovodjenja, ipak ispada kao jedno od najvecih pojacanja... moja greska... Boju su svi izvizdali, a covek je uradio lavovski deo posla... uspevao je da zadrzi loptu u svom posedu cak i kad je bilo 4 protivnicka igraca oko njega... Kleo ponovo nije dobio normalnu loptu... Tomic je zauzimao mesto i samo se pitam ko njega gura u tim... iskreno mislim da je Stanojevic imao malo muda da postavi napadackiju formaciju protiv arsenala, imali bismo dobre sanse, jer su u odbrani rupe... sve u svemu, igramo ligu sampiona i trebamo da uzivamo... bez nekih pritisaka... a sto se domace lige tice, onaj ko misli da Partizan treba da osvoji titulu bez izgubljene utakmice, vara se mnogo... Stanojevicu treba dati sansu da napravi tim, kao sto je Vujosevic imao to u KK... da bi se napravio stabilan tim, potrebno je da se polako sve gradi jedno 5 godina... sa sve uspesima i neuspesima... mada, sumnjam da ova uprava ima stvarnu zelju da napravi nesto tako... samo treba osvojiti domace prvenstvo, to je najbitnije...

Sve si dobro rekao. Ilic je verovatno najbolji tenhicar u domacem prvenstvu, ali nije nigde stigao jer je sav mlitav. Stojkovic nas je spasao x puta, i nadam se da ce njegov ugovor od Sportinga biti otkupljen. Odbrana nam je blagi uzas, sredinu nemamo, a dobre igrace u napadu (Cleo, i donekle Boja) ne mozemo bez sredine da koristimo. Ilijeva treba prodati Mladosti iz Apatina, jer je njegov nivo fudbala tu negde. Sve u svemu, nema nama spasa ako klub nastave da vode ljudi kojima je samo da para stalo. Nadam se da ce se opametiti, i poceti prvi put da grade jednu pravu evropsku ekipu.

E pa drugo je motivisati igraca,a drugo uci u psihu igraca.Stanoje je odlican motivator,tako da mislim da je to maksimalno odradjeno s njegove strane.A sad ulaziti u psihu svakog igraca pojedinacno da bi ga pripremio i rasteretio za utakmicu,to je vec posao za neka strucnija lica.
Sa tom taktikom smo se uspesno suprotstavili Arsenalu,pobedjivali u prvenstvu i tada je valjala,a sad odjednom ne valja :roll: Nemojmo te price...
Za bunker timove iz nase lige nam ni 5 Moreiri ne bi znacilo nista.Zna se kako se igra protiv bunkera.Za to su potrebni bocni igraci,koje mi nazalost nemamo.
Sto se tice Boje i ja sam bio protiv njegovog dolaska,ali je momak za sada opravdao ocekivanja i te konstatacije ti nisu na mestu.I ja bih voleo da vidim nekog kvalitetnijeg igraca,ali ovo je realnost.
Generalno,da zavrsim diskusiju,ja ne razumem stavove pojedinih navijaca Partizana.Ono osnovno sto nas razlikuje od cigana,to je da znamo da bodrimo i podrzimo tim i kad ide lose,za razliku od komsija,koji cim gube odmah zvizde treneru,upravi,igracima,prave od toga tragediju veka.Kontam da grobari sa ovog foruma nisu u fazonu "zapad-semenke-pljuvacina",zato me cudi toliki defetizam posle prvog poraza u sampionatu.Mislim,kad se pobedjuje niko da uputi neki pozitivan komentar,da pohvali igrace,ali zato kad se izgubi,pojedinci kao da cekaju trenutak da mamudisu ovde na forumu.
Taktika sa kojom je Stanojevic krenuo i ova sada nemaju dodirnih tacaka , Partizan je konstantno igrao sa jednim zadnjim veznim Petrovicem i ispred njega Moreira , Ilic i Tomic a u spicu Kleo i Dijara dakle izrazito ofanzivno kao sto je i najavljivao prilikom dolaska .Taktika protiv Vojvodine do sada nije primenjivana niti u jednom mecu jer je igrao sa dva krilna napadaca Ilijevom i Bogunovicem koji na zalost se nisu videli na terenu plus dva zadnja vezna ,ta taktika je imala za cilj pomeranje Ilica sa pozicije desnog vezno sto je igrao u prethodnim mecevima na poziciju pleja dok je Kleo bio potpuno odsecen medju stoperima Vojvodine i sigurno on nije podbacio , naprotiv covek nije mogao nista da uradi u takvoj poziciji
Od odlaska Tosica Partizan nema pravo krilo i mora da igra sa onim sta ima a ako je vec taktika sa Moreirom i Ilicem pokazala se uspesno u prethodnim mecevima do povrede Moreire treba da se i nastavi ,jer ove sezone ce biti potrebni igraci koji se ubacuju iz drugog plana i postizu golove.Na kraju vreme ce pokazati da je ovoj ekipi potreban jedan pokretljiv napadac koji bi cinio tandem sa Kleom i otvarao mu prostor za igru takodje nedostatak pravih krila moze se nadomestiti ukoliko bekovi budu ofanzivniji ali i za to je potrebna odgovarajuca igra srednjeg reda koji treba da im otvore prostor

