ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аман бре више.
Управа напоље...
ви бре овде као да мате сви по 15 година.
Зна се код треба да иде напоље, и то не из Партизана...
нити је реч о спорт уопште...
До тада, ову тему слободно закључајте...нема смисла више бре...

Аман бре више.
Управа напоље...
ви бре овде као да мате сви по 15 година.
Зна се код треба да иде напоље, и то не из Партизана...
нити је реч о спорт уопште...
До тада, ову тему слободно закључајте...нема смисла више бре...
.
Мијатовић пре свега (односи се и на остале) није мало дете нити је "пао с марса".

Свакако је знао где долази и шта га чека. Мислим да је имао све информације овог света о дешавањима у фудбалу у Србији и Партизану.

Његовим доласком, са Савом на клупи Партизан се са истим тимом без и једног појачања препородио.

Добио је огромну подршку навијача и на стадиону и на утицајним мрежама.

Такав развој догађаја очигледно се није допао Навијачу и Пеђи је стигао ферман.

Уместо да игнорише мешање тешког болесника у нешто чиме се сам бавио целог свог живота, зграбио је нож и на тацни однео Савину главу Навијачу (ово све наравно, фигуративно), са карикатуралним образложењем које сам раније овде описао.

Партизан је моментално враћен на подешавања Станојевића, Дуљаја и сличних тренерских "величина" па се одједанпут мучи против Железничара из Панчева, губи од Спартака (где је Овусу, Ковач па и Шћекић итд. који умеју како/тако да пресецају нападе противника и упосле нападаче)...

Па исто смо имали са Вучелом и Вазуром, који мој сте долазили ако ћете да наставите путем ове двојице.

Како тренери редом одбијају да се хватају у коло са оваквим идиотима?

ПС: Вучела и Вазуро, вратите се и извините. Све вам је опроштено.

.

DALL-E-2024-12-13-17-52-17-A-depiction-of-The-Notorious-B-I-G-as-a-supporter-of-FK-Partizan-dres.webp

.
Мијатовић пре свега (односи се и на остале) није мало дете нити је "пао с марса".

Свакако је знао где долази и шта га чека. Мислим да је имао све информације овог света о дешавањима у фудбалу у Србији и Партизану.

Његовим доласком, са Савом на клупи Партизан се са истим тимом без и једног појачања препородио.

Добио је огромну подршку навијача и на стадиону и на утицајним мрежама.

Такав развој догађаја очигледно се није допао Навијачу и Пеђи је стигао ферман.

Уместо да игнорише мешање тешког болесника у нешто чиме се сам бавио целог свог живота, зграбио је нож и на тацни однео Савину главу Навијачу (ово све наравно, фигуративно), са карикатуралним образложењем које сам раније овде описао.

Партизан је моментално враћен на подешавања Станојевића, Дуљаја и сличних тренерских "величина" па се одједанпут мучи против Железничара из Панчева, губи од Спартака (где је Овусу, Ковач па и Шћекић итд. који умеју како/тако да пресецају нападе противника и упосле нападаче)...

Па исто смо имали са Вучелом и Вазуром, који мој сте долазили ако ћете да наставите путем ове двојице.

Како тренери редом одбијају да се хватају у коло са оваквим идиотима?

ПС: Вучела и Вазуро, вратите се и извините. Све вам је опроштено.

.
Ти написа роман, а непотребно.
Све ово сви знамо.
И имамо исто мишљење.
Али нека стоји, можда неко и прочита...
тек да се подсети где живи.

Ти написа роман, а непотребно.
Све ово сви знамо.
И имамо исто мишљење.
Али нека стоји, можда неко и прочита...
тек да се подсети где живи.
.
Мора да се напише иначе изгледа као да је све у реду.

А када сам погледао прву утакмицу после Саве јасно је било о чему се ради па рекох, ајде ваљда ће да доведу неког бољег кад оно ништа.

Нико им не верује, па зашто то питање да се не постави јавно?

Бекните људи, плаћени сте да између осталог, да имате комуникацију са навијачима, објасните све што радите.

И на крају остаје само резултат, па какав је ово резултат???

