.
На тему данак у крви Звезди.
Недавно сам овде објавио део разговора бившег Звездиног тренера Јанковића у којем каже да је Звезда из Ппартизанове школе отела више од 50 играча.
А данас наиђем на интересантан чланак под насповом:
Od Marko Brnjašević - 18.11.2025. 08:40
Где каже:
Dođite na terene iza juga (
тзв,) Marakane da se zaljubite u poteze Đorđa Rankovića. Postoji li bolji fudbalski poziv od ovog? Teško, ali na (
тзв.) Marakani samo mogu da se nasmeše, jer još jedan talenat kuca na vrata prvog tima kako bi potvrdio tezu da je
Zvezdina škola apsolutni lider u Istočnoj Evropi.
Karijerni put momka iz Mionice je nesvakidašnji.
Počeo je u Partizanu, ali je zbog kako kaže "lošeg tretmana" prešao u Zvezdu, što je dovoljna informacija da zaintrigira i one površne pratioce najvažnije sporedne stvari na svetu.
--------------------------------------------------------------------------------------
Дакле, момак из Мионице је имао "несвакидашњи пут" што изазива пажњу.
У следећој реченици се објашњава, "
Počeo je u Partizanu, ali je zbog kako kaže "lošeg tretmana" prešao u Zvezdu, što je dovoljna informacija da zaintrigira i one površne pratioce najvažnije sporedne stvari na svetu."
Односно, сам новинар његову изјаву да је Партизан напустио због "лошег третмана" ставља у наводнике, што значи, играч тако каже, а није пружио никакве доказе о томе.
Затим, што је још интересантније, упућује заинтересоване да ту изјаву провере јер је то "dovoljna informacija da zaintrigira i one površne pratioce najvažnije sporedne stvari na svetu".
Односно ни сам не верује у ову будалаштину коју су утувили клинцу да изговори.
Шта је са осталих 50+ играча из млађих категорија Партизана отетих у данку у крви које помиње Јанковић, које су у данку у крви покупиле звездине делије?
Да ли су и они имали "лош третман" па прешли у Звезду или су ту радили неки други фактори?
Да ли било ко здраве памети верује да је једна од најбољих школа фудбала у Европи злостављала своје најталентованије играче?
Да би се у ово поверовало потребан је мозак ћација.
.