Taktika sa kojom je Stanojevic krenuo i ova sada nemaju dodirnih tacaka , Partizan je konstantno igrao sa jednim zadnjim veznim Petrovicem i ispred njega Moreira , Ilic i Tomic a u spicu Kleo i Dijara dakle izrazito ofanzivno kao sto je i najavljivao prilikom dolaska .Taktika protiv Vojvodine do sada nije primenjivana niti u jednom mecu jer je igrao sa dva krilna napadaca Ilijevom i Bogunovicem koji na zalost se nisu videli na terenu plus dva zadnja vezna ,ta taktika je imala za cilj pomeranje Ilica sa pozicije desnog vezno sto je igrao u prethodnim mecevima na poziciju pleja dok je Kleo bio potpuno odsecen medju stoperima Vojvodine i sigurno on nije podbacio , naprotiv covek nije mogao nista da uradi u takvoj poziciji
Od odlaska Tosica Partizan nema pravo krilo i mora da igra sa onim sta ima a ako je vec taktika sa Moreirom i Ilicem pokazala se uspesno u prethodnim mecevima do povrede Moreire treba da se i nastavi ,jer ove sezone ce biti potrebni igraci koji se ubacuju iz drugog plana i postizu golove.Na kraju vreme ce pokazati da je ovoj ekipi potreban jedan pokretljiv napadac koji bi cinio tandem sa Kleom i otvarao mu prostor za igru takodje nedostatak pravih krila moze se nadomestiti ukoliko bekovi budu ofanzivniji ali i za to je potrebna odgovarajuca igra srednjeg reda koji treba da im otvore prostor

Ja zaista ne znam o cemu ti govoris:dontunderstand: Da li mi govorimo o prosloj ili ovoj sezoni?Ako govorimo o prosloj,ta tema je lockovana :mrgreen: Sto se tice ove sezone,mi smo konstantno igrali sa dva zadnja vezna i pobedjivali i u sampionatu,i u Evropi(samo sto je na pocetku sezone Dr.Mo igrao na toj poziciji sa Racom,a sad je tu Kamara).Sto se krila tice,tu je izvrsena rotacija i Bogun je zamenio Tomica protiv Vojvodine u startnih 11.Nikakva promena taktike tu nije izvrsena.I Ilic nikad nije igrao po desnoj,nego po levoj strani.Ti kao da si prespavao dosadasnji deo sezone i sad analiziras igru na osnovu jednog meca i poraza.

