ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo procitah na U- 92 tekst pod naslovom : HRABRI partizan CASNO izgubio od arsenala 1 : 3 .

u cemu se tacno ogleda ta hrabrost ? jesu li ova arsenalova deca , koja mahom igraju za njihov drugi tim , izasla sa pistoljima na nase gologrude momke ? ili ih je bilo 121 na nasih junackih 11 ? ono sto sam ja video je defetisticka , inferiorna igra partizana i zasluzena ( a trebala je biti i ubedljivija ) pobeda svaba iz engleske ! :rtfm:

u sred beograda , igramo bunker k`o poslednje ****** , izgubimo sa 1:3 i padaju cestitke ! :rtfm: alo ! :rtfm: za sta ? :rtfm:

Poslednja izmena:
upravo procitah na U- 92 tekst pod naslovom : HRABRI partizan CASNO izgubio od arsenala 1 : 3 .

u cemu se tacno ogleda ta hrabrost ? jesu li ova arsenalova deca , koja mahom igraju za njihov drugi tim , izasla sa pistoljima na nase gologrude momke ? ili ih je bilo 121 na nasih junackih 11 ? ono sto sam ja video je defetisticka , inferiorna igra partizana i zasluzena ( a trebala je biti i ubedljivija ) pobeda svaba iz engleske ! :rtfm:

u sred beograda , igramo bunker k`o poslednje ****** , izgubimo sa 1:3 i padaju cestitke ! :rtfm: alo ! :rtfm: za sta ? :rtfm:

E sine,oladi malo i sledeci put obrisi djozluke.Muka mi je vise od takvih koji samo pljuju i baksuziraju i kojima nikad nista ne valja,nego su samo oni najpametniji i oni znaju najbolje

nema mesta za zaljenje, a jos manje za neke cestitke
izgubiti sa 2 gola razlike kuci ne moze da bude zadovoljavajuce, na zalost sa ovakvim igrackim kadrom, gde je pola tima Kleo, ne moze se bolje
igraci su se borili, trcali mnogo (to bi trebalo da se podrazumeva, ali svi znamo kako je to izgledalo prethodne dve godine), relativno dobro stajali na terenu veci deo meca tako da ne mogu da budem razocaran igrom
Stojkovic, vrlo dobar
Krstaja, solidan, ipak vise nije ni on za vrhunski fudbal, al je nazalost najbolji stoper u Partizanu
Jovanovic, izgledao najgluplje na terenu, napravio penal, dobio crveni, skino loptu sa gol linije, na ocekivanom nivou
Lazevski, neprimetan, na svom nivou
Stevanovic, srlja, zakucava se, da ga onaj nije oborio u kaznenom on ne bi znao sta ce sa loptom
Kamara, ima tu potencijala, kad zaigra kako treba otici ce
Raca, pustili su ga da nam on organizuje napade, na 3 losa poteza jedan dobar, ulaskom Smiljanica smo dodatno pali, tako da Raca i nije bio los
Ilic potpuno zatvoren, imao dva pasa i jedan prodor, popunjavao rupe u nasoj defnazivi, ali to nije njegov posao
Boja, strvina, za dlaku bolji od Ilijeva
Tomic, za njim treba zalupiti vrata
Kleo, dobar koliko je to moguce u ekipi gde jedino on uz Stojkovica ima kvalitet za LS
sa ovim timom je cudo sto smo se plasirali u LS, realno je da uzmemo bod u grupi jer se ova Braga raspada, sve preko toga je cist car

klub : mafijasko udruzenje

tim : los , slab ; tacno onakav kakav su ovi mafijasi i pravili

trener : neskolovani , neiskusni , pozer , frazer , jak na recima , a ekipa mu na terenu stoji k`o moj k**** na vetru

igra : kukavicka , bedna , slaba , ( u skladu sa mogucnostima nikakvog igrackog kadra , rekreativca na klupi , i mafijaske uprave ).

zakljucak : aman ljudi ,. dal ste normalnni , da cestitate na porazima :rtfm: zalaganje i zelja se podrazumevaju ( mada je i to kod nas postalo nesto neobicno ) . cestitke zasluzuju oni koji ostvaruju neke rezultate.

mogu da razradim ovu moju tezu : zasto nije doveden nijedan igrac kada su shvatili da su ( nicim izazvano ) upali u ligu sampiona , kakvi su igraci raca , tomic , iliev i boya ... itd , itd ? gde je koji k**** i sta radi moreira ? ako me neko bude izazvao da to uradim .

rezultat : ocekivan , razocaravajuci , ali jedino moguc .

