ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Борба за опстанак почела као што је и започела борба против окупатора, једва.
522669777_1274188288051031_1921295631110728399_n.jpg

.
Гледао јуче...

Него пре тога, да се ми ипак вратимоу реалност, дечаци су победили АЕК 2:1 и на пенале испали из даљег такмичења.

И код најјачих тимова пенали су лутрија где све зависи од једног шута или одбране голмана.

Подсмевање кипарском фудбалу је најблаже речено идиотизам.

Цигани су пре пар сезона са све милионским појачањима испали од Омоније исто на пенале, а овај њихов фудбалски чудотворац суперМилоје тамо је на клупи саставио по пар утакмица док му шимикама нису напунили буљу.

Нарочито сам јуче чекао фамозни 60. минут када по нечијој команди излази Натко.

То је до сада био тренутак када се наша игра потпуно распадала и где нас је сам Бог и голман Јовановић чувао разних катастрофа.

Међутим, јуче је то сасвим другачије изгледало без обзира на пад у игри неких петнаестак минута пре краја.

Сјајан гол који је постигао Андрија би требало да буде подстрек клинцима да ослободе своју фудбалску дрскост и крену опуштеније, пре свега игра главом и без напаљености да се шутира чим се види гол, са 20+ метара.

Идемо даље...

.

.
Да су ови дечаци успели да прођу даље у европском такмичењу не би било оволико буке.

Евролигу и Жељка смо дочекали када се кружок звездаша који предводе браћа Вучић сагласио да Жељко може да дође (погледај видео од 52:22). Миротићу нпр. није било дозвољено.

Жељка су сачували навијачи и нико други. У сезони када је замало ушао на фајнал фор Евролиге кружок се очигледно покајао и издао наређење да се отера, па се Остоја премишљао да ли да потпише продужење уговора са Жељком. Да није било навијача и јасно израженог незадовољства, па и беса данас би Партизан у кошарци био негде око средине табеле.

Мијат је буквално преко ноћи добио шта је требало, пре свега враћање навијача на првом свом појављивању на стадиону у новој улози.

Поред навијача, дошао је Милошевић који је са истим тимом са којим је Станојевић муку мучио почео да ређа победе. У том тренутку Партизан је заостајао 7 (седам) бодова иза неприкосновених српских галактикоса и са брдом утакмица до краја међу њима још да дербија. У сваком озбиљном првенству то је активна позиција за борбу за прво место.

Наравно да је поменути кружок осетио хладноћу и експресно је отеран Милошевић, наводно јер је увео левог бека у дргом полувремену (који је бтњ одлично одиграо).

Уместо да одбрани спортски сектор, Мијат се уваљао у блато несувислих образложења која не би прошла ни код основачке публике.

Сцене грљења са криминацем којег је Навијач миловао све док му није застарео поступак пред судом код сваког Гробара изазивају само осећај најдубњег презира.

.
Не знам у ком свету живиш али много ти је контрадикторан:

fk-partizan-620x350.jpeg

За мене је Мијат господин и зналац у односу на све њих, ово вечерас је лично његова визија, све дипломатске фазoне је покупио од шпанаца/латина и ако сте се некад питали како је то имати шпанца на челу спортског сектора са јаким везама, а да тај шпанац схвата овдашње прилике то је онда он. Oви клинци могу да васкрсну Партизан, а ви га пљујте слободно док не дођу озбиљни резултати, а кад дођу онда га игноришите као што игноришете Остоју којег је грех уопште ставити у исту реченицу са Мијатом али ајд.....навијаче погађа што човек не жели да глуми Панча Виљу овде.....

387148.jpeg

Poslednja izmena:
opet neka euforija al ok sad se slavi pobeda a ne poraz ko pre neki dan
pobedili smo neku mrtvu ekipu koja u zadnjih 7 utakmica ima 7 poraza..
izgubili su i od Slaven Belupa pre neki dan npr
msm ko god prati fudbal video je juče da su Ukrajinci raspad od ekipe
naši lepo igraju al ne znam koj će krac Natko i Kalulu..ako si već rešio da igraju klinci nek igraju samo klinci a kad uđe Natko izgleda mi ko Guliver među Liliputancima.. svaka čast brate.. dao si godine Partizanu al nek ti nađu neku funkciju tamo il neki trener da budeš..
nažalost idemo na Hibernijan i tu nam je verovatno kraj što se Evrope tiče
biće mi lakše ako Vučićeva Zvezda pukne u Poljskoj a po svoj prilici hoće
a pravi njihov pad će biti kad psiho uskoro završi u zatvoru..

pobedili smo neku mrtvu ekipu koja u zadnjih 7 utakmica ima 7 poraza..
тачно али је тачно да је тај клуб био други у украјини прошле сезоне иза динама и испред шахтјора наравно да су искористили тај историјски тренутак и продали цео тим из прошле сезоне сад праве нови, е сад све то на страну победа је била заслужена и игра добра од стране партизана

Не знам у ком свету живиш али много ти је контрадикторан:

Pogledajte prilog 1761036

Шта је овде контрадикторно?

Вазура је био део управе која је остварила легендарни танго смрти.

Пљување управе Вучелић - Вазура иде из уста Навијча и Вучићевих плаћеника.

За мене је Мијат господин и зналац у односу на све њих, ово вечерас је лично његова визија, све дипломатске фазoне је покупио од шпанаца/латина и ако сте се некад питали како је то имати шпанца на челу спортског сектора са јаким везама, а да тај шпанац схвата овдашње прилике то је онда он. Oви клинци могу да васкрсну Партизан, а ви га пљујте слободно док не дођу озбиљни резултати, а кад дођу онда га игноришите као што игноришете Остоју којег је грех уопште ставити у исту реченицу са Мијатом али ајд.....навијаче погађа што човек не жели да глуми Панча Виљу овде.....

Искрено се надам да си у праву.

Међутим, одлука да се одстрани тренер који ниже победе у ситуацији где се спасава голи живот је у најмању руку проблематична,

.

e da se prekrstimo i levom i desnom rukom :D

jel ovo prva pobeda partizaan u evropi u poslednje 2..3 godine?

isplatilo se sto je vucic pumpao parama partizan..konacno pobediste neke jadnike u evropi :D
.
Јбг, не може да се мери са победом против моћног Линколна, али победа је победа...

.

klinci pobedili ukrajince... :heart:
.
Као што сам раније најавио, уопште нисам изненађен.

Дечаци знају да играју фудбал и само им недостаје фудбалска дрскост и играње главом (у смислу размишљања).

Они могу сваког да победе.

И ту настаје нови проблем за Навијача, управника Партизана из сенке путем мобилног телефона.

Није лако објаснити неком од 20 година да треба да пусти противничког играча у голшансу или да ни из чега направи пенал.

Срећно Председиче!

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back