ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da si u ravu. Dok smo mi na svakoj utakmici imali po 100.000 gledalaca u evropskim takmicenima i po 80.000 gledalaca u domacem prvenstvu vi ni u tom domacem takmicenju niste imali vise od 5.000. Mi stvarno nemamo vise sta da mudrujemo. :whistling:

PS: Ove godine ne mozete ni sa evropskim utakmicama da sakupite toliko gledalaca koliko mi na domacim. :bye:

I zaboravio si onih 180 000 u kupu :hahaha:

Pa nego od cega?Od ljubavi?Pa ako volite zvezdu,zasto vas nema na basketu?Zasto i mi i vi zvizdimo svakoj upravi kad kola krenu nizbrdo?Rezultat je sve moj bato
Уа брате...бојкот баскета нема везе са резултатом већ људима у управи који су видиш и сам довели Звезду до катанца...мењали су се годинама а у суштини ништа се није мењало,све један те исти круг људи,пријатеља,компањона са новим обећањима....

Jel u osvojenim prvenstvima i kupovima? Ili u osvojenim evropskim i svetskim trofejima? Ili mozda u medjusobnim duelima? :sad2:

Trenutno smo bolji.
Poslednje 3 godine, i sigurno u buducnosti. ..
Sta me briga, sta je bilo pre 20 godina, kad nisam ni bio rodjen.
I sta da je Partizan pobedio Real u finalu 66.? Nista, sve bi bilo isto.
Vasem sportskom drustvu je najveci uspeh u poslednjih deset godina dupla kruna sa Zengom. :roll:

Trenutno smo bolji.
Poslednje 3 godine, i sigurno u buducnosti. ..
Sta me briga, sta je bilo pre 20 godina, kad nisam ni bio rodjen.
I sta da je Partizan pobedio Real u finalu 66.? Nista, sve bi bilo isto.
Vasem sportskom drustvu je najveci uspeh u poslednjih deset godina dupla kruna sa Zengom. :roll:
Mislio sam da ste samo navijaci a ne i vidovnjaci. :sad2:
Cestitam. :whistling:

Nosite se svi vi "navijaci"...Ja imam odlican odnos sa mojim prijateljem,koji je zadrti grobar..Partizan kiksne protiv Cukarickog,ja ga zovem da ga zezam,Zvezda izgubi titulu protiv Javora,on mene zove i zezamo se,nema teskih reci,samo peckanja...Zasto ne moze taj normalan odnos da bude i po forumima?Nego se ponasamo isto kao ona stoka na tribinama...Svadjate se kao babe na pijaci...

Nosite se svi vi "navijaci"...Ja imam odlican odnos sa mojim prijateljem,koji je zadrti grobar..Partizan kiksne protiv Cukarickog,ja ga zovem da ga zezam,Zvezda izgubi titulu protiv Javora,on mene zove i zezamo se,nema teskih reci,samo peckanja...Zasto ne moze taj normalan odnos da bude i po forumima?Nego se ponasamo isto kao ona stoka na tribinama...Svadjate se kao babe na pijaci...
+1
Ja sam grobar, ali se nikad ne upustam u rasprave "ciji je veci", to je glupo. Volite svoj klub, ali ne mrzite druge...

Heh, evo sad video u novinama, golman Spartaka dobio ocenu 8.5
kreza.gif

To je bio drzavni stadion i mogao je igrati ko je trazio...Partizanov je postao tek 1990....

Taj stadion je bio u vlasnistvu JNA,a Partizan je bio vojni klub,sto znaci da je to bio stadion FK Partizan,u neku ruku...A drzavni stadion je i Partizanov i vas,ali se zna gde ko igra...I svi stanari zive u jednoj zgradi,ali kad ti neko od komsija bane u stan,je li on domacin ili gost?

Taj stadion je bio u vlasnistvu JNA,a Partizan je bio vojni klub,sto znaci da je to bio stadion FK Partizan,u neku ruku...A drzavni stadion je i Partizanov i vas,ali se zna gde ko igra...I svi stanari zive u jednoj zgradi,ali kad ti neko od komsija bane u stan,je li on domacin ili gost?
Pa Zvezda je osnovana pre Partizana i igrala je utakmice na JNA pre njega...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back