GROBAR

vecina stvari stoji, ali za Stanoju se ne slazem da je "pozer, frazer, jak na recima", a da ne valja
on iz ove ekipe izvlaci maksimum, ovo je njen maksimum i to je to
da kojim slucajem igramo Premier, spansku, italijansku ili nemacku ligu sa ovom ekipom, verovatno bi mogli da izborimo opstanak, ali nista vise od toga
zato je rezultat ocekivan i samim tim ne moze da bude razocaravajuci

nema mesta za zaljenje, a jos manje za neke cestitke
izgubiti sa 2 gola razlike kuci ne moze da bude zadovoljavajuce, na zalost sa ovakvim igrackim kadrom, gde je pola tima Kleo, ne moze se bolje
igraci su se borili, trcali mnogo (to bi trebalo da se podrazumeva, ali svi znamo kako je to izgledalo prethodne dve godine), relativno dobro stajali na terenu veci deo meca tako da ne mogu da budem razocaran igrom
Stojkovic, vrlo dobar
Krstaja, solidan, ipak vise nije ni on za vrhunski fudbal, al je nazalost najbolji stoper u Partizanu
Jovanovic, izgledao najgluplje na terenu, napravio penal, dobio crveni, skino loptu sa gol linije, na ocekivanom nivou
Lazevski, neprimetan, na svom nivou
Stevanovic, srlja, zakucava se, da ga onaj nije oborio u kaznenom on ne bi znao sta ce sa loptom
Kamara, ima tu potencijala, kad zaigra kako treba otici ce
Raca, pustili su ga da nam on organizuje napade, na 3 losa poteza jedan dobar, ulaskom Smiljanica smo dodatno pali, tako da Raca i nije bio los
Ilic potpuno zatvoren, imao dva pasa i jedan prodor, popunjavao rupe u nasoj defnazivi, ali to nije njegov posao
Boja, strvina, za dlaku bolji od Ilijeva
Tomic, za njim treba zalupiti vrata
Kleo, dobar koliko je to moguce u ekipi gde jedino on uz Stojkovica ima kvalitet za LS
sa ovim timom je cudo sto smo se plasirali u LS, realno je da uzmemo bod u grupi jer se ova Braga raspada, sve preko toga je cist car
Zvezdina deca...:mrgreen:

klub : mafijasko udruzenje

tim : los , slab ; tacno onakav kakav su ovi mafijasi i pravili

trener : neskolovani , neiskusni , pozer , frazer , jak na recima , a ekipa mu na terenu stoji k`o moj k**** na vetru

igra : kukavicka , bedna , slaba , ( u skladu sa mogucnostima nikakvog igrackog kadra , rekreativca na klupi , i mafijaske uprave ).

zakljucak : aman ljudi ,. dal ste normalnni , da cestitate na porazima :rtfm: zalaganje i zelja se podrazumevaju ( mada je i to kod nas postalo nesto neobicno ) . cestitke zasluzuju oni koji ostvaruju neke rezultate.

mogu da razradim ovu moju tezu : zasto nije doveden nijedan igrac kada su shvatili da su ( nicim izazvano ) upali u ligu sampiona , kakvi su igraci raca , tomic , iliev i boya ... itd , itd ? gde je koji k**** i sta radi moreira ? ako me neko bude izazvao da to uradim .

rezultat : ocekivan , razocaravajuci , ali jedino moguc .

GROBAR

Mislim da sam shvatio sta hoces da kazes. I ja to cesto pomislim. Ali ovde nema mesta za to . Nemojte da mislite da sad preterujem, ali smatram da je za nas najtezi protivnik iz najjaceg sesira Arsenal, uz Barselonu. Smatram da sve ostale velike klubove mozemo da iznenadimo, da uz cvrstu igru i atmosferu otkinemo bod, ali protiv ovih ne moze, a razlog je stil igre. Mnogo dodavanja, kratkih pasova, vrhunska tehnika. Smatram, iako je trenutno recimo Inter jaci od Arsenala, vece sanse bismo imali protiv njega.

Stvarno ne vidim cime ste zadovoljni sinocnom utakmicom, da se rezervni tim sa klincima poigrava 90 minuta, da Partizan nema igru, ne postoji vezni red. Da Stojkovic nije slucajno odbranio dve lopte u prvom poluvremenu. Prva situacija, nije pogledao loptu, vec ga pogodila, druga situacija, pogodila ka u stopalo(sreca sto je visok), bila bi petarda lagano.

Mozete da me pljujete, ali budite realni

Ni ja ne vidim nikakav razlog za zadovoljstvo. Sad se tek vidi koliko je naša liga slaba kada Partizan u njoj dominira. A kakav je Partizan videli smo sinoć. Ono je najgora odbrana koju sam gledao na međunarodnim utakmicama u poslednje vreme. Jedino što je sprečavalo Arsenal da da gol kad god hoće je Stojković. Da njega nije bilo pukla bi petarda i to najmanje.

