ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ВК је био шампион Европе у 21 веку исто један пут као и твој само можеш да се надаш да ће клубови бити погашени никад више неће бити у прилици да доводите нарикаче на ЈНА а сваком човеку је јасно да су ФК и КК 90% сваког спортског друшва па и твог југословенског, шта би купио у том шопу ЈСД-а мајицу куглашког клуба или атлетског? Дакле ФК и КК имају своје шопове плус гробари имају свој засебни бутик као што знаш и сам а и ово нешто налик шопу ЈСД-а https://www.partizan365.rs/
То што је било шампион је и основано у истом веку и угасило се потом, основали су га тадашњи градоначелник Београда Ђилас и његов заменик погоди ко је то био - Шапић, а паре између осталих давао онај ваш наркоман Чеда.Ови данас су неки трећи које финансира држава читај Оскар.Исто важи и за РК, КК већ добро познато, чак се и женски КК угасио, ХК покојан такође, основали неку другу шклопоцију уместо њих.Све се зна.Наравно тако се помажу и ти мањи клубови, куповином ватерполо капица, дресова рукометног клуба и других ствари, они имају велику традицију а ватерполо клуб је најтрофејнији спортски колектив у земљи, за разлику од циганских клубва који су безбачајни у сваком смислу и они угашени и ови сад.
кога боли уво шта би ти коментарисао у мом СД, него шта би купио од производа ван КК и ФК од осталих клубова у твом ЈСД нпр дрес РК има у продаји (кошта 4800 рсд)
Немам шта да коменатришем, то је јад и чемер, то игноришем као и вашег вођу.Куповао сам то.

имате ФК и КК а остали спортови су мање више небитни

JSD Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu. Ja sam vise puta bio na Banjici, Tasu i u Sumicama gledajuci vaterpolo, rukomet, hokej i odbojku nego sto je vecina navijaca Zvezde gledala zbirno fudbal i kosarku. Sve se prati i svaki klub je vazan.

JSD Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu. Ja sam vise puta bio na Banjici, Tasu i u Sumicama gledajuci vaterpolo, rukomet, hokej i odbojku nego sto je vecina navijaca Zvezde gledala zbirno fudbal i kosarku. Sve se prati i svaki klub je vazan.

Све укупно клубови СД Црвена звезда освојили су 871 екипни трофеј у сениорској конкуренцији

(стање 9. 12. 2024. године)
https://sd-crvenazvezda.net/istorija/trofeji/
..............................
JSD Partizan's clubs have won 824 trophies, including 19 European trophies, 21 Regional trophies, 560 National Leagues, 215 National Cups and 9 National Super Cups. JSD Partizan's athletes have won 32 Olympic medals, including 10 gold, 14 silver and 8 bronze medals.
https://en.wikipedia.org/wiki/JSD_Partizan

......................

871 ekipni trofej naspram 824 ...

Malo te zeza matematika ;)

871 ekipni trofej naspram 824 ...
и Барселона и Олимпијакос су трофејнији пусти његова лапрдања као и обично човек измишља ствари a најтрофејније спортско друштво у Европи је Олимпијакос који је престигао Барселону на првом месу у овој години...

1735587794367.png

Poslednja izmena:
Malo trofeja prave Zvezde, malo Fmp-a, malo stoput kloniranih Zvezdi u vaterpolu i hokeju i eto 871 trofeja.
Овако је било 2009 када су неки крцунови пројекти већ погашени:
februaru 2009.jpg

https://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:231277-Partizan-trofejniji-od-Zvezde
данас је то скоро па исто, чак и већа разлика у корист црно белих јер се у међувремену 2011 угасио и ККЦЗ.

и Барселона и Олимпијакос су трофејнији пусти његова лапрдања као и обично човек измишља ствари a најтрофејније спортско друштво у Европи је Олимпијакос који је престигао Барселону на првом месу у овој години...

Pogledajte prilog 1664678
Али само ако се рачуна пет најпопуларнијих спортова:
https://www.cna.gr/sports-plus/olympiakos-xeperase-tin-mpartselona-se-tropaia-stin-eyropaiki-lista/
Screenshot 2024-12-31 at 01-00-01 Olympiacos Exceeded Barcelona in trophy on the European list.png

Партизан поред ових 5 има још клубове у 22 спорта, укупно 27, додај још и женске екипе.
И сад како 310 Олимпијакосових титула може да буде веће од осамсто и нешто колико си побројао имагинарних циганских или оних Партизанових!!!!!

Није да нисмо знали.
Brate bas si zaslepljen mrznjom i ti i mnogi ovde, ne zelite realno da sagledate stvari i samo svoje terate.Zlocin je porediti ono i ovo vreme,samo zamisli da Partizan sad nema sponzora da mu igraju igraci za koje su samo roditelji culi da nemas za struju za vodu da obijas kola igracima da im ubacis sampon da imas sms poruku za spas kluba... U kosarci isto nismo imali sponzora isto ste imali najjaca pojacanja isto ste imali i jednog od najksupljih trenera tada isto ste igrali evroligu pa vidis ne moze sve to da se poredi sada kada ste imali priliku da u fudbalu igrate lš(i to samo zbog nas) i vi ispadnete iz svakog moguceg takmicenja posto bi vas deca na ulici da se sastave pobedila verovatno, a u kosarci isto igrate najelitnije takmicenje tako da nemoj meni tu pricu kako sad drzava otvoreno pokusava da gasi Partizan to su price za malu decu a kamoli da ti meni ovde poredis ovo i ono vreme.Ljudi ovde slabo pamte to je ovde glavni problem.

