ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cigani nastavljaju da muljaju

Zvezda uklanja sedišta sa južne tribine pred derbi

Crveno - beli pokušavaju da smanje štetu, ali i opasnost od korišćenja stolica u sukobima. Manji kapacitet južne tribine.
Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je danas uklanjanje sedišta sa južne tribine svog stadiona.

Cilj kluba je da smanji moguću finansijsku štetu pred derbi sa bPartizanom, ali i opasnost od korišćenja sedišta u potencijalnim sukobima.

Crveno-beli su takođe smanjili kapacitet južne tribine pošto su ogradama odvojili delove ka istočnom i zapadnom delu stadiona da bi u tom prostoru mogli da se smeste pripadnici policije.

Derbi Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da se igra 23. oktobra.

Pa nije, meni je to odavno palo na pamet da se sklanjaju stolice na jugu ili severu kada je derbi u pitanju. Uvek navijaci polome stolice ili ih zapale na tudjem stadionu. I zasto rizikovati sigurnu stetu kada mozes da je maksimalno smanjis.

Pa sto ne skone stolice na severu,nego samo na jugu? Sve je to alibi da bi se smanjili broj grobara na derbiju...

Pa sto ne skone stolice na severu,nego samo na jugu? Sve je to alibi da bi se smanjili broj grobara na derbiju...

Lupaš da to nije normalno!
Lepo je Decky Nis napisao da je bolje tako uvek raditi (i mi i vi) jer smo bili svedoci šta se poslednjih godina dešavalo za vreme derbija kada je bilo lomljenja i paljenja stolica.Čuo sam da samo jedna stolica vredi preko 40 eura.

Nece navijaci CZ-a da polupaju sopstveni stadion. Kao sto nece ni Grobari svoj. Ali Grobari na Marakani garantovano ima da lome stolice i da ih pale isto kao sto bi to radili i Cigani na JNA. Preventivno je bolje skinuti stolice a i vise navijaca mogu stati na tribini ako nema stolica.

Nece navijaci CZ-a da polupaju sopstveni stadion. Kao sto nece ni Grobari svoj. Ali Grobari na Marakani garantovano ima da lome stolice i da ih pale isto kao sto bi to radili i Cigani na JNA. Preventivno je bolje skinuti stolice a i vise navijaca mogu stati na tribini ako nema stolica.

Uh,njih mnogo zabole za stolice.Kad su mogli da samaraju svoje igrace,oko stolica ne verujem da ce da se potresu...I ovo sa pandurima treba da se odradi i na severu

Poslednja izmena:
Delije su opsednute Stojkovicem ne znam samo dokle ce,a grobari su me razocarali ovim dupelizackim saopstenjima..smeta im sto cigani napadaju Stojkovica a zaboravili su sta su oni radili sa Gurovicem,zaboravili su da je Guroviceva zena trudna morala da bude pod prismotrom policije 24 sata!I jedni i drugi su bruka Srbije!Lepo je biti Firmas,ne znate koliko!

Delije su opsednute Stojkovicem ne znam samo dokle ce,a grobari su me razocarali ovim dupelizackim saopstenjima..smeta im sto cigani napadaju Stojkovica a zaboravili su sta su oni radili sa Gurovicem,zaboravili su da je Guroviceva zena trudna morala da bude pod prismotrom policije 24 sata!I jedni i drugi su bruka Srbije!Lepo je biti Firmas,ne znate koliko!

Sto se tice slucaja Gurovica,nikad niko nije ni pokusao da ga fizicki ugrozi...To sto je on navukao mrznju Grobara,to je zato sto je u svakom svom intervjuu,kao i na parketu,provocirao Partizan i njihove navijace...Stojkovic je fizicki napadnut(tj.pokusali su da ga fizicki napadnu),a nijednom svojom izjavom nije isprovocirao navijace iz komsiluka.Velika je razlika izmedju ta dva slucaja.Ni Grobari nisu cvecke naravno,ali ovo je vrhunac mrznje sto se radi prema Stojkovicu

Sto se tice slucaja Gurovica,nikad niko nije ni pokusao da ga fizicki ugrozi...To sto je on navukao mrznju Grobara,to je zato sto je u svakom svom intervjuu,kao i na parketu,provocirao Partizan i njihove navijace...Stojkovic je fizicki napadnut(tj.pokusali su da ga fizicki napadnu),a nijednom svojom izjavom nije isprovocirao navijace iz komsiluka.Velika je razlika izmedju ta dva slucaja.Ni Grobari nisu cvecke naravno,ali ovo je vrhunac mrznje sto se radi prema Stojkovicu

Pazi ja se slazem da su Delije prevazisle svaku granicu ali sam upravo hteo da naglasim to da ni vi niste cvecke i nemate pravo da ih napadate,uostalom i Stojkovic daje kojekakve izjave bez preke potrebe,evo i juce je dao izjavu grobari hvala so postojite bla bla..neka ostavi to postrani i saceka da prodje sve ovo!A delije misle sto ih je najvise u Srbiji da je ova zemlja njihova..e pa varaju se!A sa vase strane mi se nije svidelo kad ste protiv estonije sa juga pevali grobarske pesme..to ide vama na cast!

http://www.partizan.net/srpski.html

Zašto ćutite
13.10.2010

Čitajući razne novine i web sajtove neupućen čovek bi zaista pomislio da su incidente u Italiji napravili "navijači Srbije". Dakle, i navijači zvezde i Partizana, Rada, OFK, Smedereva... ... Činjenica je sasvim drugačija. Incidente u Italiji su napravili isključivo navijači Crvene zvezde i to njihova prva ekipa sa severa. Navijači Partizana sa ovim nemaju apsolutno ništa i molili bih novinare da nas ne stavljaju u isti koš sa ovim kretenima.