Ja zaista ne znam o cemu ti govoris:dontunderstand: Da li mi govorimo o prosloj ili ovoj sezoni?Ako govorimo o prosloj,ta tema je lockovana :mrgreen: Sto se tice ove sezone,mi smo konstantno igrali sa dva zadnja vezna i pobedjivali i u sampionatu,i u Evropi(samo sto je na pocetku sezone Dr.Mo igrao na toj poziciji sa Racom,a sad je tu Kamara).Sto se krila tice,tu je izvrsena rotacija i Bogun je zamenio Tomica protiv Vojvodine u startnih 11.Nikakva promena taktike tu nije izvrsena.I Ilic nikad nije igrao po desnoj,nego po levoj strani.Ti kao da si prespavao dosadasnji deo sezone i sad analiziras igru na osnovu jednog meca i poraza.

Kao prvo ti govoris o taktici i serijama pobeda Stanojevica od kada je dosao na poziciju trenera Partizana tako da ja sasvim logicno se vracam unazad od trenutka njegovog dolaska .Drugo jedno je kada Moreira krece sa pozicije zadnjeg veznog jer tokom utakmice covek daleko vise ucestvuje u kreiranju akcija i lako moze da se transformise u napad a sasvim drugo kada tu startuje Smiljanic,Petrovic ili Kamara koji i jesu defanzivci Moreira to svakako nije .Bogunovic i Tomic nemaju nista slicno i razliciti su profili igraca , tako da ubacivanjem Bogunovica formacija je vise bila sa dva krilna napadaca. Tacno pogresio sam u vezi Ilica ,igrao je levo medjutim nije u tome poenta vec u promeni pozicija ,,dakle izvlacenjem Ilijeva i Bogunovica na krila pomeren je Ilic u sredinu .Ne brini nista ja nisam prespavao moguce je samo da ti bukvalno sagledavas neke stvari

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pobedom u Apatinu – 6:0.
Golove za 'crno-bele', koji nisu imali problema sa srpskoligaškom ekipom Mladosti, postigli su Kleo i Babović po dva, Šćepović i Davidov. Osmina finala Kupa igraće se za tri nedelje.
Igralo se uz jak vetar a 'crno-beli' su u prvih dvadesetak minuta imali incijativu ali ne i zrele prilike da postignu gol.
Polovinom prvog dela igre Ilić je 'izbacio' Šćepovića, ovaj poslao loptu ka Kleu a Brazilac pogodio za vođstvo gostiju – 0:1, 25. minut.
U 35. minutu Bogunović je proigrao Klea, ovaj centrirao ka Šćepoviću, a mladi napadač 'crno-belih' lobovao Grbića – 0:2, 35. minut.
Partizan je do poluvremena mogao i do trećeg gola ali su priliku imali i domaći fudbaleri, posle kornera i pokušaja Peruničića Medo je loptu izbacio sa gol-linije. Na odmor se otišlo sa rezultatom 2:0.
U prva tri minuta nastavka Partizan je brzo postigao dva gola. Šćepović je poslao loptu 'u prostor', Kleo lako prevario golmana – 0:3, 47. minut.
Minut kasnije dugačka lopta u kazneni prostor, sada Babović vara Grbića – 0:4, 48. minut.
Partizan je u nastavku imao nekoliko prilika a u poslednjih 15 minuta su 'crno-beli' potpuno 'primirili igru' i čekali kraj.
I u takvoj igri viđena su dva gola, Šćepović je dodao Davidovu, ovaj 'sačekao golmana' i oštrim udarcem ubacio loptu u gol – 0:5, 79. minut.
Posle toga Davidov je uposlio Babovića a ovaj sa 16 metara šutirao – 0:6, 83. minut.
Igralo se pred oko 2.000 gledalaca.
ПАРТИЗАН: Радиша Илић, Стевановић, Давидов, Јовановић, Станковић, Камара (од 77. Илисић), Бабовић, Саша Илић (од 54. Мунћан), Богуновић, Шћеповић, Клео (од 51. Аксентијевић).

Raduje me sto su sve sami napadaci strelci golova jer to znaci da napad radi kako treba. Jeste da Apatinci nisu merilo ali opet...

