Stari lav
Primećen član
- Poruka
- 788
Стојке, па што опет кроз уши?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стојке, па што опет кроз уши?!![]()
Па ви пашњак не можете да напуните ни у ЛШ! Брука за глодаре, БРУКА! А овамо као "чувате се" за ЛШ!Зато никада нећете бити велики... Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!
![]()
Stvarno steta. Zasluzili smo 3:3 ali stvarno nas nije htelo. O sudjenju ne vredi pricati, dovoljno je samo videti situaciju zbog koje je dao crveni Jovanovicu.
Svaka cast Partizanu, sto je prikazao lepu igru i lavovski se borio do samog kraja!
Па ви пашњак не можете да напуните ни у ЛШ! Брука за глодаре, БРУКА! А овамо као "чувате се" за ЛШ!Зато никада нећете бити велики... Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!
![]()
![]()
Znatno sam zadovoljniji posle ovog meca nego posle Sahtjora. U neku ruku mi je i drago sto je Iliev promasio onu sansu, jer bismo onda kukali na promasen penal, a nije realno da bude nereseno. Takodje, ako je Kleo nekada trebao da promasi penal, onda je to sad, kad nije toliko znacio. Da je promasio prvi, to bi vec bilo mnogo lose.
Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je Radisa branio...
Stadion je bio pun. Iz bezbednosnih razloga je kapacitet smanjen. Informisi se prvo.
Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!![]()
Veliki igraju protiv Arsenala a mali protiv BSK-a. Nesto si ti tu pobrkao cigo. Vidimo se na derbiju kada vas napunimo kao papriku. Vi napunite stadion a mi cemo vasu mrezu. E zato cemo uvek biti veliki klub.
Извини... Јбг, ја навик'о на наш стадион, он прима 55 000 навијача! Заборавио да ви играте у лавору.![]()