ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
754_1.jpg

Nosite se svi vi "navijaci"...Ja imam odlican odnos sa mojim prijateljem,koji je zadrti grobar..Partizan kiksne protiv Cukarickog,ja ga zovem da ga zezam,Zvezda izgubi titulu protiv Javora,on mene zove i zezamo se,nema teskih reci,samo peckanja...Zasto ne moze taj normalan odnos da bude i po forumima?Nego se ponasamo isto kao ona stoka na tribinama...Svadjate se kao babe na pijaci...

хардкор индијанштина...

Nosite se svi vi "navijaci"...Ja imam odlican odnos sa mojim prijateljem,koji je zadrti grobar..Partizan kiksne protiv Cukarickog,ja ga zovem da ga zezam,Zvezda izgubi titulu protiv Javora,on mene zove i zezamo se,nema teskih reci,samo peckanja...Zasto ne moze taj normalan odnos da bude i po forumima?Nego se ponasamo isto kao ona stoka na tribinama...Svadjate se kao babe na pijaci...

Изгледа да више зеза он тебе...

zanima me jel ima uopste sanse da se nabavi karta za Arsenal sutra i po kojoj ceni eventualno (mislim na istocnu il zapadnu tribinu) ?

...мене би требало лик да уведе на исток без карте. Мада ми је напоменуо да је обезбеђење невиђено и да је фрка. Баш бих отишао. Кад ћу још имати прилику да видим и трећи тим Арсенала? :lol:...ако не, ебг....ТВ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back