ФК Партизан 2025-26

Сад може на клупу непомениковог клуба кад оном тамо уруче отказ, па нека почиње утакмице са 7 дебитаната.
Ајде сад
ја сам одмах после Звездиног пораза у Новом Саду рекао
да Партизан губи одмах на Бановом брду
или заосталу против Јавора.
Где ће бре да дозволе бруку да ова деца буду испред оне преплаћене легије странаца.

Kog li nam je novog kvazi trenera mecena namenila ostaje da vidimo.
.
Типовао сам Дуљаја или Станојевића, али полако.

И када је Саво отеран неколико утакмица је водио помоћни тренер који није имао лиценцу, па је и поред "ужасне" финансијска ситуације Партизан плаћао казне.

Чекамо заседање кружока браћа Вучић, Житко, Анђус...

.

Потпуно логичан отказ Благојевићу. Он је требао да буде замењен тренутним тренером Ријеке али је након украјинаца добио поверење и остао на клупи највише захваљујући томе што су га навијачи идентификовали са овим младим тимом и нагло се створила атмосфера која га је задржала јер га Мијатовић није видео ту ни до краја лета и његова смена је већ тад висила о концу. Сад су се неке ствари промениле, клуб се финансијски колико толико консолидовао и време ја за неког странца, шпанске школе, доста је било домаћих тренера, све смо ох потрошили, а оно што је крштено не жели да се враћа овде.
Помиње се Дијего Мартинез.

Тиму је требао неки шок,наравно код нас је увек тренер тај који је крив,да ли ће успети терапија
видећемо.Ипак ће остати у сећању да је тренер Благојевић са младим тимом успео да покрене ,пробуди,мотивише...
и те младе фудбалере и публику ( она која воли Партизан,а то се види и на стадиону,али и у разговору са обичним,нормалним
навијачима,са нормалном светом којима се свидело то како играју деца,чак иако нису навијачи Партизана)...
А ко меша стално и бабе и жабе и политику и... требају нам странци :roll: лакше му је да навија за неки страни тим...

Јесен у Хумској.
IMG-8f18310c6dc01b993c9e4c8e0407a044-V.jpg

Back