Poslednja izmena:
Kao prvo ti govoris o taktici i serijama pobeda Stanojevica od kada je dosao na poziciju trenera Partizana tako da ja sasvim logicno se vracam unazad od trenutka njegovog dolaska .Drugo jedno je kada Moreira krece sa pozicije zadnjeg veznog jer tokom utakmice covek daleko vise ucestvuje u kreiranju akcija i lako moze da se transformise u napad a sasvim drugo kada tu startuje Smiljanic,Petrovic ili Kamara koji i jesu defanzivci Moreira to svakako nije .Bogunovic i Tomic nemaju nista slicno i razliciti su profili igraca , tako da ubacivanjem Bogunovica formacija je vise bila sa dva krilna napadaca. Tacno pogresio sam u vezi Ilica ,igrao je levo medjutim nije u tome poenta vec u promeni pozicija ,,dakle izvlacenjem Ilijeva i Bogunovica na krila pomeren je Ilic u sredinu .Ne brini nista ja nisam prespavao moguce je samo da ti bukvalno sagledavas neke stvari

Aha,onda se malo nismo razumeli :D Ali ostajem pri svom stavu,posto su se pobede nastavile i ove sezone,bez Dijare i bez Moreire.
Tacno je da je Moreira ofanzivniji igrac od Kamare ili Smiljanica,ali se definitivno slabije snalazi na toj poziciji zadnjeg veznog,posebno u defanzivi(sto je bilo vidljivo na pocetku sezone).A DM je jako specificna pozicija gde trebaju igraci dobri i u defanzivi i u ofanzivi(recimo Raca je igrac koji je najblizi tom profilu;e sad sto on ima bezbroj drugih mana,to je vec neka druga prica).
Moj stav je da Ilic i Doktor guse jedan drugog u igri i igraju jedan na ustrb drugog.To je slicno kao Kleo i Dijara prosle sezone.Oko Dijare se sve vrtelo na ustrb Klea,koji je eksplodirao ove sezone kada je poceo da dobija vise lopti u igri.
Tako je bio i sa Doktorom i Saletom.Prosle sezone je Mo bio taj glavni igrac oko kog se sve vrtelo,a Sale je bio neprimetan.Ove sezone je Mo u Saletovoj senci.
Oko Boguna i Tomica ne zelim da nastavljam diskusiju,jer je uzaludno pricati o dva budaka.To je kao kad sam se ja raspravljao sa pojedincima da li Ilijev igra krilo ili napadaca.Tako da se sve svodi na ono,sta je starije:kokoska ili jaje?

stojkovic%20debi%20partizan%20ss%20krop.jpg

Saopštenje navijačke grupe Grobari Jug

13. 10. 2010.
grb_GrobariJug1.jpg
Osuđujemo incidente i nаpаdа nа nаšeg golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа koji je bio žrtvа orgаnizovаnog delovаnjа ljudi kojimа srpski grb ništа ne predstаvljа. Nа prekinutoj utаkmici Itаlijа - Srbijа u Đenovi nije bilo Grobаrа, mаdа smo svesni činjenice dа postoji grupа ljudi kojimа je izuzetno krivo što nаvijаči Pаrtizаnа nisu bili аkteri ove srаmote, kаo ni one od 10.10.2010.g. Isto tаko znаmo dа te ljude neće sprečiti dа Grobаrimа prilepljuju rаzne etikete bez аrgumenаtа i dokаzа, jer sve je to u cilju dа bi se pojаčаo pritisаk nа ustаvni sud koji dаnаs zаsedа povodom zаbrаne nаvijаčkih grupа. Posebno nаs zаbrinjаvа tаjming ove bruke u Itаliji, koji će imаti negаtivne posledice nа ceo nаvijаčki pokret u Srbiji. Sve ovo ide nа ruku opciji kojа izjednаčаvа nаvijаče i huligаne.

Pozivаmo celokupnu sportsku jаvnost dа podrži golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа, koji je golmаn srpske reprezentаcije i koji je žrtvа ljudi kojimа su sujetа i kompleksi isprovocirаli njihovo prаvo lice u cilju hrаnjenjа sopstvenog egа.

Grobari Jug

Podrška!

13. 10. 2010.
stojkovic.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back