ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Ako je neko u inostranstvu ima prenos i na youtube kanalu dinama

1721730945938.png

Геније се сад сетио да има Шћекића
:fdlan::fdlan::fdlan:
Па јбм ти све више
Ама треба пистати Духу који лебди.
НЕка их избаце у Трећу лигу и ћао.
Ето данас Французи избацише Бордо.
Једном ће можда и доћи нека генерација из омладинског погона да је не очерупају.
Можда некад и успеју поново да направе озбиљну екипу.
Ово сад је све само не озбиљан тим.

Na stranu naša igra, mi nemamo tim no tutubani. Dovedeni smo tu gde smo zahvaljujuci zna se kome...

No ukro nacistima treba zvizdati svo vreme i pevati KALJINKU

Stoka nacisticka odbili da se rukuju, zvizde nasim igracima provociraju...
Zbog bratskog turnira.

Pa mi ne smemo da igramo s kim hocemo?
JESU nasi igraci izbegavali rukovanje posle bombardovanja?

. Seme im j.ebem fasisticko

моожда се лик и даље смеје, кажњ није доживео овакво понижење једног клуба, у праву је био у том моменту смо били заиста понижени као клуб у том моменту

1721768950837.png

Poslednja izmena:
Партизан може итекако до ЛЕ ако буду хтели да играју Лугано је ипак доста слабији од Динама, е сад је питање да ли ће стајати и гледати дешавања на терену и правити овакве глупости или не...

a poteze igrača ne pominješ lik na peterca vraća loptu unazad pred svoj gol, svaki šut iz 16m skoro svaki bez bloka, igrač dinama od gola do gola trči potupno sam nikomu i ne prilati već se sklanjaju jedino je golman igrao pošteno ko i sve ovo vreme
Па нисам их ја довео него он.Оставио је из прошле сезоне Срету штету и Антића, овом првом чак дао и траку, иако је Партизан са њима у одбрани примио рекордан број голова, шта очекивати онда.

Партизан може итекако до ЛЕ ако буду хтели да играју Лугано је ипак доста слабији од Динама, е сад је питање да ли ће стајати и гледати дешавања на терену и правити овакве глупости или не...
Srecom Partizan ovakav kakav je nece u LE, a vrlo lako i u LK. Nek mocna mezimica, TSC i Vosa skupljaju bodove kao i prosle sezone.

zar je neko očekivao nešto više od okupiranog SNS Partizana??
pratite taj Vučićev cirkus i nervirate se?? niste normalni
vidim i Grobari se vratili na jug .. šta bi sa onim : Nema nas dok se uprava ne smeni.. doduše otišao je Er Sns sendvičar Duljaj a vratio se Šamrok Sns Stanoje..
čitam Poledica stavio status kako Dinamo sinoć nije imao ni jednog stranca a Partizan 9.. jbt kakva sramota... žao mi mog tate, star čovek i veliki Grobar , prati Partizan 50 godina i sinoć ga zovem on sje ban skroz .. mene boli k realno , odavno sam nas prežalio.. ne gledam i ne nerviram se.. kog da gledam: Antića, Severinu i Kalululua, Ovulua?
Cigani se sprdaju verovatno na komentarima a degenerici ne vide da je ovo ogledalo srpskog fudbala a ne Partizana..
e njih ću da ispratim kako ih jbe opet neki Apoel, Mitjutland ili Ferencvaroš

Back