gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
igrač meca na pozajmici spartaku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ovo jadno zvuči.
Jadno je to da vi slavite svaki nas poraz ili remi i da vam to vise znaci nego vasa pobeda![]()
Jadno je to da vi slavite svaki nas poraz ili remi i da vam to vise znaci nego vasa pobeda![]()
Tebi kao nije drago kad Zvezda izgubi u JSL?
Naravno da mi je drago,ali nikad nisam likovao kada puknete u Evropi recimo.A ovde je bilo likovanja posle naseg poraza od Sahtjora.
Naravno da mi je drago,ali nikad nisam likovao kada puknete u Evropi recimo.A ovde je bilo likovanja posle naseg poraza od Sahtjora.
bitno je da gubite na svim frontovima![]()
Evo o cemu pricam.A sto se posete tice da ti odgovorim:navijac Partizana,za razliku od navijaca zvezde,ima dve mogucnosti:moze da gleda neku evropsku utakmicu svog voljenog kluba ili da ide na utakmicu JSL i gleda BSK,Javor itd.Normalno,vecina ce nagnuti da gleda evropske tekme na ustrb domace lige.Iskreno,meni to smeta,ali tako je to kad klub navikne navijace na atraktivne protivnike.Za to vreme,navijac zvezde ima samo jedan izbor i njemu je JSL sve.S druge strane,navijac Partizana ima i basket,gde evropski velikani padaju pred njim,dok zvezda osim fudbala,ima mozda pikado sekciju ili nesto slicno,gde postize neke rezultate.Da sumiramo:navijac Partizana je priznajem pomalo razmazen uspesima njegovog kluba,pa shodno mogucnosti izbora,odlazi na neke atraktivnije meceve.Navijac "stuba srpstva" ima samo dva izbora:da gleda JSL i svoj FK,koji je koliko-toliko konkurentan,ili da gleda TV utorkom i sredom i svim srcem navija protiv Partizana.Mislim da sam ti ovo objasnio najplasticnije moguce
Za sve ovo dole - svakoj sreći dođe kraj a vašoj dolazi već ove jeseni..
Ja sam mislio da vi idete na utakmice da gledate Partizan. Izgleda da sam se prevario.Evo o cemu pricam.A sto se posete tice da ti odgovorim:navijac Partizana,za razliku od navijaca zvezde,ima dve mogucnosti:moze da gleda neku evropsku utakmicu svog voljenog kluba ili da ide na utakmicu JSL i gleda BSK,Javor itd.Normalno,vecina ce nagnuti da gleda evropske tekme na ustrb domace lige.Iskreno,meni to smeta,ali tako je to kad klub navikne navijace na atraktivne protivnike.Za to vreme,navijac zvezde ima samo jedan izbor i njemu je JSL sve.S druge strane,navijac Partizana ima i basket,gde evropski velikani padaju pred njim,dok zvezda osim fudbala,ima mozda pikado sekciju ili nesto slicno,gde postize neke rezultate.Da sumiramo:navijac Partizana je priznajem pomalo razmazen uspesima njegovog kluba,pa shodno mogucnosti izbora,odlazi na neke atraktivnije meceve.Navijac "stuba srpstva" ima samo dva izbora:da gleda JSL i svoj FK,koji je koliko-toliko konkurentan,ili da gleda TV utorkom i sredom i svim srcem navija protiv Partizana.Mislim da sam ti ovo objasnio najplasticnije moguce
Ja sam mislio da vi idete na utakmice da gledate Partizan. Izgleda da sam se prevario.![]()
Не не...твој другар Страјнић је рекао 25 000 и остао жив.Ne treba da vas podsecam da vas je(navodno) bilo 40 000 protiv Slovana.Gde se izgubise ti ljudi?Otisli da gledaju pikado?
Не не...твој другар Страјнић је рекао 25 000 и остао жив![]()
Нас на свакој утакмици има 12-13000 а вас 4000 тако да покри се ушима и не позивај на било какву расправу у вези тога.
Шта теби сад као смета што нас нема као на Словану кад нас и овако има три пута више???? де је мозак друже?
Па нормално...било би још више веруј ми.Ne smeta mi ni malo,posto vidim da vam je jako stalo da u bilo cemu budete bar malo ispred nas,ali je evidentno da atraktivniji protivnici privlace vise publike na stadione.Nas stadion je bio pun protiv Anderlehta,bice protiv Brage,Sahtjora i Arsenala,ali ce se zato skupiti 5-6 soma ljudi da gleda Javor ili Cukaricki.Vama je ostala jedino ta JSL ,gde imate bar cemu da se nadate,pa vas se skupi 10 do 12 soma od vasih "pola miliona delija".Veruj mi,da ste ostali u Evropi,sada bi posecenost bila drugacija.
Bilo je likovanja i posle Slovana(ne od tebe).
Toga ima sa obe strane.
Па нормално...било би још више веруј ми.
А размишљање ти друже ни мало није ''навијачко''...ако све зависи од резултата клуба онда до ку*ца...
Izgleda da si u ravu. Dok smo mi na svakoj utakmici imali po 100.000 gledalaca u evropskim takmicenima i po 80.000 gledalaca u domacem prvenstvu vi ni u tom domacem takmicenju niste imali vise od 5.000. Mi stvarno nemamo vise sta da mudrujemo.Ne izvlaci moje reci iz konteksta.Naravno da svako gleda klub za koji navija,ali neko ce pre da ode kada njegov klub igra sa atraktivnijim protivnikom,nego da gleda svoj klub protiv nekog drugog,ne toliko atraktivnog i znatno slabijeg protivnika.Uostalom,vi prvi nemate sta da mudrujete.Dok ste do pre par godina igrali Evropu,domaci sampionat vam je bio leva rupa na svirali.Sad je odjednom mec u Lav kupu sa nekim treceligasem,postao vazniji od LS.Ne treba da vas podsecam da vas je(navodno) bilo 40 000 protiv Slovana.Gde se izgubise ti ljudi?Otisli da gledaju pikado?