Pazi drugi gol: spori napad, višak na krilu, pri tome im ni taj višak ne treba, centaršut neometan, šut glavom neometan, Stojković odbija, novi šut glavom i gol. Pa je l' postoji tu neka odbrana? Mislim, raspravljati da li je gori Jovanović ili Stevanović je bez veze.

Vezni red ne postoji pošto mora da popunjava rupe u odbrani. Kleo i Boja još i dobri kad se uzme u obzir koliko su samii kako paze na njih. Naročito je Boja bio solidan jer nije bežao o duela i tu i tamo je neki i dobio.

Jedino što možemo da se požalimo na suđenje. Jovanović isključen više nego prestrogo. Ne znam da li se sećate da je i protiv Olimpika iz Marseja u Marseju Partizanu isključen igrač, onako za svaki slučaj.

I na kraju još kažu da treba da budemo srećni. Zašto? Što je proradio reflektor?

Ni ja ne vidim nikakav razlog za zadovoljstvo. Sad se tek vidi koliko je naša liga slaba kada Partizan u njoj dominira. A kakav je Partizan videli smo sinoć. Ono je najgora odbrana koju sam gledao na međunarodnim utakmicama u poslednje vreme. Jedino što je sprečavalo Arsenal da da gol kad god hoće je Stojković. Da njega nije bilo pukla bi petarda i to najmanje.

Pazi drugi gol: spori napad, višak na krilu, pri tome im ni taj višak ne treba, centaršut neometan, šut glavom neometan, Stojković odbija, novi šut glavom i gol. Pa je l' postoji tu neka odbrana? Mislim, raspravljati da li je gori Jovanović ili Stevanović je bez veze.

Vezni red ne postoji pošto mora da popunjava rupe u odbrani. Kleo i Boja još i dobri kad se uzme u obzir koliko su samii kako paze na njih. Naročito je Boja bio solidan jer nije bežao o duela i tu i tamo je neki i dobio.

Jedino što možemo da se požalimo na suđenje. Jovanović isključen više nego prestrogo. Ne znam da li se sećate da je i protiv Olimpika iz Marseja u Marseju Partizanu isključen igrač, onako za svaki slučaj.

I na kraju još kažu da treba da budemo srećni. Zašto? Što je proradio reflektor?

Treba da budemo srećni jer ove sezone niko nije obećavao LŠ. Plan je bio da se za 3 sezone napravi ekipa koja može da uđe u LŠ.
Slažem se da je bilo grešaka i igrača koji se nisu vidjeli na terenu, ali svi treba da shvatimo da Arsenal sa kakvim god timom da igra 10 puta je skuplji od nas. Svake godine igraju LŠ i doguraju daleko, a ekipama koje su po rejtingu bolje od njih znali su da daju po 3 komada.
Naša realnost je Braga i sa njom ćemo se boriti za treće mjesto kao 2003 sa Olimpikom.

Treba da budemo srećni jer ove sezone niko nije obećavao LŠ. Plan je bio da se za 3 sezone napravi ekipa koja može da uđe u LŠ.
Slažem se da je bilo grešaka i igrača koji se nisu vidjeli na terenu, ali svi treba da shvatimo da Arsenal sa kakvim god timom da igra 10 puta je skuplji od nas. Svake godine igraju LŠ i doguraju daleko, a ekipama koje su po rejtingu bolje od njih znali su da daju po 3 komada.
Naša realnost je Braga i sa njom ćemo se boriti za treće mjesto kao 2003 sa Olimpikom.

Ne znam ali vecina ovde ne moze da shvati da nasi igraci ne mogu da izdrze da trce svih 90 minuta. 60-65 minuta je max sto mogu da izdrze. Ne mogu da zamislim sta bi se desilo da je Arsenal igrao onako kako igra u engleskom prvenstvu.

Mislim da Partizan nema sta da trazi protiv Brage. Ako se uzme makar 1 bod bice uspeh.

