- Poruka
 - 738

Ako volite Partizan zasto vas nema na fudbalu?Pa nego od cega?Od ljubavi?Pa ako volite zvezdu,zasto vas nema na basketu?Zasto i mi i vi zvizdimo svakoj upravi kad kola krenu nizbrdo?Rezultat je sve moj bato

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako volite Partizan zasto vas nema na fudbalu?Pa nego od cega?Od ljubavi?Pa ako volite zvezdu,zasto vas nema na basketu?Zasto i mi i vi zvizdimo svakoj upravi kad kola krenu nizbrdo?Rezultat je sve moj bato

Izgleda da si u ravu. Dok smo mi na svakoj utakmici imali po 100.000 gledalaca u evropskim takmicenima i po 80.000 gledalaca u domacem prvenstvu vi ni u tom domacem takmicenju niste imali vise od 5.000. Mi stvarno nemamo vise sta da mudrujemo.
PS: Ove godine ne mozete ni sa evropskim utakmicama da sakupite toliko gledalaca koliko mi na domacim.

Ako volite Partizan zasto vas nema na fudbalu?![]()
Ne, samo ti nisam rekao 110.000 protiv Ferencvarosa. Ti se nisi ni rodio onda izgleda mi.I zaboravio si onih 180 000 u kupu![]()

Уа брате...бојкот баскета нема везе са резултатом већ људима у управи који су видиш и сам довели Звезду до катанца...мењали су се годинама а у суштини ништа се није мењало,све један те исти круг људи,пријатеља,компањона са новим обећањима....Pa nego od cega?Od ljubavi?Pa ako volite zvezdu,zasto vas nema na basketu?Zasto i mi i vi zvizdimo svakoj upravi kad kola krenu nizbrdo?Rezultat je sve moj bato
Igrate na Groblju? Pa tamo vas se moze sakupiti koliko i kokosaka u kokosinjcu.Videces u utorak kako nas nema na fudbalu i koliko volimo Partizan

Ne, samo ti nisam rekao 110.000 protiv Ferencvarosa. Ti se nisi ni rodio onda izgleda mi.![]()
партизан или Арсенал?Videces u utorak kako nas nema na fudbalu i koliko volimo Partizan
Onda kada ste igrali u gumenim kopackama. Mi u koznimNisam izgleda.A u kom milenijumu je to bilo?
BELGRADE - Stadion Crvena Zvezda / Marakana (51395) [Archive ...![]()
Crvena Zvezda-Ferencvaros 96.070 23.4.1975. 2.Crvena Zvezda-Panathinaikos 93.500 14.4.1971.

Onda kada ste igrali u gumenim kopackama. Mi u koznim
Evo ti podatak o prodatim ulaznicama:
Onda citaj savremenu prozu:Sine,to su bajke,a ja stvarno nemam nameru da ih citam![]()
Hoces malo matematike? Da izracunamo prosek po jednoj utakmici.Посета:
Црвена звезда 22.000 (2)
Партизан 11.625 (3)

Kakve veze ima ko ima vise navijaca

Jel u osvojenim prvenstvima i kupovima? Ili u osvojenim evropskim i svetskim trofejima? Ili mozda u medjusobnim duelima?Kakve veze ima ko ima vise navijaca i ciji je stadion veci?
Mi smo bolji i to je jedino bitno.
A vi samo gledajte utakmice od pre 30 godina...

Jel u osvojenim prvenstvima i kupovima? Ili u osvojenim evropskim i svetskim trofejima? Ili mozda u medjusobnim duelima?![]()
Mislio sam da ste samo navijaci a ne i vidovnjaci.Trenutno smo bolji.
Poslednje 3 godine, i sigurno u buducnosti. ..
Sta me briga, sta je bilo pre 20 godina, kad nisam ni bio rodjen.
I sta da je Partizan pobedio Real u finalu 66.? Nista, sve bi bilo isto.
Vasem sportskom drustvu je najveci uspeh u poslednjih deset godina dupla kruna sa Zengom.![]()

+1Nosite se svi vi "navijaci"...Ja imam odlican odnos sa mojim prijateljem,koji je zadrti grobar..Partizan kiksne protiv Cukarickog,ja ga zovem da ga zezam,Zvezda izgubi titulu protiv Javora,on mene zove i zezamo se,nema teskih reci,samo peckanja...Zasto ne moze taj normalan odnos da bude i po forumima?Nego se ponasamo isto kao ona stoka na tribinama...Svadjate se kao babe na pijaci...
	Mislio sam da ste samo navijaci a ne i vidovnjaci.
Cestitam.![]()
Onda kada ste igrali u gumenim kopackama. Mi u koznim
To je bio drzavni stadion i mogao je igrati ko je trazio...Partizanov je postao tek 1990....I ja sam mislio da vi zivite u 21.veku,a ne u 1991. ili sta ti ja znam kojoj godini
Seti se na cijem ste stadionu igrali dok vam nije izgradjen onaj vas cucavac
To je bio drzavni stadion i mogao je igrati ko je trazio...Partizanov je postao tek 1990....
Pa Zvezda je osnovana pre Partizana i igrala je utakmice na JNA pre njega...Taj stadion je bio u vlasnistvu JNA,a Partizan je bio vojni klub,sto znaci da je to bio stadion FK Partizan,u neku ruku...A drzavni stadion je i Partizanov i vas,ali se zna gde ko igra...I svi stanari zive u jednoj zgradi,ali kad ti neko od komsija bane u stan,je li on domacin ili gost?
Pa Zvezda je osnovana pre Partizana i igrala je utakmice na JNA pre njega...