Прво су као управа пустили да се играч који својим наступом "шаље погрешну поруку јавности и навијачима, остављајући утисак наставка праксе која није у складу с вредностима и кредибилитетом једног великог клуба попут Партизана" уопште нађе у протоколу за утакмицу и практично дали зелено светло да може да игра, а онда сменили тренера што га је увео у игру.

Ја не знам сада дал су они лудаци или мисле да смо ми лудаци.

Резултати и ово њихово мршење око довођења новог тререра, увођење у први тим незрелих клинаца из распале школе (како нас медији већ дуже времена обавепштавају) шаљу јасну поруку јавности и навијачима, остављајући утисак наставка праксе која није у складу с вредностима и кредибилитетом једног великог клуба попут Партизана.

Дакле исти разлози постоје због којих је Саво отеран, али они изгледа немају огледало па немају ни проблем са својим понашањем.

Ето брт, реци...

.

Ако напишем потпуну истину, бановаће ме на 15 дана минимум.
Али, ово смем да кажем...
Сви ми знамо ко пише та немушта саопштења.
А тај неко нити је Предраг Мијатовић, нити Расим Љајић...
као спортски новинар већ 25 година, препознајем рукопис колеге...
Име, наравно, не могу да знам, али није ни важно, јер зна се по чијем је наређењу.
Данас у Србији чак ни један Новак Ђоковић, признат у целом свету, не може ништа тек тако...
И он је морао да мало савије кичму...а да неће ФК Партизан...

Ако напишем потпуну истину, бановаће ме на 15 дана минимум.
Али, ово смем да кажем...
Сви ми знамо ко пише та немушта саопштења.
А тај неко нити је Предраг Мијатовић, нити Расим Љајић...
као спортски новинар већ 25 година, препознајем рукопис колеге...
Име, наравно, не могу да знам, али није ни важно, јер зна се по чијем је наређењу.
Данас у Србији чак ни један Новак Ђоковић, признат у целом свету, не може ништа тек тако...
И он је морао да мало савије кичму...а да неће ФК Партизан...
.
Па није битно ко је писао, Пеђа је потписао.

Где му је памет била да потпише ону будалаштину. Шта, као није ни прочитао???

Па брате, такву француску собарицу нисмо очекивали на челу Партизана у овом тренутку.

Саво је испао мангуп и потписао јер је јасно било да су се идиоти сами укопали са овим "образложењем".

Ни ја не пишем овде све што сам чуо и начуо нити провоцирам било кога да то ради јер немам начин да то докажем, па коментаришем само оно што је јавно написано у медијима и мислим да и други треба исто да раде.

А будемо ли сви "помало"савијали кичму тек ће по глави да нам треште таванице.

.

Далеко ти оде.
Тема је ФК Партизан, а не политика у Србији.
Ја само кажем да тренутно Партизан добро и стоји шта је све заустављено последњих 15 година.
Не урађено, већ ЗАУСТАВЉЕНО од пројеката...
а да не спомињем да је гомила новца покрадена...
а крађа је почела ПРЕ ове политичке ере...
Док год ФК Партизан буде свачија прћија, овако ће бити...
немам намеру да даље причам о једном, нажалост, уништеном клубу.

.

"Opet bih uradio isto": Savo Milošević o odlasku iz Humske

Una | 9. decembar 2024 | 14:02

Doskorašnji trener Partizana Savo Milošević prvi put je javno progovorio o odlasku iz Humske. U medijima se dugo spekulisalo o tome zašto je napustio Humsku, a sada je objasnio šta se zapravo dogodilo. Istakao je da, kada je stigao u Humsku, nije rečeno nijedno ime igrača na koje ne može da računa.
"Ja verujem da se videlo dosta toga za dva meseca, rezultatski je vidljivo da smo napravili pomak, ne možete da beležite dobre rezultate, a da igrate loše. Naš razgovor koji je trajao više sati, ali reći ću vam suštinu. Problem je bio Marko Kerkez, koji je sticajem okolonosti ušao u poslednjih pola sata meča", rekao je Milošević za TV Una.

