ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
***, koliko mi nemamo srece...Borili su se igraci kao lavovi i mislim da smo zasluzili bar bod.Poceli smo fantasticno,stisnuli Arsenal koji je iz prve sanse bukvalno,posle greske nase odbrane(i dalje mi nije jasno kako su 4 nasa igraca dozvolili 2 Arsenalovih da nas izigraju :dontunderstand:) postigao vodeci gol,a onda se pokazao nas jebeni mentalitet i malodusnost,pa smo totalno pali.Posle izjednacenja,vratili smo se u igru i vrsili odlican presing na sredini terena,tako da smo naterali Arsenal da igraju dugim loptama,sto je totalno atipicno za njih.Tako je sve bilo do iskljucenja one amze Jovanovica i penala za njih.Sa desetoricom na terenu smo se skroz povukli,ostavili igracima Arsenala dosta prostora i gol je bio neminovan(doduse slepacki,kakav samo mi umemo da primimo :dash:).Posle je sve bilo gotovo i samo smo cekali da se utakmica zavrsi.Doduse,imali smo sansu da se vratimo,ali je i maestralnom Kleu popustila koncentracija u finisu.Sta reci,Kleu,Boji i Stojkovicu(onaj pozdrav Grobarima :worth:) skidam kapu :worth: Savic jeste zasrao kod drugog gola,ali je za Jovanovica Bekenbauer.Kamara i Robija su se trudili i tukli,Petrovic davio igru kao i obicno,a Tomica ne zelim ni da komentarisem...Momcima treba odati priznanje za borbenost.Igrali su protiv mnogo jaceg protivnika i uspesno se nosili sa njim.Da nije bilo onog iskljucenja Jovanovica,mislim da bi odigrali nereseno do kraja,jer smo dotle bili egal sa protivnikom.Jos jednom,svaka cast Stanoju i momcima.Ovakav Partizan zelim da gledam :super: P.S.Navijanje je bilo :worth::worth::worth:

До сада (мислим на период после утакмице), сем мене, нико од навијача Звезде није писао овде!!! То је прво... А друго... Где си ти видео да сам се ја радовао Арсеналовој победи?! Је л' сам то писао на форуму, подсмевао се негде?!?!??? Ја сам само написао да је брука што нисте напунили стадион.

Е онда ми је Дуле објаснио да је ваш стадион мали, и да није могао да прими више људи.:hvala: Ја навик'о на Маракану.:neutral:

Ako se neko podsmeva to si ti.

Зато никада нећете бити велики...
Заборавио да ви играте у лавору.:dash:

Da ne pricam da si 2 minuta posle utakmice Partizan - Spartak S. otvorio temu o FK Spartaku. Kompleksi ti na nos izlaze koliko si napacen.

Pa znas kako. Kada neko ima kompleks i ne moze da izdrzi da ga ne pokaze pred drugima onda pocinje da se bunca i pominju se nebitni klubovi. Eto recimo doticni resio da unisti temu i priseca se necega od pre 20 godina jer i dalje zivi u tim vremenima.

pa ne bezveze, ima toliko drugih tema, a i veceras to nije prilika.

Mislim u redu je zezanje zbog poraza, ali preteruje se...opet muzeji i veci stadion bla, bla ko da to nekog sada zanima...

Sto se tice utakmice, svi su odigrali vrlo dobro osim Tomica i Petrovica koji su bili losi...
Ilic, Kleo i Stojkovic vrhunski...i Krstajic na nivou...
Jovanovic solidan do crvenog...Savic isto solidan uz par gresaka...
Boja...fizicki nadmocan...nazalost to mu je i jedina prednost
Kamara vrlo dobar, ali uz par nesigurnih i netacnih pasova...
Lazevski i Stevanovic...dosta truda, ali ipak inferiorni...

Sledeci mec je najvazniji...pobedom bi resili dilemu oko treceg mesta...zato samo hrabro i sa disciplinom...

pa ne bezveze, ima toliko drugih tema, a i veceras to nije prilika.

Mislim u redu je zezanje zbog poraza, ali preteruje se...opet muzeji i veci stadion bla, bla ko da to nekog sada zanima...

Sto se tice utakmice, svi su odigrali vrlo dobro osim Tomica i Petrovica koji su bili losi...
Ilic, Kleo i Stojkovic vrhunski...i Krstajic na nivou...
Jovanovic solidan do crvenog...Savic isto solidan uz par gresaka...
Boja...fizicki nadmocan...nazalost to mu je i jedina prednost
Kamara vrlo dobar, ali uz par nesigurnih i netacnih pasova...
Lazevski i Stevanovic...dosta truda, ali ipak inferiorni...

Sledeci mec je najvazniji...pobedom bi resili dilemu oko treceg mesta...zato samo hrabro i sa disciplinom...

Ja razumem peckanja ali vredjanjima nema mesta ovde, pogotovo posle utakmice gde se Partizan nije obrukao jer je igrao skladno svojim mogucnostima.

Е да... И још нешто, не што се тиче вашег клуба, него вас. Ви да сте навијачи како се кунете, били би сте на стадиону вечерас, а не би седели за форумом и лечили психозе...

Tom logikom, Partizan može da ima maksimalno 32000 navijača.

Koliki li je već kapacitet stadiona...?

Zasto se svadjate sa zvezdasima? Iskulirajte ih... :cool:
To da nas zezaju sto smo izgubili od Arsenala je isto ko da navijaci Dubocice zezaju navijace Reala sto su izgubili od Barselone. :rtfm:
Ok, mozda sam malo preterao...
No, da se kaze nesto o utakmici...
Ona je izgubljena iz samo jednog razloga... A to je odluka da igra Jovanovic a ne Savic.
Nikako mi nije jasno sto igra Jovanovic, kad god igra u evropi mi primimo 2,3 gola.
Sigurno smo treci. :cool:
Ne mastajte o drugom mestu, a vi komsije ne mastajte da cemo da budemo cetvrti.
:bye:

klub : mafijasko udruzenje

tim : los , slab ; tacno onakav kakav su ovi mafijasi i pravili

trener : neskolovani , neiskusni , pozer , frazer , jak na recima , a ekipa mu na terenu stoji k`o moj k**** na vetru

igra : kukavicka , bedna , slaba , ( u skladu sa mogucnostima nikakvog igrackog kadra , rekreativca na klupi , i mafijaske uprave ).

zakljucak : aman ljudi ,. dal ste normalnni , da cestitate na porazima :rtfm: zalaganje i zelja se podrazumevaju ( mada je i to kod nas postalo nesto neobicno ) . cestitke zasluzuju oni koji ostvaruju neke rezultate.

mogu da razradim ovu moju tezu : zasto nije doveden nijedan igrac kada su shvatili da su ( nicim izazvano ) upali u ligu sampiona , kakvi su igraci raca , tomic , iliev i boya ... itd , itd ? gde je koji k**** i sta radi moreira ? ako me neko bude izazvao da to uradim .

rezultat : ocekivan , razocaravajuci , ali jedino moguc .

GROBAR

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back