Ми у најбољем случају можемо да издејствујемо да Јован остане до краја ове сезоне јер му позајмица истиче сад у децембру, а псоле тога не питамо се ни ми ни он већ Штутгарт. Јбг тако је. Проблем је што не постоји откупна клаузула и Штутгарт може да захтева колико год хоће новца, а ми дефинитивно те новце немамо колико он сад вреди, а вреди између 3 и 5 милиона са тенденцијом да му цена и даље расте. Највероватније ћемо успети да изгурамо да остане до лета на позајмици, а онда ће га Штутгарт продати некоме за 4-5 милиона минимум......а цена може отићи и преко 7, све зависи да ли ће наставити да решета мреже до краја сезоне.
Сва је прилика да ће Андреј Костић од следеће сезоне бити пројектован за првог нападача ако наравно покаже још већи напредак до краја сезоне. Има свега 18 година и време ради за њега, а већ је показао много. Још увек није спреман за првих 11, Јован је тренутно зрелији и стабилнији нападач али Костић је озбиљан залог за будућност и мислим да нећемо ни покушати да откупимо Милиошевића јер нити имамо пара нити потребе за тим поред Костића али и младог Јовановића који је у сенци, а који истo може јако много да напредује чак мислим да може толико д аизненади јавност да достигне ниво Митра, много занимљив нападач. Дакле, поред Јована имамо у сенци још два веома талентована момка у шпицу, не бринем се уопште за наш напад. Више ме брине дефанзива, пре свега штоперска линија и леви бек.