Dodao je da je odluka kluba bila posle te utakmice "da ne mogu da računam na Kerkeza na sledećim utakmicama zbog načina na koji je doveden, zbog određene grupe navijača koja je radila na njegovom dolasku, to ne znam".

"Ja sam pitao pre dva meseca na koje igrače mogu da računam, nisam dobio negativan odgovor za Kerkeza. Generalni plan je bio da rešimo najveće plate pet šet igrača i da istovremeno počnemo sa podmlađivanjem tima", rekao je Milošević.

On je naveo da, do dolaska u klub, nije poznavao Kerkeza.

"Ovo je bilo nešto što se desilo instant, ja potpuno razumem strategiju kluba, mnogo ljudi se menja, razumem ideju kluba da raskrsti sa stvarima u prošlosti. Nisam se složio sa tajmingom i načinom. Ja bi trebalo da uđem u svlačionicu i saopštim to Kerkezu da na njega ne mogu da računam, to ruši moj integritet. Poblem koji se desio, to saopštenje koje smo zajednički napravili, jeste jedina istina", rekao je Milošević.

Istakao je da je on hteo da razjasni problem jer ne poznaje Kerkeza koji se izborio da bude na klupi. Dodao je da on svojim radom i kvalitetom zaslužio da uđe.

"Moje odluke se odnose na kvalitet i rad igrača, ne zalazim u to ko je i kako dovođen. Moj posao je da obezbedim što bolju ekipu. To što je se Kerkez izborio jeste njegovim zalaganjem. Ja nisam imao srca da kažem tom momku da više nije u konkurenciji i to preko noći. Mislim da je to elementarna stvar, tako se štiti integritet trenerskog posla i zanata. Imamo neke crvene linije, preko kojih ne može da se ide. Ako ne želiš sebe da zaštitiš bićeš potrošna roba", rekao je Milošević.

On je potom objasnio kako je tekao razgovor sa novom upravom crno-belih.

"Ja sam pitao i jednu i drugu upravu na koje igrače mogu da računam, nisam dobio negativan dogovor. Oni su idalje moji prijatelji, Lazović i Mijatović. Pretpostavljam da će Vam i oni isto reći. Imam svoj mišljenje, imaju i oni. Razumem njihov put, on je težak i komplikovan. Ne slažem se delimično, oko načina i brzine na koji to može u ovoj državi, ali oni su ti koji će da odlučuju i snose odgovornost. U jednoj od tih odluka, ja nisam hteo da pređem te crvene linije. Da li sam u krivu, to je moj problem".

On je objasnio i šta je dovelo do toga da napusti Humsku.

"Ako sam ja morao da ga sklonim do srede, a u ponedeljak to da saopštim ekipi, ta dva dana ja to ne mogu da premostim. Nisam bio spreman da kažem to ekipi, ni malom Kerkezu, jer nisu zaslužili", rekao je Milošević za TV Una.

Dodao je da se sa Rasimom Ljajićem nije video ni ovih mesec i po dana. Kako kaže, videli su se kod notara kada su potpisivali sporazumni raskid.

"Rekao mi je: 'Zar je moralo ovako?' Rekao sam da je sada kasno da se objašnjavamo. Mi smo inače komšije, pretpostavljam da ćemo se videti da se ispričamo oko mnogih stvari. Nema kod mene negativne energije, niti lošeg razmišljanja. Svako je donosio odluke onako kako je mislio da je najbolje za Partizan. Ja sam došao u klub samo kada je ozbiljna budala mogla da razmišlja o tome, ali ja sam jasno rekao da i pored te teške situacije mogu da pomognem, pomogao sam. Sad više nisam tu, ali mogu da kažem da sam pomogao".

Na pitanje da li je ostavka brzopleta, legenda crno-belih je jasna.

