ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo poluvreme do gola Arsenala Partizan je igrao nevidjeno napaljeno i gol Arsenala je visio u vazduhu. U 15-om minutu gol Arsenala i hladan tus, od tada kao da su se odsekle noge Partizanu i narednih 20 minuta potpuni potop. Da nije bilo Stojketa da skine par zicera utakmica bi prakticno bila gotova pre 30-og minuta. Neverovatno da pored onakve atmosfere moral ekipi tako lako opadne. Penal je bio cist kao suza jer je igrac gledao prema lopti i ruka mu je bila van tela. Kleo igra fantasticno, jedini igrac koji zna da nagazi loptu i da je mirno prosledi a ne sve na prvu pa ako prodje prodje. Odbrana tanka sa Stevanovicem i to nevidjeno tanka. Plasim se drugog poluvremena sa njim na mestu stopera, iskreno ocekivao sam Savica da pocne. Svi igraju tu negde na granici svojih mogucnosti osim Tomica koji po obicaju sere po terenu i pokusava da proda neku fintu, dribling ne bi li ga neki skaut primetio. Boja se isto bori ali opet u granici svojih mogucnosti. Sudija do sada solidan ali je propustio nekoliko ociglednih faulova Arsenala nad nasim odbrambenim igracima ispred sesnaesterca posle kojih su mogli da nam daju gol. Iznenadio sam se kad je svirao penal, ali valjda je bio previse ocigledan pa je morao da ga svira.

Svaka cast Vladimiru. Odlicne intervencije su nas spasle od potopa. Kod prvog gola uopste nije kriv, odbrana je totalno kiksnula i on nije imao puno sansi pored Arsavina koji je bio u punom naletu. Takodje, svaka cast Jovanovicu za ono vadjenje lopte iz mreze kada je Arsavin (?) lobovao Stojkovica.

Apsolutno nije kriv za gol, Arsavin je skroz sam neometan iz punog trka topovski pucao sa 10 metara i tu golman nista nije mogao da uradi jednostavno odbrana je kiksnula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back