ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Стојке, па што опет кроз уши?!:eek:

Ti nekome nesto pricas da se ne pojavljujes na temi o Partizanu a jedva si docekao da Partizan izgubi da bi pokazao kompleks. Koliko god ne voleo Partizan opet ga gledas. :)
Inace Stojkovic nije kriv ni za jedan gol i svaka mu cast na odbranama, samo neka tako nastavi i na derbiju mada sumnjam da ce imati mnogo posla tada.

Па ви пашњак не можете да напуните ни у ЛШ! Брука за глодаре, БРУКА! А овамо као "чувате се" за ЛШ!:hahaha::rotf: Зато никада нећете бити велики... Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!:super:

Znatno sam zadovoljniji posle ovog meca nego posle Sahtjora. U neku ruku mi je i drago sto je Iliev promasio onu sansu, jer bismo onda kukali na promasen penal, a nije realno da bude nereseno. Takodje, ako je Kleo nekada trebao da promasi penal, onda je to sad, kad nije toliko znacio. Da je promasio prvi, to bi vec bilo mnogo lose.

Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je Radisa branio...

Па ви пашњак не можете да напуните ни у ЛШ! Брука за глодаре, БРУКА! А овамо као "чувате се" за ЛШ!:hahaha::rotf: Зато никада нећете бити велики... Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!:super:

ajde idi kucaj sms...

Stvarno steta. Zasluzili smo 3:3 ali stvarno nas nije htelo. O sudjenju ne vredi pricati, dovoljno je samo videti situaciju zbog koje je dao crveni Jovanovicu.

Svaka cast Partizanu, sto je prikazao lepu igru i lavovski se borio do samog kraja!

Treba biti realan, cestitati igracima na borbi, ali nikako nije realno da bude nereseno.

Stadion je bio pun. Iz bezbednosnih razloga je kapacitet smanjen. Informisi se prvo.

Steta sto ovako nismo igrali protiv Sahtjora. Cak i sa 10 igraca smo pokazali zube, i tako uvek treba da igramo protiv velikana. Inace, ovo je prvi poraz Stanojevica, sto dovoljno govori o njegovoj strucnosti i znanju.

Jedva cekam sledecu utakmicu LS, protiv Brage. Verujem da mozemo do 3 mesta.

"Treba biti realan, cestitati igracima na borbi, ali nikako nije realno da bude nereseno. "

Mozda sam sad malo pod utiskom meca, ali prvih 15 minuta smo odlicno igrali i imali vrlo dobre sanse za gol. Isto vazi i za zadnjih 15 min. kada smo promasili penal i manje-vise zicer. Mada, kada se bolje sagleda, Arsenal je daleko jaci tim i bez standardnih prvotimaca drzali su nas u saci vecim delom utakmice, tako da mozda si ti upravu. Svejedno, Partizan je doziveo poraz, tako da uzalud trosim reci na ono sto je trebalo da bude.

Poslednja izmena:

Veliki igraju protiv Arsenala a mali protiv BSK-a. Nesto si ti tu pobrkao cigo. Vidimo se na derbiju kada vas napunimo kao papriku. Vi napunite stadion a mi cemo vasu mrezu. E zato cemo uvek biti veliki klub.

Do 15-og minuta ste stvarno bili dobri, a onda potop. Vrteli su vas kao decu do prvog penala, i da ne bi stojketa lagano bi otisli sa 3-4 komada na poluvreme! Stvarno je neverovatno da im opadne moral uz onakvu atmosferu. Ali generalno nije ni moglo bolje jer su ipak 2 klase iznad vas. Za utehu je sto imate veeelike sanse za 3. mesto, jer je Braga u totalnom raspadu. Realno je da izboksujete remi protiv Sahtjora u BG, i eventualno pobeda i remi protiv Brage i to je to. :ok:

Znatno sam zadovoljniji posle ovog meca nego posle Sahtjora. U neku ruku mi je i drago sto je Iliev promasio onu sansu, jer bismo onda kukali na promasen penal, a nije realno da bude nereseno. Takodje, ako je Kleo nekada trebao da promasi penal, onda je to sad, kad nije toliko znacio. Da je promasio prvi, to bi vec bilo mnogo lose.

Ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je Radisa branio...

Ovo sam i ja pomislio jedno milion puta tokom utakmice.... :lol:
Imali smo srece a i ruku na srce nismo bili uopste losi. Sudija nas krajcovao za penal ali i onaj karton nije morao da dosudi.... sve u svemju dobra utakmica i bilo je pravo uzivanje gledati......

Prilicno cudna utakmica, mogli smo da popijemo petardu, a mogli smo i da izvucemo bar bod. Ebi ga, ipak je to Arsenal, mislim, na klupi im sedi Nasri, sta dalje da pricamo...
Kleo i Sale carevi, ne pamtim da je Ilic onoliko pomagao odbrani kad je prvi put bio u Partizanu. Stojke :worth: , steta za Savica sto je zakasnio kod drugog gola, osim toga je opet odigrao majstorski. Idemo dalje, sad slede 2 utakmice za koje sam ionako rekao da su nam kljucne u ovom ciklusu, klanje sa Bragom za 3. mesto, pa ko ziv ko mrtav.

Ви идете да гледате Арсенал, а ми идемо када играмо и против БСК-а, и против Чукаричког, и Инђије. Да Звезда игра и београдску лигу, опет би нас било више!:super:

Veliki igraju protiv Arsenala a mali protiv BSK-a. Nesto si ti tu pobrkao cigo. Vidimo se na derbiju kada vas napunimo kao papriku. Vi napunite stadion a mi cemo vasu mrezu. E zato cemo uvek biti veliki klub.

Ја сам истину написао! Знају Енглези који је клуб велики. Је л' су то Арсеналови играчи данас били у вашем музеју да виде трофеј ЛШ, који иначе нема ни Лондон?!:think: Јао не, па тај трофеј је Црвена звезда освојила! А ви имате ту част, да сте прве комшије таквом клуба.:)

Стварно сте велики клуб, нема шта.:whistling:

:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back