Pre početka utakmice došlo je do iznenađujućeg razvoja događaja, s obzirom na to da je nestala struja na stadionu i do prvog minuta su samo dva reflektora bila usposobljena da rade.
Kako javlja engleski sajt Gol, fudbaleri Arsenala su morali da upotrebljavaju svetlost sa mobilnih telefona kako bi se videli i pripremili za meč u mraku.

da podsetim da je pre samo par nedelja EPS postao jedan od vaznijih sponozra Partizana (spoominje se 800.000 evra) i onda ovakva bruka!

komentar na ovo?

ova tekma sa arsenalom je samo povod za moja 2 ostra posta a razlozi su ... pa , skoro 30 god. pracenja fulanja fk partizan u evropi , od usranih albanaca , namestanja sa romom , onim tikvama , itd , itd...

a ove god. " uprava " je napravila tim koji je trebao da izgubi sve utakmice u ligi evrope ( ako bi se plasirali ). mislim , dovesti golmana , koji je prosli put oteran iz partizana u BORAC IZ CACKA zato sto nije primio 5 komada samo u utakmicama u kojima nije branio je najbolji pokazatelj kakav su tim pravili .

poslednji put kad smo igrali LS kuci smo igrali nereseno sa portom koji je te godine sa murinjom osvojio takmicenje , sa marseljem koji je osvojio kup uefa i sa realom koji smo nabili u 16 , nisu sutnuli na gol , i samo ih je luda sreca spasila ( i sale ilic ) da ne prime bar 2 kom .

o stanojevicu : zasto mu igra raca - izgubicu svaki duel ( pa i onaj u kom ne ucestvujem ) , tomic - mogu da predriblam samo sebe , dokle ce vise da se p ichkara sa moreirom koji bi sa medom , ilicem i jos jednim borbenim igracem ( valjda ce konacno lola da skine 10 kila i da bude igrac kakav moze da bude ) mogao da drzi tu sredinu terena i da napravi tu neophodnu razliku , da mozemo da damo gol i bez kleovih individualnih poteza ?

sta cemo ove god uraditi ? izgubiti svih 6 , pa reci , mi smo igrali LS . hebes takvo ucestvovanje .

Poslednja izmena:
Jasno je da ovaj tim Partizana tesko moze da igra bez Moreire , takodje dosta skripi u odbrani pogotovo je Jovanovic slab .Pokazalo se da je steta sto nije doveden ozbiljniji napadac umesto Boje koji je i za nase uslove prosek i sem snage nema drugih kvaliteta .Kamara je bio solidan ,Ilic takodje dobar kao i Kleo dok je Tomic po obicaju bio neprimetan .Na ruku Partizanu kao sam i ranije tvrdio ide poraz Brage kuci jer jedino sa njima Partizan moze da se nosi i eventualno prezimi u Evropi sto bi bio odlican rezultat .Sanse za 3 mesto su realne pod uslovom da se ubaci Moreira u tim

Svaki komentar je suvišan.

Jedino što mogu da kažem je da se Partizan nije obrukao sinoć, a nemam želju ni da pomislim šta bi bilo da je Arsenal bio u kompletnom sastavu.

slazem se ali nepricam o igri Partizana, pricam o tome da je EPS platio reklamu i onda se obrukao ovako! zamisli da Coca Cola napravi nesto ovako u svom marketingu sta b ise desilo? kakve bi reakcije bile?
da li mislite da je to stvarno bilo slucajno? ovakve stvari se desavaju samo kad se igraju neki istorijski mecevi! setite se Srbija-Hrvatska na marakani....

Aman, ljudi, pa igrali smo sa Arsenalom. Koliko smo mogli. A vecina njihovih igraca je odigrala maksimalno, jer vreme provodi na klupi, i ovo im je bila prilika da se nametnu Vengeru. Nista bolje, ili ne mnogo bolje, im ne bi odigrao ni prvi tim. Nasa realnost je, kako su mnogi ovde pomenuli, borba sa Bragom za trece mesto, koje bi bilo nezamisliv uspeh, i za Partizan i za srpski fudbal. E, sad, sto su nase zelje i ocekivanja nekad nerealne i prevelike, to je druga stvar.

Kakvi bombastični naslovi! Zašto Srbija da crveni? U svetu ne dolazi do nestanka struje? Rešite se tih gluposti po glavama. O tom slučaju treba da se raspravlja sa Elektrodistribucijom, da se vidi u čemu je bio problem, a ne da se proglašava nacionalna tragedija zbog toga.

ako pricamo Srbija opet na mapi evrope zbog Lige Sampiona onda je jasan naziv teme ;)

Volim sto cigani svuda smrde...Da igra Zvezda neku evropsku utakmicu, ja navijam za nju iako sam grobar... Ne mogu da verujem dokle ljudi idu...slave pobedu Arsenala...Jesmo mi Srbi cudan narod.

A utakmicu je usr sudija...sa svim penalima i crvenim kartonima...Partizan je pokazao da moze da se nosi sa takvim protivnikom i zbog toga mi je drago.

E vala bas. Iz toga se vidi koliko su mizerni, ljubomorni. Dolaze na temu O PARTIZANU da pricaju kako je zvezda bila pre 20 godina u LS. Sad su vam drazi englezi od vaseg rodjenog naroda. Bruka i sramota...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back