- Poruka
- 41.452
FK Partizan zbog bivšeg igrača mora pred sud FIFA
FK Partizan završice na sudu zgog tužbe bivšeg igrača Patrika Andradea............
E nazdravlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neno šta je tu smešno , a )))
добра је хрватица, само матора али што рече "Шојић" може да прође....vidi kako je plavuša lepa
Ништа градиће нову трофејну салу (иза јужне трибине, уместо кладионице....Neno šta je tu smešno , a )))
jesi i ovde dosao da botujes ?Узели смо бод, бод по бод три бода.
Може превод на српски и разлог због чега си ми реплицирао?jesi i ovde dosao da botujes ?
da namagarcis nesretnike eventualno da poguraj u vasu lopovsku akciju POGURAJ PARNI VALJAK I KUPI SKUPLJU KARTU ?
da dugove opet narod tj nesretnici naivninavijaci vracaju KAO TVOME OSTOJI POREZ PROSLE GODINE ?
sad dugove i rupu da popunjavaju u fk navijaci opet ?
a sto nova uprava ne goni VAZURU ?
pa ne moye , vayura je kum generalnog sekretara vlade srbije novaka nedica
a ljajic je koalicioni aprtner vucica, ne ide to...
dakle vlasti se menjaju , svaka krade a ti posle naivni majmune (navijacu) vracaj umesto njih ?
bjezi botoguze !Може превод на српски и разлог због чега си ми реплицирао?
Za njega si pozivao ovde da plaćamo porez....Ти ли си Остојо.
Pogledajte prilog 1647634
Greska brateDa i to doživim da se dvojica partizanovaca svađaju na temi o partizanu
Iskreno sam mislio da ste rešili problem time što ste doveli ovu upravu ali izgleda da je ovo samo produbilo još više problem.
Ја позивао да плаћамо порез свашта.Није плаћао порез јер је режимски лопов.На крају му је држава дала 6 милиона јер је пре тога дала пудлици исто толико и то је платио, опет наводно док не видим извештај у АПР за ову годину ни то не верујем.Шта је било са парама које су скупљали навијачи појела маца.Za njega si pozivao ovde da plaćamo porez....
Sad ces da navlačiš da popunjavamo i vazurine minuse....
Проблем није решен, у овој привременој управи су и даље обележени телци.Имамо само Мијата а и он се посипа пепелом.Ево апеловао је да се не скандира Оскару, а два пенала нису суђена Партизану само на прошлом мечу, можда цигански медији ћуте али се све памти и бележи.Da i to doživim da se dvojica partizanovaca svađaju na temi o partizanu
Iskreno sam mislio da ste rešili problem time što ste doveli ovu upravu ali izgleda da je ovo samo produbilo još više problem.
seljoberu iz pripizdine , da ti nije posla i placenih utakmica na kojima si bio ne bi video partizanaGreska brate
ne svadjau se dva Partizanovca
vec jedan sa jednim koji se smeje na drugoj temi na ovo sto sam napisao
za izjavu Save Milosevica
pa ti vidi je li on Partizanovac ili ostrasceni lik koji sebe tako naziva
Наравно да је човек реалан.
После месец дана у клубу, а ПРЕ доласка нове управе, рекао је да 7 играча нису уопште за Партизан.
На све су се надовезале повреде двојице од четврорице релано најбољих играча екипе.
Овај састав Партизана може да се клацка до краја јесени...
а после ће на пролеће вероватно неколико јуниора излазне генерације бити прикључено.
То је исправан пут.
Новаца нема, што је било улупано је на странце махом сумњиог квалитета.
Ко очекује било шта позитивно од екипе у овом тренутку, благо речено је нереалан.