E pa drugo je motivisati igraca,a drugo uci u psihu igraca.Stanoje je odlican motivator,tako da mislim da je to maksimalno odradjeno s njegove strane.A sad ulaziti u psihu svakog igraca pojedinacno da bi ga pripremio i rasteretio za utakmicu,to je vec posao za neka strucnija lica.
Sa tom taktikom smo se uspesno suprotstavili Arsenalu,pobedjivali u prvenstvu i tada je valjala,a sad odjednom ne valja

Nemojmo te price...
Za bunker timove iz nase lige nam ni 5 Moreiri ne bi znacilo nista.Zna se kako se igra protiv bunkera.Za to su potrebni bocni igraci,koje mi nazalost nemamo.
Sto se tice Boje i ja sam bio protiv njegovog dolaska,ali je momak za sada opravdao ocekivanja i te konstatacije ti nisu na mestu.I ja bih voleo da vidim nekog kvalitetnijeg igraca,ali ovo je realnost.
Generalno,da zavrsim diskusiju,ja ne razumem stavove pojedinih navijaca Partizana.Ono osnovno sto nas razlikuje od cigana,to je da znamo da bodrimo i podrzimo tim i kad ide lose,za razliku od komsija,koji cim gube odmah zvizde treneru,upravi,igracima,prave od toga tragediju veka.Kontam da grobari sa ovog foruma nisu u fazonu "zapad-semenke-pljuvacina",zato me cudi toliki defetizam posle prvog poraza u sampionatu.Mislim,kad se pobedjuje niko da uputi neki pozitivan komentar,da pohvali igrace,ali zato kad se izgubi,pojedinci kao da cekaju trenutak da mamudisu ovde na forumu.