"Ne. Nije bila brzopleta odluka. Sa Peđom sam razgovarao u nedelju, prespavao i doneo odluku pred trening. Uradio bih opet isto. Uvek stojim iza svojih odluka, pa čak i da su pogrešne, verovatno ih je bilo isto koliko i dobrih. Mene su razni svojatali. Ovde stalno moraju da vas svojataju da ste nečiji. Ja sam radio donosio odluke na svoj način, imam svoju slobodu i nisam ničiji, ja sam Partizanov. Ja sam i reprezentacije Srbije, jer sam i tamo proveo mnogo godina, to jesam. Niko ne može da kaže da sam njegov, nijedna politička partija, nijedan čovek, uprava, ni niko. Ja sam svoj, zato mogu sada da govorim svoje mišljenje", rekao je Milošević.

Dodao je da "tu slobodu ne bi dao ni za šta", te da to mnogima ne odgovara i mnogima se ne dopada.

"Ovu odluku sam doneo zbog Partizana. Ja sam od 89. u Partizanu. Ja ga nikada nisam napustio. Ja sam ekstremni grobar, od malena. Te funkcije koje sam imao, ništa ne menjaju, ja sam suštiniski veliki navijač Partizana, što je moja osnovna delatnost", zaključio je Milošević.

.

па што се нервираш и коментаришеш ако не гледаш и не пратиш, заболете онда
Ја пратим само један клуб овде, остало ме не занима.
Ево још промена у овдашњем фудбалу, у народу познато ВАРање.
https://www.facebook.com/share/v/19jBVxtKVd/
Не чудите се што ово нико поменути неће, поготово клипани по студијима аренесевер.

A zbog čega da ne budu drugi ?
Da li je realno da se diskutuje o penalu (na sličan način je oštećena jedna Nemačka) umesto da su, kao što je Zvezda uradila, ponozili sve ove protivnike koji su ispod njih a ne da se traži dlaka u jajetu i to protiv traktorista ...
Зато што се иде на то да не игра Европу уопште.Каква бре Немачка, чист пенал није суђен, стартови за затвор се не санкционишу, против Напретка три пенала нису суђена, не један три, док ови кукумачу за неким Миланом као нарикаче.
Са ким да понизи те противнике са оном децом!

Зато што се иде на то да не игра Европу уопште.Каква бре Немачка, чист пенал није суђен, стартови за затвор се не санкционишу, против Напретка три пенала нису суђена, не један три, док ови кукумачу за неким Миланом као нарикаче.
Brate moj.
prvo pozdrav iz Banjaluke.
Drugo
pusti provokatora da unisti i temu i PDF ako zeli...
Kakvi su mediji u Srbiji takav je i ovaj PDF
ako
promenice se mozda nekad
Partizan se realno bori za fizicki opstanak da tako kazem
nije realno traziti bilo kakav rezultat od te dece koja sad igraju
a novac za Evropu? pa relano i da ga ne bude
cemu to? da bi se igralo tamo potreban je jak tim za koji Partizan nema novca
a da bi ga nekad napavio od svoje dece treba vemena...
Svako dobro i cuvaj zivce!!!

Pre svega, odakle tebi činjenica da se ide na to da Partizan i ne igra u Evropi. Pa da li stvarno misliš da bi, kako vi kažete, Vučić doveo svoje ljude u Partizan da želi da vas istera i ne pošalje u Evropu ? Ajde malo samo stavi prst na čelo i razmisli ...

Ovo da si rekao za OFK-a koji je postao Zvezdina filijala pa hajde ali za Partizan, ne mogu da se složim.

Druga stvar, Natho dete ? Čovek ima 36 godina. Šćekić 32 godine, Nikolić 32, vaš kapiten Jovanović vam otišao na Kipar i boli ga patka za Partizanom. S' druge strane, deca kao deca i trebaju da igraju (šta fali malom Zubairu ???) ali ne možeš da mi kažeš da ta deca nisu bolja od jednog IMT-a sa par seniora. Šta onda ta deca rade u Partizanu ?

Pa i Zvezda pušta svoju decu (mali Mesi, mali Lane, Mimović, Leković, Guteša golman, itd.) ali se nisu desili kiksevi jer uvek imaš i veterane koji povuku (Kanga, Katai, Krunić, Ivanić, itd.). Mora da postoji balans ... a taj balans u Partizanu treba da razbija kad je u pitanju naša liga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back