ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ti misliš što Partizan nije jači?

Ако циљаш на то да су разлози објективне природе - највећи делом се слажем. Партизан је и овако најјачи у Србији већ дуже време па није реално очекивати да може толико да одудара квалитетом од домаће лиге. Али немој само да слушам како је утакмица била супер - шта је бре било супер? Што нисмо примили 6 голова и што смо коначно видели колико стварно вредимо?

Hm, uspeh je sam plasman u lš.... i da izgube katastrofalno sve utakmice.... srce je na mestu i svaka im cast.... kad samo pogledam koje ekipe igraju u le.... sta reci.... osim- svaka cast!

ma daj , ne z j b , meni je mazohizam gledati non - stop punjenje uz parolu : vazno je ucestvovati ( u zadnje 3 godine 9 puta izgubili u evropi i pobedili sahtjor po snegu do kolena u rezultatski nebitnoj utakmici i za jedne i za druge ) .

jeste da mene nisi pitao sto partizan nije jaci , ali ajde opet da odgovorim : zato sto je milosevic na skupstini dobio 1 glas a mafija 68 . :rtfm: zato sto su dobili silne pare od ulaska u LS a na pojacanja kako ti rece potrosili 30 000 . ostatak ?

Nismo primili sest golova najvise zahvaljujuci Stojkovicu koji je, moras priznati, deo Partizana. Igrali smo prilicno egal do crvenog kartona, ai posle toga. Slomili su nas drugim golom, i tu je bio kraj. Pravu vrednost, i nadigravanje moramo pokazati protiv Brage, koja je u nasoj klasi. Poraz od Brage na JNA bi bio poraz o kome treba pricati, a izgubiti 3:1 od Arsenala, i pritom biti ravnopravan protivnik 71 minut nije sramota.

ma daj , ne z j b , meni je mazohizam gledati non - stop punjenje uz parolu : vazno je ucestvovati ( u zadnje 3 godine 9 puta izgubili u evropi i pobedili sahtjor po snegu do kolena u rezultatski nebitnoj utakmici i za jedne i za druge ) .

jeste da mene nisi pitao sto partizan nije jaci , ali ajde opet da odgovorim : zato sto je milosevic na skupstini dobio 1 glas a mafija 68 . :rtfm: zato sto su dobili silne pare od ulaska u LS a na pojacanja kako ti rece potrosili 30 000 . ostatak ?

ma kapiram ja o cemu ti pricas i slazem se.... ali kao navijac.... kao grobar od kad znam za sebe.... kazem sebi- ovo je potpuno ok. jer nije bilo ocekivano.... ko je od nas mogao i pomisliti (realno) da cemo proci anderleht? teshko, al prodjosmo.... sve ostalo je cist car... doduse, nije jos sve gotovo.... jos uvek imamo sanse i za drugo mesto.... na kraju krajeva.... ali ruku na srce i sa trecim cemo svi biti zadovoljni....

Stojkoviću svaka čast. Ali ja ne razmišljam na način da golman trebA da bude glavni igrač u timu. A da smo bili egal do isključenja (koje je prestrogo) to ne znam. Nikad nećemo saznati, ali ne verujem da bismo se provukli i da je ostalo 11 na 11.

Da pogledamo golove: Prvi - dva njihova izbacili petoricu naših; drugi sam već opisao, natenane centriraš, natenane šutiraš glavom pa ako golman odbrani još uvek možeš to da ispraviš; i treći, opet jedan njihov između dvojice u prekidu. Ko tako primi golove nema pravo da se žali na igrača manje.

A sad nešto o igri u napadu - jesmo beše imali neku šansu pre Ilieva i 93. minuta?

Ако циљаш на то да су разлози објективне природе - највећи делом се слажем. Партизан је и овако најјачи у Србији већ дуже време па није реално очекивати да може толико да одудара квалитетом од домаће лиге. Али немој само да слушам како је утакмица била супер - шта је бре било супер? Што нисмо примили 6 голова и што смо коначно видели колико стварно вредимо?
I ja bih volio da smo dobili, ali očekivati da bodovi mogu da se uzmu protiv Arsenala koji puca na trofej i ispadanje prije polufinala smatra ze neuspjeh predstavla utopiju. Igrači su igrali koliko su mogli, ovaj sastav ne može više i to je realnost. Ulažemo koliko možemo, svake sezone izgubimo najbolje igrače, a sastav se ne zna do zadnjeg dana prelaznog roka. Za mene je uspjeh biti među 32 najbolje ekope, pa makar ne uzeli ni bod. Ni Dule Vujošević prvih sezona nije mogao da prođe grupu, tako da fudbaleri ako nastave da dominiraju u domaćoj ligi i ako uspjemo i narednih godina da obezbjedimo LŠ sigurno će doći i sezona kada ćemo se boriti za osminu finala. Do tada nadam se daće se i finansijsko stanje koliko toliko popraviti, pa ćemo imati mogućnost da igrače što duže zadržimo.

