- Poruka
- 30.535
Изаћи Мијате из рупе у коју си упао, сад је време, објасни нам ове урбане легенде и непопуларне мере.Или чекаш да се заврше ови протести против твог диктатора па онда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na Mijatovica i Ljajića? Evo sad je izašla još jedna vest da hoće Jovana Miloševića iz Štutgarta. Već je otišao Nikola Antić, a spominje sa da bi njegovim putem mogao i Aleksandar Šćekić, spominje se i prodaja Nihada Mujakića, kao i Aldo Kalula.Чини ми се као тешка превара, и да ови благе везе немају, ни шта хоће ни како да воде клуб.
.Значи ово за порез може да се отпише, као и ови кредити и да видимо колико нам још дође држава да се подмири ово остало.
Pogledajte prilog 1661459
................
Договараћете ви са истражним судијама затворску казну када се ово што се покрали буде одузимало.
Pogledajte prilog 1661461
На обојицу.Mislis na Mijatovica i Ljajića? Evo sad je izašla još jedna vest da hoće Jovana Miloševića iz Štutgarta. Već je otišao Nikola Antić, a spominje sa da bi njegovim putem mogao i Aleksandar Šćekić, spominje se i prodaja Nihada Mujakića, kao i Aldo Kalula.
Kako vam se čine pomenuta pojačanja? Kao i mogući odlasci, i sad već potvrđeni odlasci. Da li će Partizan biti jači ili slabiji u nastavku?
Al vam je dres za proslavuПартизанов дрес за 2025. годину!
У питању је посебна гарнитура посвећена чињеници да клуб наредне године прославља осам деценија постојања!
Pogledajte prilog 1663316
Биће када се сви изређате.Al vam je dres za proslavuSve same "radosti" na njemu
![]()
имате ФК и КК а остали спортови су мање више небитниСтварно је срамота што немамо један црно бели бутик за цело спортско друштво, него мора посебно са се наручују артикли.Сада за календаре морам два пута да плаћам поштарину.
То можда теби јер су клубови у тим спортовима у твом спортском друштву одавно угашени изузимајући одбојку, фудбал је жалосно и коментарисати, мени су битни.имате ФК и КК а остали спортови су мање више небитни
ВК је био шампион Европе у 21 веку исто један пут као и твој само можеш да се надаш да ће клубови бити погашени никад више неће бити у прилици да доводите нарикаче на ЈНА а сваком човеку је јасно да су ФК и КК 90% сваког спортског друшва па и твог југословенског, шта би купио у том шопу ЈСД-а мајицу куглашког клуба или атлетског? Дакле ФК и КК имају своје шопове плус гробари имају свој засебни бутик као што знаш и сам а и ово нешто налик шопу ЈСД-а https://www.partizan365.rs/То можда теби јер су клубови у тим спортовима у твом спортском друштву одавно угашени изузимајући одбојку, фудбал је жалосно и коментарисати, мени су битни.
кога боли уво шта би ти коментарисао у мом СД, него шта би купио од производа ван КК и ФК од осталих клубова у твом ЈСД нпр дрес РК има у продаји (кошта 4800 рсд)То можда теби јер су клубови у тим спортовима у твом спортском друштву одавно угашени изузимајући одбојку, фудбал је жалосно и коментарисати, мени су битни.