Nebojsa.bg
Iskusan
- Poruka
- 6.185
Ako je neko u inostranstvu ima prenos i na youtube kanalu dinama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na domaćim sajtovima piše da Partizan igra u 20h.
ovo je moskovsko i kijevsko vreme kod njih je sat višeNa domaćim sajtovima piše da Partizan igra u 20h.
Taj turnir u Moskvi očito im je trn u oku i uefa mafiji?
Zbog toga partizan dobio takve rivale? Dinamo pa u trecem kolu liga uefe fener sa murinjom?
Pogledajte ostale parove.... Pa borac bl ide na Malme il Klaksvik...i još puno toga....
Govna iz uefe
Stanoje resio da obori rekord Dukija protiv Danaca iz prosle sezone, a tek je prvi mec od dva. Sef je zadovoljan.
idi i ne vraćaj se, budi ukrajinski patriotaFino puske i na front pa budite ukrajinske patriote.
a poteze igrača ne pominješ lik na peterca vraća loptu unazad pred svoj gol, svaki šut iz 16m skoro svaki bez bloka, igrač dinama od gola do gola trči potupno sam nikomu i ne prilati već se sklanjaju jedino je golman igrao pošteno ko i sve ovo vremeФлороје гази нема шта.
poraz je zaslužen i realan na osnovu prikazanog ali 3 gola su čist poklon, dinamo dobar ali sa ovakvom igrom neće u LŠIgrace birao Zika iz Lajkovca,preposteni Stanoje nema odgovornost.
Naravno da je poraz zasluzen. Olupao nas vas AV samo tako.poraz je zaslužen i realan na osnovu prikazanog ali 3 gola su čist poklon, dinamo dobar ali sa ovakvom igrom neće u LŠ
ништа нема друге, зови нарикаче као пре, увек је неко крив други кад добијете хуманитарни бр на дресу па да причамоNaravno da je poraz zasluzen. Olupao nas vas AV samo tako.
Па нисам их ја довео него он.Оставио је из прошле сезоне Срету штету и Антића, овом првом чак дао и траку, иако је Партизан са њима у одбрани примио рекордан број голова, шта очекивати онда.a poteze igrača ne pominješ lik na peterca vraća loptu unazad pred svoj gol, svaki šut iz 16m skoro svaki bez bloka, igrač dinama od gola do gola trči potupno sam nikomu i ne prilati već se sklanjaju jedino je golman igrao pošteno ko i sve ovo vreme
Malog Stjepanovica ce uvaliti za tepsiju ribe dok ce Stanoje da iskopa nekog padobranca koji ce da briljira razume se.8 stranaca u prvoj postavi...libo me racku za ovakav "Partizan"
Ser Šamrok je poznat po evropskim izdanjima..a i ovi Ukrajinci vec pocinju da idu na živce ovim zastavama i da ceo svet treba da se vrti oko njih ( da se razumemo, zabole me i za Ruse )Malog Stjepanovica ce uvaliti za tepsiju ribe dok ce Stanoje da iskopa nekog padobranca koji ce da briljira razume se.
Srecom Partizan ovakav kakav je nece u LE, a vrlo lako i u LK. Nek mocna mezimica, TSC i Vosa skupljaju bodove kao i prosle sezone.Партизан може итекако до ЛЕ ако буду хтели да играју Лугано је ипак доста слабији од Динама, е сад је питање да ли ће стајати и гледати дешавања на терену и правити овакве глупости или не...