Osoba koja je vodila napad je uhapšena posle prekida utakmice. On je pronađen dok se krio u prtljažniku jednog od autobusa koji su bili parkirani ispred stadiona. Prema informacijama italijanske policije reč je o Ivanu Bogdanovu, jednom od vođa Ultras.

Razlog svega ovoga je sasvim jasan. Destabilizacija FSS i smena Karadžića. Već duže vreme se vodi rat na relaciji Crvena zvezda vs FSS. Naravno, ne računajući preiod kada im je FSS dao stotine hiljada evra da bi preživeli i uopšte počeli ovu sezonu.

Dovoljno je prisetiti se svih zvaničnih obaveštenja koja su stizala iz tabora crveno-belih, a onaj o Kosovu je legendaran. Ne tako davno izašlo je sasvim novo obaveštenje za javnost gde se napominje da će Crvena zvezda sigurno biti prva ako sve bude regularno. Naravno kad oni kažu "regularno" zna se na šta misle. Kao pre! Haos na tribinama, tuče po gradu, nameštanje utakmica, napadi na naše sportiste, podmićivanje sudija... ... i gle čuda, zvezda je zaista na prvom mestu! Znači, sada je sve regularno!

Za kraj, zaista je interesantno uporediti ova dešavanja sa onim u košarci od pre nekoliko godina, kada je Partizan prelomio i postao jedina dinastija u ovoj državi a zvezdini huligani pravili nerede u Pioniru. Ko je onda vodio KK Crvena zvezda, a ko se danas nalazi u FKCZ? A gde će kruška da padne nego ispod kruške.

Pazi ja se slazem da su Delije prevazisle svaku granicu ali sam upravo hteo da naglasim to da ni vi niste cvecke i nemate pravo da ih napadate,uostalom i Stojkovic daje kojekakve izjave bez preke potrebe,evo i juce je dao izjavu grobari hvala so postojite bla bla..neka ostavi to postrani i saceka da prodje sve ovo!A delije misle sto ih je najvise u Srbiji da je ova zemlja njihova..e pa varaju se!A sa vase strane mi se nije svidelo kad ste protiv estonije sa juga pevali grobarske pesme..to ide vama na cast!

Hm, pa pazi.... Grobari pevaju svoje pesme uvek, nije to bilo prvi put pa da im se nesto zamera. A sto se Stojketove izjave tiche, jes malo degute al ga kapiram skroz, covek mora nedje glavu da skloni.... ko ce da ga zastiti? Drzava? Murija? Teshko.

Konačno Moreira!

"Mo" se vraća u tim sutra protiv Smedereva. Odigrao veći deo meča za Gvineju Bisao u Angoli i sigurno će početi duel sa "oklopnicima". Glavobolja Stanojevića uzrokovana kombinacijom povreda i suspenzija. Pod znakom pitanja Kleo i Stojković...

moreira18043020100714150513.jpg

Ako se ne varamo, poslednji meč koji je Portugalac počeo je susret sa Anderlehtom. Od tada je povređen ili uvređen, kako tvrde "dobro informisani".

Nije sve u redu na relaciji igrač - uprava, kamen spoticanja je najveći ugovor u srpskom fudbalu, ali Moreira tvrdi da nije folirao povredu i da nije mogao da igra.

Sada je izgleda sve u redu, zemlja iz koje je poreklom, Gvineja Bisao ga je promovisala u reprezentativca, protiv Angole je bio u startnoj postavi.

"Dobio je udarac, ali je sve u redu. Spreman je i igraće protiv Smedereva", potvrdio je Stanojević.

Partizan će sutra istrčati u kombinovanom sastavu, nema Krstajića, Miljkovića, Tomića zbog povreda, odnosno suspenzija. Klupski lekar je preporučio da se odmori Kleo, Stojkoviću je ostavljeno da sam odluči hoće li braniti, a ni Pjer Boja nije još maksimalno spreman.

Reprezentativci su se vratili, Savić i Lazevski su igrali za svoje nacionalne selekcije, verovatno su i umorni.

Stvari oko sastava biće verovatno jasnije danas, nakon konferencije za štampu Aleksandra Stanojevića.

Konacno se vraca Doktor...Stojkovic na golu...

Pa šta treba da izjavi? Hvala cigani tucite me opet!
Normalno je da se zahvali ljudima koji su mu pružili podršku.

Neka Delije izjavljuju sta zele pa neka i pozivaju na linc ali ne smeju da napadaju nikoga. Stojkovic je izjavio da mu prija podrska Grobara i to je odmah provokacija za Cigane. Ima 25 utakmica za CZ a prikazali su ga kao Vuka Brankovica. Uskoro ce imati vise nastupa za Partizan... Kako se ljudi pale na takve stvari uopste mi nije jasno. I Mrdja je igrao za Zvezdu pa za Vojvodinu i opet je izjavljivao da je Ciganin, i sta su Firmasi trebali da mu urade? Da ga obese.

Nismo mi cigani pa da lincujemo igrace zbog toga sto su presli u drugi klub,suvise su sebi dali za pravo!Mislim da bi i derbi mogao da se origra bez publike ili da bude pusten samo zapad i istok u prodaju uz puno prisustvo policije iz bezbednosnih razloga!

Zasto da se igra bez publike? Za koga se onda igra fudbal. Za ptice? Neka budu navijaci ali da ih svuku do gole koze pre nego udju na tribinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back