ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
Svi koji se sprdaju na racun Partizana a verovatno kasnije ce biti obratno dok Zvezda krene i na racun Zvezde neka se vrate u proslu godinu i mogu videti da je jedan HNK Zrinjski sakupio vise bodova za Bosnu i Hercegovinu u evropi vec svi nasi klubovi zajedno.

Mi nismo svesni u kakvoj banani se nalazi nas fudbal i koliko nam je mafija okupirala klubove, znaci sve klubove niko nije imun. Mi vise nemamo kvalitetnih mladih igraca u klubovima jer vise nemamo kvalitetne lige a samim tim razni menadzeri nemaju posla pa onda sami sebi prave posao tako sto juniore salju vani kako bi ubrali neku kintu. Mi vise nemamo afirmiranih mladih igraca u nasim klubovima. Evo sinoc, koliko je Partizan imao stranaca u ekipi? Svi koji se smeju na Partizanov rezultat sinoc ne vide dalje od nosa, ja sam Zvezdas od malih nogu ali ono sinoc nije smesno ono je zalosno, nista mnogo bolje ni Zvezda nece proci.

Svi koji se sprdaju na racun Partizana a verovatno kasnije ce biti obratno dok Zvezda krene i na racun Zvezde neka se vrate u proslu godinu i mogu videti da je jedan HNK Zrinjski sakupio vise bodova za Bosnu i Hercegovinu u evropi vec svi nasi klubovi zajedno.

Mi nismo svesni u kakvoj banani se nalazi nas fudbal i koliko nam je mafija okupirala klubove, znaci sve klubove niko nije imun. Mi vise nemamo kvalitetnih mladih igraca u klubovima jer vise nemamo kvalitetne lige a samim tim razni menadzeri nemaju posla pa onda sami sebi prave posao tako sto juniore salju vani kako bi ubrali neku kintu. Mi vise nemamo afirmiranih mladih igraca u nasim klubovima. Evo sinoc, koliko je Partizan imao stranaca u ekipi? Svi koji se smeju na Partizanov rezultat sinoc ne vide dalje od nosa, ja sam Zvezdas od malih nogu ali ono sinoc nije smesno ono je zalosno, nista mnogo bolje ni Zvezda nece proci.
to ja isto pričam brat.. svaka čast na komentaru

Za razliku od Duljaja ili Petrica i slicnih
ovaj Stanojevic kakav god bio menadzerski ukleb bar kaze ostinu.
Lepo je covek rrekao videli smo gde smo
DALEKO
Sta dalje da se pricca? Ako menadzeri ne shvataju pokazace vreme...
Sve je neki dan u Zurnalu dobro objkanio onaj Jankovic sto je bio selektor Kine.
Nerad dolazi na naplatu.
Jos par godina i potpuni rasoppad u stilu Madjarske od pre 30 godina.
A necemo se izvaditi nikad ako ne budemo promenili sistetm rada.
Cuj mene [romenilu USPOSTAVILI jer ovo sad je stap i kanap.

Ja jesam zvezdaš. Ali zbog ponašanja ovih iz Dinama a i njihovih medija bi zaista volio da napravite podvig i izbacite ih.
Оћемо, оћемо ево са све овим полтроном на клупи и управом коју да су најокорелији звездаши бирали не би боље изабрали да сјебу Партизан

Човек доводи играча који је до 25 година играо у јеббеној лиги Хондураса, доводи играче из наше друге лиге.......аматер

Apsolutno. Pustiti im rusku himnu makar.
Да бре, Партизан ће најтврђе да србује и да њега избаце због неког превише израженог перформанса, а Звезда ће да глуми дипломатију и да се бусају у прса како су они ти велики Срби, а кореографија против Ситија у једном мечу са таквом великом пажњом не да није имала везе са подршком Русији него су се тотално правили блесави као да то не постоји. Оставите фудбал фудбалу или идите до краја, зајебите више те покварене игрице

Да бре, Партизан ће најтврђе да србује и да њега избаце због неког превише израженог перформанса, а Звезда ће да глуми дипломатију и да се бусају у прса како су они ти велики Срби, а кореографија против Ситија у једном мечу са таквом великом пажњом не да није имала везе са подршком Русији него су се тотално правили блесави као да то не постоји. Оставите фудбал фудбалу или идите до краја, зајебите више те покварене игрице
Isto bi rekao da to urade Zvezdi ili bilo kom drugom našem klubu.

Manite se Ukrajinaca...
Oni su kuccke zapadnog gazde i demonizovani su.
Da je Partizan iole ozbiljan tim polupao bi ih kao beba zvecku.
Nije ovo ni D od onog starog nekadasnjeg Dinama..
Sve dok je u Srbiji ovakvo stanje kakvo je Partizan nece napredovati.
A ne mislim na politiku iako je dosta zeznula vec na kriminal i menadzerisanje.
Goli kriminal evo 20 godina vec
Prema zvanicnim podacima 300 miliona evra transfera a dug kluba niko ne zna
pri tome stadion se bukvalno raspada...

Necu dalje nema smisla
Jbs ovo...do nekih sretnijih vremema ciao sto se tice mog isfuravanja ili nerviranja.
Nabijem ih ja sve od Vazure do matorog prdonje iz Novosti i UDBA.
Neka se nose u majccinu.
A klub? Ako treba nek propadne nije me briga
nije mi ccaccevina.

1000020310.jpg

Фарса. Унапред се све зна већ годинама. Најпоштеније би било да звезди доделе титулу и да њихови мечеви немају такмичарски значај, а да се остали лепо боре за друго место. Ионако су навикли да узимају неосвојене титуле.

Сува реалност.
Сад добијање по гузовима од "Швајцараца"
јер знамо какве су им екипе...
па онда још у 4. колу од било кога
јер ови не могу него по Убовима и Звиздићима Горњим.
А онда натраг на пашњаке Србије.

Back