Partizan je u ove 2 utakmice pokazao da nije zalutao u LS.

Inace nisam bas ni sudjenjem zadovoljan, mislim da je bilo realno da Arsenal igra sa 10 igraca jer onaj start sa ledja (negde u 10-om minutu cini mi se) je u najmanju ruku za penal i za zuti karton.
Takodje i onaj penal za Arsenal , mislim da Jovanovic nije zasluzio direktan crveni u najgorem slucaju je zasluzio zuti, cak sta vise neke sudije bi mozda dale ovom zuti karton zbog simuliranja.

Ocekujem da Partizan bude barem treci na kraju i prezimi u Evropi a sto se tice Arsenala ocekujem bolji rezultat na Emiratima , verujem da Partizan moze tamo da im otkine koji bod (ipak i oni su samo ljudi od krvi i mesa) ali dobro to je ipak jos daleko sad kako se i ocekivalo ovaj dvomec sa Bragom je kljucni a protiv Brage verujem da Partizan moze do 4 boda.

Jeste ovaj teatralno pao, ali faul je bio. A kad poslednji igrac odbrane faulira protivnickog napadaca sa ledja to je uvek crveni.

A sad nešto o igri u napadu - jesmo beše imali neku šansu pre Ilieva i 93. minuta?

one 2 na pocetku od kojih je bar jedna bila penal . igrali smo solidno do prelako primljenog gola . posle toga , sve nizbrdo .:sad2:[/QUOTE]

To jeste. Ako je bio penal za Arsenal (uz isključenje Jovanovića) onda je i bio i (još jedan) penal za Partizan. Ali tri penala, priznaćeš, bila bi nam mnogo.

I ja bih volio da smo dobili, ali očekivati da bodovi mogu da se uzmu protiv Arsenala koji puca na trofej i ispadanje prije polufinala smatra ze neuspjeh predstavla utopiju. Igrači su igrali koliko su mogli, ovaj sastav ne može više i to je realnost. Ulažemo koliko možemo, svake sezone izgubimo najbolje igrače, a sastav se ne zna do zadnjeg dana prelaznog roka. Za mene je uspjeh biti među 32 najbolje ekope, pa makar ne uzeli ni bod. Ni Dule Vujošević prvih sezona nije mogao da prođe grupu, tako da fudbaleri ako nastave da dominiraju u domaćoj ligi i ako uspjemo i narednih godina da obezbjedimo LŠ sigurno će doći i sezona kada ćemo se boriti za osminu finala. Do tada nadam se daće se i finansijsko stanje koliko toliko popraviti, pa ćemo imati mogućnost da igrače što duže zadržimo.

Kako zadrzati igrace u ovakvoj ligi. Igraju na pasnjacima i livadama. Iole normalniji fudbaler se ne zadrzava.

Kakve gluposti pisu neki ja ne mogu da verujem. Sve selektor do selektora i poneki kompleksas iz rupe.
Partizan iz raspale i korumpirane lige sa minimalnim budzetom je usao u Ligu Sampiona i svi se nadaju da ce da pobedi Arsenal koji je pre nekoliko godina igrao i finale istog takmicenja, koji ima 10 puta skuplji treci tim nego sto ima Partizan prvi, koji igra u najjacoj ligi na svetu i uvek je medju prve cetiri ekipe u toj ligi. I nekome je bruka sto su izgubili od takve ekipe? Daj bre nemoj da se za*ebavamo, Arsenal puca na trofej LS a mi na trece mesto u grupi i neki pametnjakovici ovde se prave pametni i cude se kako Partizan nije pobedio. Pa dal treba da osvajamo bodove protiv najjace ekipe ili protiv slabijih? I Sahtjor i Braga imaju mnogo veci budzet i mnogo placenije igrace i skuplje i igraju u mnogo jacim ligama od Partizana i nije sramota izgubiti i protiv njih. Sramota je izgubiti od Javora ili BSK-a iz Borce.
A najgore od svega je to sto se neki *urce klubom koji ispadne od osrednjeg Slovana a ovde lece komplekse. Takvi nemaju pravo ni da privire nos ovde a kamoli pa da komentarisu jedan Partizan zbog kojeg ostali klubovi jos igraju kvalifikacije iz kruga koji im Partizan svojim koeficijentom omogucava. Da nema Partizana sada bi ostali nezahvalnici koji ne umeju da prezime u Evropi igrali iz predkvalifikacija sa Faranima ili Luksemburzanima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back