Brate bas si zaslepljen mrznjom i ti i mnogi ovde, ne zelite realno da sagledate stvari i samo svoje terate.Zlocin je porediti ono i ovo vreme,samo zamisli da Partizan sad nema sponzora da mu igraju igraci za koje su samo roditelji culi da nemas za struju za vodu da obijas kola igracima da im ubacis sampon da imas sms poruku za spas kluba... U kosarci isto nismo imali sponzora isto ste imali najjaca pojacanja isto ste imali i jednog od najksupljih trenera tada isto ste igrali evroligu pa vidis ne moze sve to da se poredi sada kada ste imali priliku da u fudbalu igrate lš(i to samo zbog nas) i vi ispadnete iz svakog moguceg takmicenja posto bi vas deca na ulici da se sastave pobedila verovatno, a u kosarci isto igrate najelitnije takmicenje tako da nemoj meni tu pricu kako sad drzava otvoreno pokusava da gasi Partizan to su price za malu decu a kamoli da ti meni ovde poredis ovo i ono vreme.Ljudi ovde slabo pamte to je ovde glavni problem.
А што ти ово не саопштиш Деда Мразу........
Северна Кореја.jpg

Али само ако се рачуна пет најпопуларнијих спортова:
којих то 5 спортова? :rotf: не јавити се лажљиви колега Митслав кад је ухваћен у лажи тај податак да сте ви најтрофенији на свету је човек измислио то нема нигде као податак него сад него никада није било

Партизан поред ових 5 има још клубове у 22 спорта, укупно 27, додај још и женске екипе.310 Олимпијакосових титула може да буде веће од осамсто и нешто колико си побројао имагинарних циганских или оних Партизанових!!!!!

којих ваших 800, имате 150 трофеја ајде у ове две године да сте освојили још 5 то је 155 а 310 је више од 155 осим у твојој математици па зато што они имају 310 трофеја у екипмним спортовима, а имају још више са појединачном спортовима

којих ваших 800, имате 150 трофеја ајде у ове две године да сте освојили још 5 то је 155 а 310 је више од 155 осим у твојој математици па зато што они имају 310 трофеја у екипмним спортовима, а имају још више са појединачном спортовима
Обрати се колеги који је то поставио а ти стао иза тога.
FB_IMG_1735674457777.jpg

којих то 5 спортова? :rotf: не јавити се лажљиви колега Митслав кад је ухваћен у лажи тај податак да сте ви најтрофенији на свету је човек измислио то нема нигде као податак него сад него никада није било
Пише за писмене, а за оне оскарове то не важи јер су неписмени.

Пише за писмене, а за оне оскарове то не важи јер су неписмени.
кад је партизан био најтрофеније спортско друштво на свету, никад, човек је слагао просто, пошто је ноторни лажов, па ви са екипиним и појединачним спортовима имате 150 трофеја за писмене је јасно да је то мање од 310 трофеја Олимпијакоса које они само имају у екипним спортовима, а са рачунањем појединачних спортова разлика је још већа, то је за писмене, срећна нова година, ком колеги да се обратим твом @Mstislav-у немам шта да се обраћам само констатујем да човек говори лажи као и увек...просто је измислио ствар, да ја партизан најтрофејније спортско друштво на свету са 150 трофеја 🤡

кад је партизан био најтрофеније спортско друштво на свету, никад, човек је слагао просто, пошто је ноторни лажов, па ви са екипиним и појединачним спортовима имате 150 трофеја за писмене је јасно да је то мање од 310 трофеја Олимпијакоса које они само имају у екипним спортовима, а са рачунањем појединачних спортова разлика је још већа, то је за писмене, срећна нова година, ком колеги да се обратим твом @Mstislav-у немам шта да се обраћам само констатујем да човек говори лажи као и увек...просто је измислио ствар, да ја партизан најтрофејније спортско друштво на свету са 150 трофеја 🤡
Ниси ти баждарен видим ја.

Ниси ти баждарен видим ја.
"најтрофеније спортско друштво на свету" са 150 трофеја, ћути паметнији си тада, додуше то ти је рекао колега али ти исто тврдиш 🤡 ваши а ти је даље питај како је 310 веће од 150

Poslednja izmena:
Овако је било 2009 када су неки крцунови пројекти већ погашени:
Pogledajte prilog 1664778
https://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:231277-Partizan-trofejniji-od-Zvezde
данас је то скоро па исто, чак и већа разлика у корист црно белих јер се у међувремену 2011 угасио и ККЦЗ.
ОК партизам је давно је угасио и постао ОК Визура

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back